Odpowiedz

Dotyczy: Soundtrack

Ja zadzwonilem do sony miedzy 17 a 18 to kazali mi zadzwionic jeszcze raz dzisiaj :/

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
deuszek
Wiadomość 19 z 23 (439 Obejrzane)

Heavy Rain Original Videogame Score - Original Soundtrack

[ Edytowany ]

Otoz dzisiaj, wlasciwie dokladniej to w tej chwili zaktywowalem moj drugi kod promocyjny, ktory otrzymalem jeszcze w dniu zakupu kolekcionerskiej edycji HR w sklepie na terenie UK. Nie ma niestety zadnego dodatkowego patcha, ktory rozwiazywalby opisane liczne problemy. Zaznacze jednak, ze przeszedlem gre raz, gra zawiesila mi ps3 tylko w jednym momencie, przy trzeciej scenie, czyli w sumie na poczatku gry. Potem zadnych problemow nie mialem, nawet z dodatkowym epizodem, w ktorym odkrylem wszystkie zakonczenia.

Ale co najwazniejsze: sciagnalem Heavy Rain Original Videogame Score.

MUZYKA JEST CUDOWNA!!!!!! I wbrew poprzednim doniesieniom - utwory sa w formacie mp3 i z latwoscia mozna zgrac je na przenosny dysk, do mp3 lub iPhonika :smileyvery-happy:

Dla zainteresowanych dodam takze, plyte mozna nabyc osobno poza edycja kolekcjonerska gry :smileyhappy: Niestety moze doczekamy sie w PS Store, poki co tam jej nie znajdziemy, ale za to mozna ja nabyc w innym sklepie [ktorego nazwy nie bede reklamowal :smileytongue:] :smileyhappy: TU  - znajdziecie rowniez pelna liste 17 utworow :smileyhappy:

Warto, warto warto - cena  - $9,99

Ja sie wlasnie upajam :smileyhappy:

Pozdrawiam

Share
Member
SoulCipher
Wiadomość 23 z 23 (395 Obejrzane)

Dotyczy: Soundtrack

Bo kod zawsze jest jednorazowy. Jak się wpisze redeem code na jakiś soft z PSStore to wtedy w koszyku zakupów jest link porobiony z którego można ściągać treść wiele razy. Generalnie nie wiem czy powiedziałem to co chciałem bo mam z tym dzisiaj lekkie problemy po wczorajszym spotkaniu z forumowiczami ;-)

Masz jakieś pytanie, a nikt nie jest w stanie udzielić Ci odpowiedzi? :Help:
Napisz e-mail soul@kombos.org a na pewno postaram się pomóc :Wink:
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.