Odpowiedz
Member
qshyhoo
Wiadomość 1 z 23 (1,261 Obejrzane)

Soundtrack

Cześć Sony - mam pytanie. Nie jest wam głupio, że dajecie do wersji kolekcjonerskiej soundtrack z gry, którego w naszym kraju nie można odtworzyć, ponieważ mamy zablokowane VidZone? Zapłaciłem więcej, żeby mieć więcej, a tymczasem mam wrażenie, że padłem ofiarą bardzo marnego dowcipu. SCEP - zróbcie coś z tym, bo to jest po prostu żenujące.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
deuszek
Wiadomość 2 z 23 (1,237 Obejrzane)

Re: Soundtrack

A tu Wam wspolczuje kompletnie :smileyindifferent:

Inna sprawa, ze powinna byc rowniez mozliwosc zgrania zakupionej muzy na dowolny nosnik.
Share
Member
sleeplessbeastie
Wiadomość 3 z 23 (1,224 Obejrzane)

To nie można słuchać soundtracka poza konsolą?

Nie będę ukrywał, że czuję się trochę oszukany. Pewnie wiele osób zamówiło edycję kolekcjonerską właśnie dla tego soundtracka, który jak się okazuje może być bezużyteczny.

Share

http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7595991,Problemy_z_deszczem.html

Tutaj macie częściową odpowiedź na swoje pytanie.

Jak ładnie poinformowała mnie Ultima, gra została wysłana dzisiaj, więc od jutra siadam do pykania, nie mogę się doczekać!

Share
Member
sleeplessbeastie
Wiadomość 5 z 23 (1,219 Obejrzane)

Nie ma po co tam zaglądać, chyba, że ktoś chce być zaatakowany przez spojlery ;/

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 6 z 23 (1,209 Obejrzane)

Soundtrack

[ Edytowany ]

Panowie bez obaw i niepotrzebnego stresu, tym bardziej że w przypadku soundtrak'a usterka nie odnosi się do usługi VidZone.

Pojawił się problem techniczny w niektórych odcinkach ścieżki dźwiękowej, nad którego rozwiązaniem pracuje odpowiedni zespół.

Prawdopodobnie osoby, które spotkają się z tym problemem w najbliższym czasie otrzymają soundtrak lub voucher zamienny.

Wkrótce wszystko powinno się wyjaśnić.

:smileywink:

Share

Czekam na ten soundtrack, ale to nie wszystko. Dlaczego nie działa dodatkowy epizod? Brak dzwięku i po paru krokach czarny obraz. 

Share
Member
sleeplessbeastie
Wiadomość 8 z 23 (1,122 Obejrzane)

@Cassiopaea dzęki za informację

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 9 z 23 (1,120 Obejrzane)

Soundtrack

[ Edytowany ]

Jak zostało oficjalnie potwierdzone, w wyniku technicznych problemy nastąpiło opóźnienie soundtracku Heavy Rain , co oznacza, że osoby, które zakupiły Special Edition Heavy Rain nie będą mogły pobrać tej ścieżki dźwiękowej do czwartku, 4 marca.

Zalecane jest, aby zaczekać do tej daty i wówczas użyć kod , który pozwoli Wam pobrać całą zawartość Special Edition w jednej partii.

Jeśli zużyliście już swoje kody, a nie otrzymaliście oficjalnego soundtracku, należy skontaktować się z  zespołem obsługi klienta, który będzie mógł Wam pomóc.

Share
Member
Kaif1987
Wiadomość 10 z 23 (1,088 Obejrzane)

ok ja np wczoraj(24-02-10)ściągnąłem jakiś plik ważący 75mb zapisał mi się w folderze z demkamii i nie mogę nic z nim zrobić ciągle tylko błąd związany z niemożliwością pobrania Vidzone Press Preview. Rozumiem chęć uczynienia z PS3 domowego centrum rozrywki, ale akcja żeby nie móc słuchać muzyki poza nim jest poniżej pasa.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.