Odpowiedz

Re: Złóżcie origiami, któro być może przyniesie Wam Heavy Rain!

Ślicznie dziękuję! Nie mogę się już doczekać gry :smileyhappy:

Z Flash mob'em pomysł iście genialny. Możecie liczyć na moje wsparcie - jak tylko znajdę odpowiednie miejsce.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
deuszek
Wiadomość 152 z 168 (668 Obejrzane)

Gratulacje wszystkim, ktorzy wygrali :smileyhappy:

A ja mam juz swoje HR :smileyhappy:
Share

nie wiem jak wy ale ja nie dostałem gry i zero komunikacji

Share
Member
SoulCipher
Wiadomość 154 z 168 (589 Obejrzane)

Pewnie jak zrobiłeś wszystko dobrze to dostaniesz. Gry z Anglii idą pocztą od 5 do 7 roboczodni. Jeśli chodzi o brak kontaktu, to zwróć uwagę, że weekend jest i ludzie nie pracują.

Masz jakieś pytanie, a nikt nie jest w stanie udzielić Ci odpowiedzi? :Help:
Napisz e-mail soul@kombos.org a na pewno postaram się pomóc :Wink:
Share

ysłałem dane do Admina ale on nic nie odpowiada , poczekam do srody a potem bede sie wnerwiał :smileyhappy:

Share

Tak jak napisał SoulCipher gra nie idzie z Polski a z Anglii. Czasami przesyłka potrafi iść (w skrajnych przypadkach) nawet do dwóch tygodni. Musisz być cierpliwy i tyle.

Share

Jesli wejdziesz w swaoja skrzynke pocztowa na forum. A potem do wiadomosci wyslane mozesz zobzczyc czy twoja wiadomosc zostala odczytana. Pogrubione wiadomosci sa nie odczytane.

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 158 z 168 (668 Obejrzane)

Jeśli nadal zamiast wysyłania prywatnych wiadomość będziesz zgłaszał nadużycia nie spodziewaj się odpowiedzi bo nie mam gdzie odpisać.

A 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu na forum choć nie wiem jak bardzo bym chciała ale nie siedzę.

Jak już się fatygujesz zgłosić swoją pracę na jakimkolwiek forum wypada się przynajmniej zapoznać z jego funkcjami i regulaminem, a później ewentualnie zgłaszać swoje żale.

Z takim podejściem wiele nie osiągniesz.

Przesyłka już została do Ciebie wysłąna i jest rejestrowana, a jeśli to potrwa dłużej niż powinno, wybacz ale w takiej sytuacji uwagi należy zgłaszać do urzędu pocztowego a nie mnie.
Share

w takim razie chciałbym przeprościć Ciebie za te całe zamieszanie.

Przepraszam ale jestem bardzo nerwowy :smileysad: ,  wieć czekam z niecierpliwością na grę .

Share
Member
Tailor_PL
Wiadomość 161 z 168 (608 Obejrzane)

Właśnie przed chwilą moja siostra otrzymała przesyłkę z wygraną w konkursie. Otwiera paczkę, wkłada do PS3 i ZONK. Gra jest TYLKO w wersji angielskiej.  Fajnie że nikt o tym nie informował. Jakbym wiedział to bym się nawet nie bawił w ten konkurs tylko od razu kupił polska wersję. I tak trzeba będzie zrobić. A siostra niech se gra w swojego anglika.:Confused:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.