z 27-02-2010 10:48 AM
Ślicznie dziękuję! Nie mogę się już doczekać gry ![]()
Z Flash mob'em pomysł iście genialny. Możecie liczyć na moje wsparcie - jak tylko znajdę odpowiednie miejsce.
z 27-02-2010 10:52 AM
z 28-02-2010 08:46 PM
nie wiem jak wy ale ja nie dostałem gry i zero komunikacji
z 28-02-2010 09:34 PM
Pewnie jak zrobiłeś wszystko dobrze to dostaniesz. Gry z Anglii idą pocztą od 5 do 7 roboczodni. Jeśli chodzi o brak kontaktu, to zwróć uwagę, że weekend jest i ludzie nie pracują.
z 01-03-2010 06:30 AM
ysłałem dane do Admina ale on nic nie odpowiada , poczekam do srody a potem bede sie wnerwiał ![]()
z 01-03-2010 07:25 AM
z 01-03-2010 07:28 AM
Jesli wejdziesz w swaoja skrzynke pocztowa na forum. A potem do wiadomosci wyslane mozesz zobzczyc czy twoja wiadomosc zostala odczytana. Pogrubione wiadomosci sa nie odczytane.
z 01-03-2010 10:37 AM
z 01-03-2010 02:16 PM
w takim razie chciałbym przeprościć Ciebie za te całe zamieszanie.
Przepraszam ale jestem bardzo nerwowy
, wieć czekam z niecierpliwością na grę .
z 08-03-2010 11:50 AM
Właśnie przed chwilą moja siostra otrzymała przesyłkę z wygraną w konkursie. Otwiera paczkę, wkłada do PS3 i ZONK. Gra jest TYLKO w wersji angielskiej. Fajnie że nikt o tym nie informował. Jakbym wiedział to bym się nawet nie bawił w ten konkurs tylko od razu kupił polska wersję. I tak trzeba będzie zrobić. A siostra niech se gra w swojego anglika.![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]