z 08-03-2010 01:52 PM
z 08-03-2010 02:15 PM
Ale żeś mi pojechał
Gry, nie wymienię, nie sprzedam, ani nikomu nie oddam bo jest nie moja, tylko siostry
Kupować polskiej też już nie mam zamiaru bo zacząłem grać po angielsku i wcale mi to nie przeszkadza. Zapomnijmy więc o tym co napisałem wcześniej. Założmy że cierpiałem na chwilową pomroczność jasną i wypisywałem głupoty
Pozdro..
z 08-03-2010 03:45 PM
z 08-03-2010 05:24 PM
Tak a propos to gdzieś tam na początku tego konkursu była informacja, że nagrodą jest Heavy Rain w wersji promo, a te mają to do siebie, że wydawane w UK nie są w 90% zlokalizowane, no ale cóż... miałeś prawo nie wiedzieć ;-)
z 08-03-2010 05:43 PM
Prawdę powiedziawszy to nie miałem pojęcia że wersja promo nie jest PL. Mało tego, byłem przekonany że konkurs jest organizowany przez polski oddział SCE i gra bedzie wysyłana z Polski
Naszczęście zostałem już uświadomiony.
Temat uważam za zamknięty. Zbyt pochopnie się wyżaliłem i przyznaje się do winy
Amen.
z 10-03-2010 08:09 AM
z 10-03-2010 02:45 PM
w 05-03-2010 11:11 AM - last edited on 10-03-2010 09:43 PM
Jeśli myślicie, że to koniec przygód Waszych origami zobaczcie pomysł Schemat'a i dzielnych śmiałków, którzy podążyli jego śladem ![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]