Odpowiedz

Re: Złóżcie origiami, któro być może przyniesie Wam Heavy Rain!

Jestes dobry:smileyvery-happy: Dostac cos za free i jeszcze narzekac:smileyvery-happy: hahahah to jak dostac Jaguara z kierownica po prawej stronie i nie chciec go za darmo tylko kupic sobie za wlasna kasre takiego z kierownica po lewej:smileyvery-happy: masakra.. wymien sobie... sprzedaj ja.. zrob cokolwiek.. Bylo info ze bedzie gra to jest gra proste... nikt Cie nie oszukal ani nic z tych rzeczy a jeslibys byl na tyle myslacym czlowiekiem to zadalbys pytanie odnosnie tego w jakiej wersji jezykowej bedzie. Idac do preacy tez nie pytasz ile Ci zaplaca tylko wiedzac ze wogole zaplaca lapiesz sie do roboty?:smileyvery-happy:
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Tailor_PL
Wiadomość 163 z 168 (504 Obejrzane)

Ale żeś mi pojechał:Lol: Gry, nie wymienię, nie sprzedam, ani nikomu nie oddam bo jest nie moja, tylko siostry:Smile: Kupować polskiej też już nie mam zamiaru bo zacząłem grać po angielsku i wcale mi to nie przeszkadza. Zapomnijmy więc o tym co napisałem wcześniej. Założmy że cierpiałem na chwilową pomroczność jasną i wypisywałem głupoty:Wink: Pozdro..

Share

No i widzisz:smileyhappy: Czasem lepiej sie troszke powstrzymac niz w amoku wyrzucac z siebie cale zlo na forum:smileyhappy: Sa tego plusy... Podszlifujesz troszke angielski:smileytongue:
Share
Member
SoulCipher
Wiadomość 165 z 168 (479 Obejrzane)

Tak a propos to gdzieś tam na początku tego konkursu była informacja, że nagrodą jest Heavy Rain w wersji promo, a te mają to do siebie, że wydawane w UK nie są w 90% zlokalizowane, no ale cóż... miałeś prawo nie wiedzieć ;-)

Masz jakieś pytanie, a nikt nie jest w stanie udzielić Ci odpowiedzi? :Help:
Napisz e-mail soul@kombos.org a na pewno postaram się pomóc :Wink:
Share
Member
Tailor_PL
Wiadomość 166 z 168 (469 Obejrzane)

Prawdę powiedziawszy to nie miałem pojęcia że wersja promo nie jest PL. Mało tego, byłem przekonany że konkurs jest organizowany przez polski oddział SCE i gra bedzie wysyłana z Polski:Smile:Naszczęście zostałem już uświadomiony.:Smile:  Temat uważam za zamknięty. Zbyt pochopnie się wyżaliłem i przyznaje się do winy:Wink: Amen.

Share
MVP
Schemat
Wiadomość 167 z 168 (427 Obejrzane)

Tailor, myślę, że skoro jesteś zachwycony grą (a Twoje wypowiedzi na to wskazują) to mógłbyś się dodatkowo przyłączyć do naszej akcji :smileyhappy: Wszystko po to by w pewien sposób podziękować twórcom, ale również by w drobnym stopniu przyczynić się do promocji Heavy Rain :smileyhappy:
Share

Wydaje mi się, że gry nie ma co promować bo hmm.. już się wypromowała ? Jeden drugiemu przekazał że fajna... fora kipią :smileywink: i już dalej nie trzeba :smileywink:

Do kładzenia origami w jakiś miejscach raczej ludzi wiele się nie porwie.... no chyba że było by słowo typu: najlepsze nagrodzone HR to znów by się tego tu posypało :smileywink: a tak.. komu się będzie chciało ? :smileywink:

PS.
Niezła ta Twoja historyjka Schemat, jestem pełen podziwu i gratuluję kreatywności :smileywink:

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 160 z 168 (387 Obejrzane)

Origami ciąg dalszy...

[ Edytowany ]

Jeśli myślicie, że to koniec przygód Waszych origami zobaczcie pomysł Schemat'a i dzielnych śmiałków, którzy podążyli jego śladem :smileywink:

Śladem Origami - Przygód kilka...

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.