z 23-02-2010 02:37 PM
Gratulacje dla organizatora za rzetelną i zgodną z duchem rywalizacji decyzję - na to liczyłem przypatrując się tej dyskusji. Nie ma żadnego problemu, aby wziąć się do robty i zrobić jakąś mega "wycinankę" jak to nazywacie, a następnie opublikować ją na forum.
W każdym razie powodzenia wszystkim.
z 23-02-2010 02:58 PM
w 23-02-2010 03:37 PM - last edited on 23-02-2010 04:01 PM
Będzie mała niespodzianka
jak również sporo tego o czym wyżej wspomniał rabsonek.
Ale wielka prośba, to ma być zabawa i każdy podchodząc do konkursu liczy się z tym, że nie koniecznie musi wygrać - no chyba że się mylę ![]()
Nie tym to innym razem i pamiętajcie jeśli nie jesteście pewni - zapytajcie sporo tutaj siedzę więc chętnie odpowiem![]()
A teraz ![]()
![]()
z 23-02-2010 03:50 PM
Przecież nie każdemu muszą się podobać modułowe łabędzie.. może akurat w jury są takie osoby. Zatem czemu większość stawia się na straconej pozycji? Wydaje mi się, że 'ilość poświęconego czasu' zawsze przegra z 'efektem końcowym', zatem głowy do góry.
Dyskusja przybrała taki kierunek, że do zamknięcia konkursu zobaczymy już tylko pewnie te same, oklepane łabędzie.. lub inne stworki 3D.
z 23-02-2010 04:08 PM
w 23-02-2010 04:32 PM - last edited on 23-02-2010 04:35 PM
Heh, a najbardziej z tego wszystkiego to mnie interesuje ta niespodzianka ![]()
To prawda, jury moze tez isc z duchem czasu i moim zdaniem pewnie sobie jakos podzieli to na kategorie wedlug wlasnego uznania. Wedlug takiego uznania z reszta bedzie przydzielac nagrody heh.
Najwazniejsza jest zabawa
Ale powiem szczerze, ze jak dla mnie to dyskusja tez jest wazna i przynosi mi duza satysfakcje
)))
Ja takze nas swoim origami siedzialem jakis czas i musialem tez sie niezle nameczyc zeby zrozumiec jak, po co i gdzie
Jak czlowiek nigdy takich rzeczy nie robil to przychodzi mi to raczej z pewna trudnoscia.
I chyba rzeczywiscie bardziej mi sie podobaja takie pojedyncze z jednej kartki niz te wielkie ptaki [bez obrazy, mam swiadomosc ile kazdy musial nad tym posiedzie, zwazywszy ile ja siedzialem nad moim
].
z 23-02-2010 04:39 PM
rabsonek --> Chyba się źle zrozumieliśmy. Wcale nie twierdzę, że moja praca jest lepsza czy może, że dłużej nad nią siedziałem - informację w moim wcześniejszym poście o czasie roboty podałem tylko tak, jako ciekawostkę. Nie napisałem tez, że łabędzia 3d jest łatwiej zrobić niż origami z jednej kartki papieru.
Podepnę się do postu darylki, stawiasz się na straconej pozycji. Chodzi mi tylko o to, że moim zdaniem te łabędzie i wycinanie też powinno być dopuszczone do konkursu, bo do origami się zalicza, a i też trochę się nad tym napracowałem. Broń Boże, nie miałem na myśli, że moja praca jest lepsza (bo w 3d) czy cuś - nie liczę na wygraną, gdyż tak jak pisałem, frajdę niezłą sprawiło mi wykonywanie pracy na ten konkurs.
I Twoje słowa: to jest wiadome ale dlaczego trzeba odpadać już w przedbiegach - ależ kto Ci powiedział, że już odpadłeś? IMHO pozostałe prace są równie dobre, jak nie lepsze (nie 3d), a mój post miał tylko na celu protest przeciwko ewentualnemu nie zakwalifikowaniu prac 3d, bo myślę, że wszystkie powinny być zaliczone ![]()
Cóż to tyle, mam nadzieję, że moja górna paplanina jest zrozumiała. Jakby co odpowiem. Pozdro.
A i na koniec- cieszę się tylko z tego, że prace (te 3d) zostały zakwalifikowane, z nzicego więcej. A cieszę się z powodów podanych wyżej ![]()
z 23-02-2010 07:25 PM
z 23-02-2010 08:17 PM
z 24-02-2010 01:45 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]