z 19-02-2010 06:31 PM
MAM MALE MOZI I ZADAWANE JUZ PYTANIE ALE WAZNE DLA MNIE... CZY GDY KUPIE HEAVY RAIN W ANGLI BO TU MIESZKAM TO BEDZIE JEZYK POLSKI.... MILO BY BYLO, A NIE MAM POJECIA CZY JEST MULTILANGUAGE.... DEMO PO POLSKU BYLO... z gory dzieki i pozdrawiam
z 19-02-2010 08:43 PM
Prawdopodobnie nie ![]()
Jest kilka języków do wyboru ale polskiego raczej tam nie znajdziesz.
z 19-02-2010 10:32 PM
z 20-02-2010 07:53 PM
no to faktycznie nie ciekawe... szkoda to trzeba w polsce kupic najwyzej....![]()
z 24-02-2010 10:07 AM
z 24-02-2010 02:52 PM
z 25-02-2010 06:48 PM
z 25-02-2010 07:14 PM
Straszne ![]()
potwierdzam!! gralem dzisiaj przez chwilke w gre kupiona w UK. Jest tylko jezyk angielski i zadnego innego do wyboru. Do konca mialem nadzieje, ze jednak wybor bedzie.
Mogli by jakas late zrobic. Nawet kurcze bym ja kupil zeby ten polski jezyk byl ![]()
Mam takze in formacje, ze dodatek do wydania ekskluzywnego takze byl po angielsku. Ale jest problem z muzyka, ktora sie nie sciagnela po wpisaniu kodu. Jest tylko temat na ps3 i Chronicle 1
z 26-02-2010 10:33 PM
Niestety. Nie ma Polskiej wersji - napisow i dubbingu. Po demie spodziewalem sie ze, bedzie jedna wersja na europe...no nic, trzeba grac po angielsku. :/
z 27-02-2010 08:21 AM
Czy wie ktoś czy może wypuszczą jakis patch multilanguage?? Kupiłem HR wczoraj z przekonaniem ze bedzie j. pol. a tu lipa tylko angielski. Ale conajdziwniejsze jest w menu gry jest jezyk wyboru ale jest tylko angielski moze wypuszcza cos wkrotce!
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]