Odpowiedz
Member
malyGitman
Wiadomość 1 z 15 (1,907 Obejrzane)

heavy rain w ANGLI

MAM MALE MOZI I ZADAWANE JUZ PYTANIE ALE WAZNE DLA MNIE... CZY GDY KUPIE HEAVY RAIN W ANGLI BO TU MIESZKAM TO BEDZIE JEZYK POLSKI.... MILO BY BYLO, A NIE MAM POJECIA CZY JEST MULTILANGUAGE.... DEMO PO POLSKU BYLO... z gory dzieki i pozdrawiam

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 2 z 15 (1,896 Obejrzane)

heavy rain w ANGLI

Prawdopodobnie nie :smileysad:

Jest kilka języków do wyboru ale polskiego raczej tam nie znajdziesz.

Share
Member
deuszek
Wiadomość 3 z 15 (1,892 Obejrzane)

Re: heavy rain w ANGLI

ups
to bardzo bardzo zle :smileysad:
Share
Member
malyGitman
Wiadomość 4 z 15 (1,885 Obejrzane)

no to faktycznie nie ciekawe... szkoda to trzeba w polsce kupic najwyzej....:manindifferent:

Share
Member
deuszek
Wiadomość 5 z 15 (1,803 Obejrzane)

Przeczytalem gdzies na forach ( tyle tego bylo, ze juz nie pamietam na jakiej stronie), ze niestety jezyk polski bedzie wystepowal tylko na terenie polski, poza granicami nigdzie nie dostaniemy polskiej wersji HR :smileysad:

Czy ktos mieszkajacy w UK i posiadajacy juz gre, np w limitowanej wersji, moglby potwierdzic te informacje??
Share

Z tego co się orientuję, to tylko na nasz rynek gry są wydawane w polskiej wersji, stary zachód posiada najczęściej tzw. wspólną wersję z 5 lub więcej głównymi językami europejskimi.

Share
Member
Konet_PL
Wiadomość 7 z 15 (1,752 Obejrzane)

no to sie ide zaraz chlastac. kupilem przed godzina w niemczech HR Special Edition za 79 euro i teraz sie dowiedzialem ze bede musial grac po szwabsku. nie no ide do kiosku po zyletki. nawet napisow po polsku nie ma? myslalem ze jak demo wyszlo z tyloma jezykami to juz wkleja wszedzie to samo

Share
Member
deuszek
Wiadomość 8 z 15 (1,746 Obejrzane)

Straszne :smileysad:

potwierdzam!! gralem dzisiaj przez chwilke w gre kupiona w UK. Jest tylko jezyk angielski i zadnego innego do wyboru. Do konca mialem nadzieje, ze jednak wybor bedzie. 

Mogli by jakas late zrobic. Nawet kurcze bym ja kupil zeby ten polski jezyk byl :smileysad:

Mam takze in formacje, ze dodatek do wydania ekskluzywnego takze byl  po angielsku. Ale jest problem z muzyka, ktora sie nie sciagnela po wpisaniu kodu. Jest tylko temat na ps3 i Chronicle 1

Share
Member
CountCrowley
Wiadomość 9 z 15 (1,696 Obejrzane)

Niestety. Nie ma Polskiej wersji - napisow i dubbingu. Po demie spodziewalem sie ze, bedzie jedna wersja na europe...no nic, trzeba grac po angielsku. :/

Share
Member
zybedeusz
Wiadomość 10 z 15 (1,684 Obejrzane)

Czy wie ktoś czy może wypuszczą jakis patch multilanguage?? Kupiłem HR wczoraj z przekonaniem ze bedzie j. pol. a tu lipa tylko angielski. Ale conajdziwniejsze jest w menu gry jest jezyk wyboru ale jest tylko angielski moze wypuszcza cos wkrotce!

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.