Odpowiedz
Member
deuszek
Wiadomość 11 z 15 (940 Obejrzane)

Re: heavy rain w ANGLI

Watpie. Ta sama sytuacja byla z Uncharted 2. Sony wiec raczej nie ma w zwyczaju wypuszczac patch multilanguage do najpopularniejszych gier. Chociaz szczerze mowiac normalnie bym zaplacil nawet zeby miec te polska wersje :smileyindifferent: No ale trudno.
Ja sie ciesze, ze wogole mam gre :smileytongue:

AAAAAAA, przypomnialo mi sie. Mam wazna informacje. Jesli ktos kupil gre w sklepie hmv z pre-order i zdarzyl wykorzystac swoj kod promocyjny i nie ma soundtracka do gry, dostanie automatycznie e-mail ze sklepu z nowym darmowym kodem promocyjnym, do wykorzystania po 4 marca.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
falconpawel
Wiadomość 12 z 15 (862 Obejrzane)

No to dobrze ze go po 15 minutach zastanawiania sie w GAME odlozylem spowrotem na polke :smileyhappy: tez mialem nadzieje ze bedzie po polsku jak i demo ale stwierdzilem ze najpierw to sprawdze po wpadce z Uncharted2 gdzie tez liczylem na PL jezyk. Zawsze mozna zamowic na Empik-u za niecale 60paundow z dostawa do UK ale to chyba za wiele. Dziwne za SONY nie mialo tego problemu w KILLZONE 2 tam bez problemu jest pelny polski jezyk do wyboru

Share
Member
deuszek
Wiadomość 13 z 15 (824 Obejrzane)

Aaaaaaaaaaaaaaaa, czyli rozumie, ze Killone jest w pelnej wersji polskiej rowniez na terenie uk? Dobrze wiedziec. Bo o tym samym myslalem grajac w demo na ps :smileytongue:
Share
Member
DonSon_
Wiadomość 14 z 15 (760 Obejrzane)

HR po polsku

siemanko kupilem sobie gierke we francji i nie mam w opcjach jezyka polskiego :smileysad: czy sie da cos z tym zrobic bo zaskoczony jestem stasznie i normalnie zalamka :smileyhappy: dzieki

Share

Re: HR po polsku

nic nie zrobisz, jedynie możesz sprzedać i kupic pl

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.