Hyde Park

Odpowiedz

[Event] - Jak Cię widzi GOOGLE.

[ Edytowane ]

Internet to kopalnia wiedzy, pomysłów a także rozrywki.

Dziś wykorzystamy Google do zabawy.

Przepis jest taki:

1. Wchodzisz na Google do zakładki "Grafika".

2. Wpisujesz swój PSNID. DOKŁADNIE: duże i małe litery, podkreślenia, myślniki oraz końcówki, np. PL :smileyhappy:

3. Pobierasz PIERWSZE zdjęcie jakie się pojawi :smileyhappy:. UWAGA!!! Nie wybierajcie zdjęć, tylko koniecznie wstawcie pierwsze :smileywink:. Wyjątkiem są zdjęcia, które nie są zgodne z regulaminen forum, wtedy możecie wstawić pierwsze "przyzwoite" :smileywink: .

Jak myślicie, co to będzie? Wasz avatar, może sygnaturka, a może coś zupełnie zaskakującego :smileyvery-happy: ?

Najlepiej będzie jeżeli przejdziecie na linkowaną stronę i ściągniecie duże zdjęcie a nie miniaturkę z Google.

Wszelkie komentarze do swoich i cudzych wklejek jak najbardziej wskazane :smileywink:

Ja zaczynam:

Rafa_Ello

art_kulinar6.jpg

Mniam :smileyhappy:.

Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: [Event] - Jak Cię widzi GOOGLE.

To ja mam trochę świńskiej erotyki :smileytongue:. Są cycki jest zabawa :smileyvery-happy:.

Beliar4.gif

[ Edytowane ]

Hahaha :smileyhappy:. Rympal, Ty chyba do siebie przyciągasz nietuzinkowe sytuacje. Nawet jak nie masz wyboru, to wychodzi zabawnie :smileywink:. DOBROBYT WSI, TO DOBROBYT MIAST :smileyvery-happy: . Tylko pamiętajcie, żeby nie solić wieprzowinki :smileywink: .

Beliar - nawet pasuje Twój awatarek do znalezionej graficzki :smileyhappy: .

Aż nie wierzę :smileyvery-happy:

Moje zdjęcie z konkursu w Home :smileytongue:

Dlatego większość machaczy to faceci...

Level 5

Level 5
Alcaa
Zarejestrowane: ‎16-12-2008
Wiadomość 6 z 33 (677 wyświetleń)

Od lewej:Gianlucca, Priscilla, Jerry Mill, Samian, Fabio and Ariel, Wellington i Louis.

Kim są ci ludzie? Nie mam pojęcia.

Zdjęcie pochodzi z alcaa.com.br, ugrupowania które promuje naukę angielskiego w Brazyli.

Na polskim google pokazuje się mój avatar, na innych róża.

Jakby smoki miały wełnę to bym miał nowego avatka :smileyvery-happy:

MVP
Sebatrox
Zarejestrowane: ‎26-06-2009
Wiadomość 8 z 33 (666 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Mi po wpisaniu nick'u wyskakuje mój avatar:

Widać Playstation ma dobre pozycjonowanie :smileyhappy:

[ Edytowane ]

Sebatrox, masz oryginalne, unikatowe PSNID, które się z niczym innym nie kojarzy, tylko z Tobą :smileyhappy: .

Sporo graficzek w google na hasło: Sebatrox to nasze forum :smileywink: . Nawet mój awatarek się załapał :smileyvery-happy: . Jest i Psycho i Rympal i pewnie jeszcze wiele osób :smileyhappy:.

MVP
Sebatrox
Zarejestrowane: ‎26-06-2009
Wiadomość 10 z 33 (655 wyświetleń)

Jak widać użykownicy PS3 to jedna wielka Rodzina:Smile:

Dzięki, starałem się wymyślić jak najbardziej unikatowe, ale to sięga jeszcze czasów PS2:Smile:

Tak nawiasem mówiąc dopiero dzisiaj po wpisaniu Twojego PSNID zorientowałem się, że ma coś wspólnego z rafaello :smileyhappy: Tak nigdy nie zwracałem na to uwagi i raczej nick kojarzył mi się z imieniem Rafał:Wink:

Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witaj na PlayStation Forum Anonymous!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości