Odpowiedz
Member
Zetwoo
Wiadomość 21 z 31 (315 Obejrzane)

Re: Apel - Lagi w Killzone 3

Kozik, zaciekawiła mnie sprawa tych haków ze względu na to, że siedziałem swego czasu w zarabianiu sieciowym, więc postanowiłem sprawdzić strony na które uploadowane zostały pliki. Tutaj łapiemy zonk - takie strony nie istnieją. Jedyne co z tej strony istnieje to ta podana przez autora blogu, czyli z konkretnym plikiem. Register nie istnieje, Home w jednym przypadku nie istnieje, w drugim doprowadza do strony mówiącej o tym iż "Pliku nie znaleziono". Poza tym obejrzałem ten film i jestem w stanie zagwarantować Ci w 101% że to co tam widzisz to zwykły fake a gość jest albo naciągaczem, albo rozsyła jakieś 'pecetowe syfy'.
Wiem, że mocno nie na temat, ale po prostu chciałem wyjaśnić sprawe na tyle, na ile mogłem.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
kozik_k2
Wiadomość 22 z 31 (303 Obejrzane)

Re: Apel - Lagi w Killzone 3

Na 99 % wiedziałem, że to jakiś oszust. Dzięki za dogłębne wyjaśnienie.

BF3 Stats
Share

Re: Killzone 3 i Sharp Shoter (karabin)

Moderatorko moderatorze kochana (y) ... prosze bo kiedys czytalem ze masz jakis kontakt z GG abys przekazala ze ten stan jest absolutnie niedopuszczalny jezeli chodzi o serwery!! Z trudem sie powstrzymuje aby nie bluznac ostro bo to co sie dzieje to juz absolutny szczyt nierubstwa tych odpowiedzialnych za komfortowe granie, a nie wkurzanie sie ze np wale w leb caly magazynek a gine od jednego strzalu w tulow w sobote o godzinie 8 rano!! Teraz kiedy maja noz na gardle i polowa ludzi przejdzie na battlefielda 3 oni tak graja w kulki i olewaja swoje serwery? Brak slow aby opisac ta zenujaca sytuacje Jak mozna sie wogle logowac po 6 razy!! Jak mozna sprzedawac gre z opcja multi kiedy go nie ma!! To dla serii killzone kupilem konsole a tu lipton:smileyhappy: Brak weryfikacji regionu, brak jakiejkolwiek kontroli, brak resrtykcji za zglaszane oszustwa, wychodzenia poza mape itp... kiedys myslalem ze mi sie konsola zepsula bo zaczela wyswietlac krzaki Nieprawda to byly nicki azjatow Jakim cudem oni wchodza na serwery EU i ich nie wyrzuca za ping?? Nie mozna pograc normalnie bo trzeba sie wkurzac :smileysad: Ostatnio naszym mottem staly sie slowa slepego snajpera "Oni moga ... Ty nie" czy to ma byc motto Killzone?? To ostatnie zdanie chyba powinno byc wmurowane jako tablica wegielna w siedzibie GG :smileyhappy: Na koniec napisze dlaczego akurat tu umiescilem swoj komentarz ... poprostu tylko to znalazlem na temat Kz

Pozdrawiam

Share

Re: Killzone 3 i Sharp Shoter (karabin)

Killer zgadzam się w 100%. Jakieś dwa tygodnie temu jak dołączyłem na serwer to nie dość, że w przeciwnej frakcji same krzaczki to przeciwnicy którzy stoją do mnie bokiem i dostają cały magazynek w głowę zabijają mnie. Dlatego też ta gra nigdy już w moim PS3 się nie znajdzie i niestety potwierdza się to że dla twórców gier nie liczy się klient tylko KASA co jest bardzo przykre.

Share

AZJACI :)

no i znow pisze sobie a muzom :smileyhappy:

same krzaki na ekranie ... ludzie gdzie sa regiony!!!!!!!!!!!

np klan DoA przeciez to nie Europa nawet na youtube sa ich filmiki :smileyhappy:

dziwne to badzo ze nie mozna w zaden sposob zweryfikowac skad ktos sie laczy .... osobiscie mysle ze to moglby byc malutki path i byloby lux :smileyhappy:

Share

Re: AZJACI :)

:smileyhappy:

Była petycja, temat na tym forum i na forum Killzona. Nic się nie zmieniło! Podejrzewam, że gdyby system kojarzył ludzi z podobnymi pingami mogłoby nie dochodzić do rozgrywek :smileyhappy:. Nie szerzę czarnowidztwa i nie popieram słów AGDragonfire'a "killzone umarl". Raczej myślę, iż jest chory. A co się robi z chorym? Leczy się, a jak nie, to chory wyciąga kopyta. Zakpujemy trumnę i wracamy do domu.

Wczoraj trafiliśmy w grę, gdzie padałem po strzale (od innych z mojej ekipy słyszałem to samo), latające boty zabijąją po strzale, zanim gościa zobaczę dostaję kulkę i itd. Wiem, że to serwer z lagiem. Jedyne co można zrobić to szukać takiego bez laga, z graczami bez laga. Nie denerwuję się bo nie ma sensu. Zmieniam grę, zmieniam tytuł na BF, U3 i wiele innych (szachy). Szkoda prądu.

Share
Member
robson76pl
Wiadomość 27 z 31 (206 Obejrzane)

Rejczel    wątpie   żeby   się   coś   zmieniło , skoro do  tej  pory  lagerzy  pojawiają  się  :  jak  pleśń  w  małym  nieklimatyzowanym   Irlandzkim   budynku  , jedyna  moja  rada  na   to  jest    taka  aby  powiedzieć takim  osobnikom (troszke  po  czesku)  Ahoj   ,  Ahoj  wam w d... ,  i  zmienić  serwer .

Share

zmienilem dostawce :smileyhappy: i co i nic :smileyhappy:

64984_3091788046150_1007466654_32519120_1174871751_n.jpg

lag jak byl tak dalej jest :smileyhappy:

pisanie o tym nic nie daje :smileyhappy: mozna sie jedynie posmiac :smileyhappy:

Share

Na bf3 tez sa lagi od co heheh

Share

Lagzone

@killerteacher Nie ma zupełnie znaczenia robienie testów łącza i publikacja zdjęć. Prezentowane są tylko "chwilowe" wyniki. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby tego mitycznego torrenta włączyć po przeprowadzeniu ww. testu (to jest oczywiście uwaga ogólna a nie personalna). Jak ktoś będzie chciał poszachraić, to znajdzie sposób. Nie sądze jednak że tu jest problem. Część z nas może nawet nie wiedzieć że laguje (mnie się też podobno zdarzało, a łącze mam do 6Mb/s). Problemem jest brak reakcji GuerillaGames i eliminowanie graczy z wysokim pingiem. Ostatnio jednak chyba lagerów jest mniej, nie wydaje się Wam?

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.