Odpowiedz
Member
cuma-1
Wiadomość 1 z 13 (788 Obejrzane)

Czego może nigdy nie będzie mieć Killzone ....

jak temacie i przechodzę do stwierdzenia nawet że mogło być taka opcja a nie inne bo nawet inne gry postarały się o to choć są dziwne trochę ....

• ile ma nasz kolega zdrowia ? lub wroga osoba 
  • czemu by nie prowadzić opcji dla medyka, medyk dostaje od naszego kolegi co jest na froncie informację że potrzebuję apteczki, widzi gdzie jest nasz kolega i biegnie broniąc się ...
  • za opatrzenie czemu musi być mechanik polowy?,osoba co biega po wszystkich dziurach mapy i coś tworzy przecież może być umiejętność dostarczenie komuś amunicji .... amunicje taką co on potrzebuje 
  • urywane kończyny dla rozwiania nudy czasem to ze ktoś dostanie kulkę czy od nas granata  pikuś ... a tu komuś pryska krew może jak z fontany hehe .
  • ja z czasem widział bym może czołgi lub średnio opancerzone pojazdy ... ponieważ jak by wyszła by KZ4 i wiecznie mam biegać jak za piłką dziękuję ja ma już takie odciski i bolą mnie nogi że wolę może czasem Battlefield pograć jakiś 
  • Giwery czy człowiek musi mieć, tylko  takie giwery co są na dzień dzisiejszy, a nie  jak ufo , star trek ? 
  • dążę do tego że niektóre gry mają słabą fabułę,fabułę   nadrabiają   może tymi wszystkimi punktami lub nie dodałem czegoś ponieważ wychodzą poza granice 
  • Niech ktoś powie czy ktoś na dzień dzisiejszy jak widział Killzone 2 czy 3 chcę pograć GTA 2? (widok z góry i grafa może przed 6 lat)  ja czy Kozłowski , kowalski   jakiś itd, jest odbiorcą tego co piszą ale co piszą producenci , producenci piszą lepsze gry po to żeby ktoś kupił niż może wszystkie gry jak GTA-2  . konsument wymusza na producencie różne rzeczy jak nie potrafi na pisać to niech nie pisze 

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
cuma-1
Wiadomość 2 z 13 (781 Obejrzane)

Re: Czego może nigdy nie będzie mieć Killzone ....

boicie się pokazać co miał by prowadzić producent najwyżej będzie jak systemem Windows Vista , każdy za chwycony a każdy i tak ten system ma gdzieś bo vista jakiś nie wypał i powstała win 7 heheh
Share

cuma-1 wrote:
jak nie potrafi na pisać to niech nie pisze

Pięknie napisane.

Share

cuma-1, KZ to jest KZ a nie jakiś startrek by była broń ufo. Po drugie, jeżeli uważasz że beznadziejnie się biega to ja mam to samo zdanie o battlefield, którego sprzedałem bo totalnie mi nie podszedł. Już zamiast grać w bf to wolę pograć w mag`a.

Jeden lubi to a drugi tamto. Jak dla mnie KZ ma wszystko dopasowane od siebie. Jedynie co to z tą apteczką mogę się zgodzić no i pojazdami ale nie od razu jakimiś czołgami tylko np jeep`ami. Z amunicją ? Nie. Jest od groma miejsc, w których można ją pobierać, wystarczy je tylko naprawić.

Chciałeś czyjeś zdanie to masz.

Jedyne to co mogłoby być a czego nie wymieniłeś to tryb co-op.

Share
Member
cuma-1
Wiadomość 5 z 13 (757 Obejrzane)

Siemka commu..... no co z tego, że po jechałeś  może po całości ale może doszliśmy, że parę mapek mogło być jeep'ami ?.

Te apteczki są przemyślane i sprawdzone nikt jeszcze nie narzekał na to że nie chce choć 20% uleczyć lub nawet za w czasu ... instynkt podpowiada ci coś ... 

mi się podoba takie coś że pokazuje ile kto ma zdrowia z tej  strony szczelasz głowę lub te okolice, a on nic nie reaguje na to co się dzieje, ty padniesz on ciebie w głowę po 3 sekundach ty jego szok a wyszło by na to że ty lepszy byłeś niż on,  w KZ2 często można spotkać takie coś ...

ja mam opcję netu 6MB a jak chciałem założyć własny serwer na Wolfenstein nie mogłem serwer sprawdził mi transfer i lipa 

PS. proszę bez głupich komentarzy że ktoś ma 10MB a ja mam ścierwo jakieś może weź 128mb :smileyhappy: :smileyvery-happy: 

Share

Zapewne to commu.... dotyczyło mnie. Mogę Ci cuma-1 jedynie do Twojej ostatniej wypowiedzi napisać tylko tyle, że jest strasznie chaotyczna i nie mam pojęcia o co Ci chodzi w niej.

Share
Member
s_nort
Wiadomość 7 z 13 (726 Obejrzane)

"Mogę Ci cuma-1 jedynie do Twojej ostatniej wypowiedzi napisać tylko tyle, że jest strasznie chaotyczna i nie mam pojęcia o co Ci chodzi w niej."

Tylko ostatnią? Mi się jeszcze żadnej nie udało zrozumieć...

Share
Member
johnydh
Wiadomość 8 z 13 (711 Obejrzane)

Może nie jest Polakiem i tłumaczy tekst w translatorze :Lol:

Share
Member
cuma-1
Wiadomość 9 z 13 (701 Obejrzane)

nie pisz nie na temat , bo na tym nie polega forum
Share
Member
johnydh
Wiadomość 10 z 13 (692 Obejrzane)

Forum polega również na tym,aby pisać gramatycznie w sposób zrozumiały dla innych forumowiczów :No-no:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.