z 03-01-2011 11:28 PM
Co do apteczek, gdy się jest z kimś w oddziale to widać kto ile ma zdrowia i czy potrzebuje apteczki. Po co komu dostarczać amunicję? Jak ktoś ją potrzebuje to sobie weźmie, a zresztą mało się zdarza że wykorzystasz ją całą zanim zginiesz. Po drodze też można znaleźć amunicję lub inną broń. Mi wystarcza że hełm spada z głowy nie musi od razu cała głowa odlecieć. K2 ma za małe mapy na pojazdy. Zawsze możesz wybrać medyka i "suszarką" postrzelać, wtedy będzie jak UFO i STAR TREK razem wzięte![]()
PS. A ogólnie to o co tu chodzi ? ![]()
z 15-04-2011 10:37 AM
cuma-1 wrote:jak temacie i przechodzę do stwierdzenia nawet że mogło być taka opcja a nie inne bo nawet inne gry postarały się o to choć są dziwne trochę ....
- ile ma nasz kolega zdrowia ? lub wroga osoba
- czemu by nie prowadzić opcji dla medyka, medyk dostaje od naszego kolegi co jest na froncie informację że potrzebuję apteczki, widzi gdzie jest nasz kolega i biegnie broniąc się ...
- za opatrzenie czemu musi być mechanik polowy?,osoba co biega po wszystkich dziurach mapy i coś tworzy przecież może być umiejętność dostarczenie komuś amunicji .... amunicje taką co on potrzebuje
- urywane kończyny dla rozwiania nudy czasem to ze ktoś dostanie kulkę czy od nas granata pikuś ... a tu komuś pryska krew może jak z fontany hehe .
- ja z czasem widział bym może czołgi lub średnio opancerzone pojazdy ... ponieważ jak by wyszła by KZ4 i wiecznie mam biegać jak za piłką dziękuję ja ma już takie odciski i bolą mnie nogi że wolę może czasem Battlefield pograć jakiś
- Giwery czy człowiek musi mieć, tylko takie giwery co są na dzień dzisiejszy, a nie jak ufo , star trek ?
- dążę do tego że niektóre gry mają słabą fabułę,fabułę nadrabiają może tymi wszystkimi punktami lub nie dodałem czegoś ponieważ wychodzą poza granice
- Niech ktoś powie czy ktoś na dzień dzisiejszy jak widział Killzone 2 czy 3 chcę pograć GTA 2? (widok z góry i grafa może przed 6 lat) ja czy Kozłowski , kowalski jakiś itd, jest odbiorcą tego co piszą ale co piszą producenci , producenci piszą lepsze gry po to żeby ktoś kupił niż może wszystkie gry jak GTA-2 . konsument wymusza na producencie różne rzeczy jak nie potrafi na pisać to niech nie pisze
Po pierwsze: Co? :/
Po drugie (nie wiem, czy dobrze zrozumiałem - musiałem jeszcze raz przepuścić przez translator elficko-polski): Grając Medykiem widzisz ile zdrowia ma każdy z Twoich kolegów podobnie, jak Inżynier widzi stopień uszkodzenia wieżyczek/skrzynek/stacjonarnych KM-ów.
Po trzecie: Całą sztuką grania Medykiem jest to, aby wiedzieć, gdzie w danej chwili jesteś najbardziej potrzebny i gdzie Twoje apteczki przydadzą się najbardziej.
Po czwarte: O aminicję troszczysz się sam, a to wymaga też umiejętności zarządzania zasobami. Według Twojej wizji Ty miałbyś tylko kampować z jakiejś dziury, a Medycy i Inżynierowie donosiliby Ci apteki i ammo? ![]()
Po piąte: A widziałeś Headshota? W KZ3 masz całkiem sporą namiastkę tego w formie Brutal Melee, choć ograniczonę do części twarzoczaszkowej. ![]()
Po szóste: W KZ3 są Exoszkielety i Jetpacki. Na mapach tej wielkości nie ma sensu stosować cięższych pojazdów.
Po siódme: Akcja dzieje się w Listopadzie 2359 roku - prawie 350 lat w przyszłości. Czego oczekujesz? Przypomniej sobie, jakich broni używano 350 lat temu. Ja wręcz zaskoczony jestem, jak mało te bronie się różnią i że wszystkie nadal używają pocisków kinetycznych (lub odrzutowych w przypadku RPG i WASP tryb I). M82 wygląda niemal jak M16 z magazynkiem w kolbie, a StA11 to niemal H&K G36, LKM M221 to wprost H&K 21M, a M4 to nic innego jak S&W Magnum .357. Wyglada jakby transport broni leciał z Ziemi przez 300 lat. :/
Po ósme i dziewiąte: Niestety nie zrozumiałem. Nawet po trzykrotnym użyciu translatora.
Pozdrawiam.
z 06-10-2011 10:36 AM
w kz3 brakuje tego samego co w bf2 bad company, gdyby budynki się roz... to by była większa frajda,
poza tym brakuje możliwości wybrania na jakim serwerze chcesz grać a tak teraz Cie wrzuca gdzie kolwiek.
gdyby kz2 było na ps move to bym w dalej grał w 2ke niz teraz w 3ke.
ewentualnie jeśli bedzie opcja grania w bf3 movem to nie bede grac w ogole w kz3.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]