Odpowiedz

Re: Czego może nigdy nie będzie mieć Killzone ....

Co do apteczek, gdy się jest z kimś w oddziale to widać kto ile ma zdrowia i czy potrzebuje apteczki. Po co komu dostarczać amunicję? Jak ktoś ją potrzebuje to sobie weźmie, a zresztą mało się zdarza że wykorzystasz ją całą zanim zginiesz. Po drodze też można znaleźć amunicję lub inną broń. Mi wystarcza że hełm spada z głowy nie musi od razu cała głowa odlecieć. K2 ma za małe mapy na pojazdy. Zawsze możesz wybrać medyka i "suszarką" postrzelać, wtedy będzie jak UFO i STAR TREK razem wzięte:smileyvery-happy:

PS. A ogólnie to o co tu chodzi ? :Stupid:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

cuma-1 wrote:

jak temacie i przechodzę do stwierdzenia nawet że mogło być taka opcja a nie inne bo nawet inne gry postarały się o to choć są dziwne trochę ....

• ile ma nasz kolega zdrowia ? lub wroga osoba 
  • czemu by nie prowadzić opcji dla medyka, medyk dostaje od naszego kolegi co jest na froncie informację że potrzebuję apteczki, widzi gdzie jest nasz kolega i biegnie broniąc się ...
  • za opatrzenie czemu musi być mechanik polowy?,osoba co biega po wszystkich dziurach mapy i coś tworzy przecież może być umiejętność dostarczenie komuś amunicji .... amunicje taką co on potrzebuje 
  • urywane kończyny dla rozwiania nudy czasem to ze ktoś dostanie kulkę czy od nas granata  pikuś ... a tu komuś pryska krew może jak z fontany hehe .
  • ja z czasem widział bym może czołgi lub średnio opancerzone pojazdy ... ponieważ jak by wyszła by KZ4 i wiecznie mam biegać jak za piłką dziękuję ja ma już takie odciski i bolą mnie nogi że wolę może czasem Battlefield pograć jakiś 
  • Giwery czy człowiek musi mieć, tylko  takie giwery co są na dzień dzisiejszy, a nie  jak ufo , star trek ? 
  • dążę do tego że niektóre gry mają słabą fabułę,fabułę   nadrabiają   może tymi wszystkimi punktami lub nie dodałem czegoś ponieważ wychodzą poza granice 
  • Niech ktoś powie czy ktoś na dzień dzisiejszy jak widział Killzone 2 czy 3 chcę pograć GTA 2? (widok z góry i grafa może przed 6 lat)  ja czy Kozłowski , kowalski   jakiś itd, jest odbiorcą tego co piszą ale co piszą producenci , producenci piszą lepsze gry po to żeby ktoś kupił niż może wszystkie gry jak GTA-2  . konsument wymusza na producencie różne rzeczy jak nie potrafi na pisać to niech nie pisze 

Po pierwsze: Co? :/

Po drugie (nie wiem, czy dobrze zrozumiałem - musiałem jeszcze raz przepuścić przez translator elficko-polski): Grając Medykiem widzisz ile zdrowia ma każdy z Twoich kolegów podobnie, jak Inżynier widzi stopień uszkodzenia wieżyczek/skrzynek/stacjonarnych KM-ów.

Po trzecie: Całą sztuką grania Medykiem jest to, aby wiedzieć, gdzie w danej chwili jesteś najbardziej potrzebny i gdzie Twoje apteczki przydadzą się najbardziej.

Po czwarte: O aminicję troszczysz się sam, a to wymaga też umiejętności zarządzania zasobami. Według Twojej wizji Ty miałbyś tylko kampować z jakiejś dziury, a Medycy i Inżynierowie donosiliby Ci apteki i ammo? :smileyhappy:

Po piąte: A widziałeś Headshota? W KZ3 masz całkiem sporą namiastkę tego w formie Brutal Melee, choć ograniczonę do części twarzoczaszkowej. :smileywink:

Po szóste: W KZ3 są Exoszkielety i Jetpacki. Na mapach tej wielkości nie ma sensu stosować cięższych pojazdów.

Po siódme: Akcja dzieje się w Listopadzie 2359 roku - prawie 350 lat w przyszłości. Czego oczekujesz? Przypomniej sobie, jakich broni używano 350 lat temu. Ja wręcz zaskoczony jestem, jak mało te bronie się różnią i że wszystkie nadal używają pocisków kinetycznych (lub odrzutowych w przypadku RPG i WASP tryb I). M82 wygląda niemal jak M16 z magazynkiem w kolbie, a StA11 to niemal H&K G36, LKM M221 to wprost H&K 21M, a M4 to nic innego jak S&W Magnum .357. Wyglada jakby transport broni leciał z Ziemi przez 300 lat. :/

Po ósme i dziewiąte: Niestety nie zrozumiałem. Nawet po trzykrotnym użyciu translatora.

Pozdrawiam.

Lo, gjør der jeg ser min far. Lo, gjør der jeg ser min mor, mine søstre og mine brødre. Lo, gjør der jeg ser ledningen av mitt folk tilbake til å begynne. Lo, de kaller til meg. De byr meg tar mitt sted på Asgard i hallene av Valhalla, hvor den modige kan leve for evig.
Share
Member
cubeline82
Wiadomość 13 z 13 (31 Obejrzane)

w kz3 brakuje tego samego co w bf2 bad company, gdyby budynki się roz... to by była większa frajda,

poza tym brakuje możliwości wybrania na jakim serwerze chcesz grać a tak teraz Cie wrzuca gdzie kolwiek.

gdyby kz2 było na ps move to bym w dalej grał w 2ke niz teraz w 3ke.

ewentualnie jeśli bedzie opcja grania w bf3 movem to nie bede grac w ogole w kz3.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.