Odpowiedz
Member

Re: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

[ Edytowany ]

Witam

Spotykamy się we wtorek o 20, mam nadzieje ze zjawi się więcej osób niż ostatnio, licze na was!!!

OK., chcieliście to macie. Jesteśmy zapisani na lige :smileyhappy: więcej szczegółów podam jak się pokażą na forum ps3liga.pl Jeśli chodzi o skład to ja widze to tak:

Ksemka

spiderszczebl

Sidlav

seven275

vorcan25

krisTGK5

DjEsiu

Psychopath-PL

ZhaiDeVir

Milos-san

vvvCASPERvvv

snajper1207

MEFISTO__PL

Jeśli spider masz kogoś jeszcze na myśli daj znać :smileyhappy:

vorcan25 bardzo mi się podobają twoje serwery! :smileyhappy:  dużo wniesiesz do naszego klanu :smileyhappy:

Cass oczywiście umówimy się na trening tylko czekam aż Betka wróci z urlopu :smileyhappy:

Pozdrawiam

Ksemka

Message Edited by x-e_M_K_a-x on 24-08-2009 09:02 PM
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Rydzio

Yo

Takie pytanko. 
Czy członkowie LA też będą mogli sie troche z Wami jutro postrzelać ? 
Ostatnio mało gram i coś czuje że zaczynam wychodzić z wprawy :smileyvery-happy:

Pozdro

Member

oki w takim razie jutro założe serwer z haslem, jak bedziecie mieli ochote to napiscie do mnie to wam podam hasło :smileyhappy:

zapraszam LA bardzo serdecznie :smileyhappy:

spiderszczebl

Dotyczy: Re: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Witam:smileyhappy: Co do ligi K2 podzielam zdanie Psycho... Czy przegrana czy wygrana zawsze to bedzie jakas nauczka i przy okazji bedziemy mogli zobaczyc dluzej dzialajace klany w akcji i poobserwowac jak oni sa zgrani i jak powinnismy grac... Co do skladu...widzialem tam jeszcze kilka osob ktore zaprosilas po rankingach nie wyglada to zle i napewno jakies doswiadczenie maja ale nigdy ich na K2 nie spotkalem a ostatnio siedze codziennie wiec nie jestem w stanie powiedziec jakie maja do tego podejscie....szkoda ze nie wszyscy tu zagladaja (ale juz ja ich zmusze) i sie nie wypowiedza czy chcieliby zagrac czy tez traktuja to tylko jako rozrywkowy zabijacz wolnego czasu..Pozyjemy zobaczymy:smileyhappy: Jutro sobie popykamy a w srode chce wziac z soba 3 osoby i wziac udzial w jakims mini turnieju z darmowym wstepem bo jako ze nie mialem jeszcze do czynienia z klanem jestem ciekaw jak to wszystko wyglada:smileyvery-happy: @Rydzio...dlaczego nie dolaczasz do chlopakow LA gdy z nami graja? Robia to ostatnio dosyc czesto:smileyhappy: Pozdrawiam
Member
Rydzio

Poprostu nie mam szcześcia i jak wchodze na KZ2 to zazwyczaj wszyscy są offline :smileytongue: albo mam ochote zagrać w coś innego :smileyvery-happy:
Musze zobaczyć o jakich porach dnia grają ludzie z naszych klanów i sie dostosować :smileyvery-happy:

Member
johnydh

Witam!!

Ja też chętnie dzisiaj do Was dołączę.

Mam nadzieję,że będzie snajperka..small.jpg

Pozdrawiam i do zobaczyska wieczorem.

wallpaper-killzone-04.jpg

spiderszczebl

No i byla snajperka i zostalem nawet z niej ustrzelony....i Rydzio tez byl prze ktorego tez zostalem ustrzelony a takze byly prace konserwacyjne PSN ktore ustrzelily cala reszte...zeby te prace cos chociaz wnosily dobrego...w zwiazku z tym ze w pewnym monmencie wywialo wszystkich i zostalem sam na serwerze wic jako ze jedyny przetrwalem mozna by to potraktowac jako taka nieoficjalna wygana:smileyvery-happy: JUPIIIIII :smileyvery-happy: hehe I oby takich prac bylo mniej a jak juz sa to niech je robia w poznych godzinach nocnych...w SONY napewno jest jakas nocna zmiana
yoshimitshu77

Dostaliście po D.... zadku... :smileyvery-happy: Co tu dużo gadać :smileyvery-happy: :smileywink: :smileytongue:
Member
seven275

Re: Dotyczy: Re: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Witam! 

Prawie w ogóle wczoraj nie grałem a to z dwóch powodów.Pierwszy- wywalało mnie bardzo często i było to wkurzające a po drugie padła mi Plazma w domu przez co mój monitor LCD z tunerem TV był bardzo okupowany i dopchać sie do niego było bardzo ciężko.Kolejka była aż do samej kuchni hehehe.Dzisiaj mam nadzieje stabilność sieci będzie lepsza i od 18 postaram się pojawić już na dłużej i spotkać tam Was wszystkich z dowódcą na czele.:Smile:

Pozdrawiam

yoshimitshu77

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Cóż... baba musi obejżeć te swoje brazylijskie horrory :smileyvery-happy: "M jak zadek" i inne takie... Ale że akurat to musi być jak facet chce od niej odpoczać i sobie pograć... hehehe :smileywink: