Odpowiedz

Re: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

głosowanie heheh niech idzie ten kto chce i proste
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
rychu130
Wiadomość 152 z 346 (711 Obejrzane)

EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

No właśnie, głosowanie nie ma sensu, bo większość osób zapisało się do tego klanu, po to, żeby pograć bardziej na luzie, więc nie wszyscy chcą tam przejść , albo nie wszyscy mogą .
Share
Member
Rydzio
Wiadomość 153 z 346 (693 Obejrzane)

Ale my znowu aż tak poważnie nie gramy ;P  To tylko tak wygląda że mamy akademię i że jesteśmy "elitarnym" klanem. Poza tym musimy zapełnić lukę bo jest nas 19-naścioro o ile mnie pamięć nie myli :smileyvery-happy:  
Share

Dotyczy: Re: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Chetnie Was przyjmiemy do nas:smileyvery-happy:

A tak powaznie to ostatnio trafilu do nas dwie osoby skierowane przez Was:smileyhappy: Bo zglosily chec przylaczenia sie do was...proponuje ich zweryfikowac:smileyhappy:
Share

Re: Dotyczy: Re: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

A ja uważam, że głosowanie ma sens :smileytongue: Niech osoby, które chcą przejść do LA, napiszą o tym, a reszta ALA'i wybierze jedną (poprzez głosowanie), która dostąpi tego zaszczytu :smileyvery-happy: Oczywiście wcześniej nie obejdzie sie bez weryfikacji :smileytongue:
Share

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Unholy z ALA na forum zaglada niestety niewiele osob wiec raczej nie sa w stanie sie wypowiedziec...trzeba pytac kazdego z osobna:/ a mnie to juz draznic zaczyna ze kazdemu musze pisac z osobna...
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 157 z 346 (653 Obejrzane)

EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Witam!

Panowie tutaj gadu gadu, a z przed nosa uciekł Wam naprawdę ciekawy event:smileywink:.

Muszę przyznać, że tym razem z małym "ale" (czyt. ilość zgonów :Skeleton:) ) było naprawdę ekscytująco:smileywink:

Klimat_GTK i ty niby Killzone2 masz od kilku dni? :Zombie:

Cloudwoj, dziękuję za początkowe poświęcenie:smileywink: choć sama mało na tym skorzystałam:SadWitch:

spiderszczebl wrote:
Unholy z ALA na forum zaglada niestety niewiele osob wiec raczej nie sa w stanie sie wypowiedziec...trzeba pytac kazdego z osobna:/ a mnie to juz draznic zaczyna ze kazdemu musze pisac z osobna...

spiderszczebl, może wypadałoby to zmienić, nie uważasz:smileywink:?

Jeśli nie dasz sobie rady, to ja o ich nick'i poproszę:Angel::Lol:

Dzięki za dzisiejszą grę:smileywink:

Cassiopaea

Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 158 z 346 (648 Obejrzane)

Drogi Casskaderze,

Co prawda mam Kz2 od dni dwóch... Ale to była moja pierwsza "dziewicza" rozgrywka online :-P Nawet z botami wcześniej nie walczyłem, żeby wpaść do was "świeżutki" :smileyvery-happy: Trzeba mnie tylko trochę oszlifować i będzie git :-)
Share

Zabił mi KLINA a kompanie masz już za plecami hehe coś mi tu nie gra    hmm....... to forum zaczyna mi się podobać
Share

Dotyczy: Re: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

[ Edytowany ]
Casss prosze nie rob im tego....moze obejdzie sie bez BANow na konto PSN...bo na kim ja sie bede wyzywal na killzone:smileytongue: heheh Klimat moze Ty nas podszlifujesz?:smileytongue: W razie jakichkolwiek rad, pytan, uwag wiecie do kogo sie zglosic:smileyhappy: (do Ksemki;P)... snajper dopiero zaczyna? mi sie spodobalo jeszcze zanim tu trafilem:smileywink: Ale to z mala "pomoca" ?(dzieki Cass:*) Pozdrawiam
Wiadomość edytowana przez spiderszczebl, 02-09-2009 06:48 AM
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.