Odpowiedz

EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Witam uprzejmie

Mam zaszczyt ogłosić i poinformować Was wszystkich o otwarciu nowego EVENT'u na Polskim Oficjalnym Forum PlayStation. Mianowicie chodzi o wspaniały tytuł, który nosi nazwę Killzone 2. Do tej pory prowadzone były potyczki w Klanie Lapsus Angelus. Obcenie Klan stał się elitarny i zamknięty z pewnymi wymogami i żeby się do niego dostać, trzeba wiele przebrnąć w Killzone 2. Dlatego powstał właśnie Klan Akademia Lapsus Angelus, bądź inaczej Akademia LA albo jeszcze łatwiej Klan ALA. Piękna żeńska nazwa, oprócz nazwy żeńskiej, poprowadzi go żeńska osoba. Bardzo utalentowana w Killzone 2 i zasłużony Żołnierz Klanu Lapsus Angelus, x-e_M_K_a-x inaczej nazwana przeze mnie Ksemka. Zostaje ona mianowana Dowódcą Klanu ALA.

EVENT będzie dla wszystkich, dla każdego z Was. Każdy może dołączyć do Klanu ALA, nawet Ci, którzy posiadają 0 punktów. Możecie traktować to jako zabawę, żeby pograć z ludźmi z Forum, bądź jako trening u boku Dowódcy Ksemki, która wiele oj wiele Was nauczy. Żebyście nie myśleli, że to jakiś tam bez sensu Klan ALA, to za powagę tego klanu niech mówi fakt, że oddaliśmy najlepszego swojego Żołnierza z Klanu LA, żeby tutaj Dowodził. Wracając do głównej myśli, możecie traktować to jako przygodę i zabawę, lub jako zdobywanie swoich umiejętności, każdy z Was, jak osiągnie 10.000 punktów w Killzone 2, a Wasz Dowódca powie, że jesteście gotowi, to będziecie mogli przejść Weryfikację z kimś z Klanu LA, jak uda Wam się przejść Weryfikację pozytywnie (nie koniecznie musi to być wygrana przez Was potyczka), to dostaniecie zaproszenie do Klanu LA.

EVENT będzie się odbywał co tydzień, przynajmniej raz w tygodniu. To już pozostawiam Dowódcy do omówienia...

Jeżeli jesteście chętni do zabawy i walki u boku najlepszej, zapraszam do odwiedzania tego tematu i wypowiadania się na jego łamach. My z Klanu LA, będziemy tutaj obserwowali karierę niektórych Żołnierzy ALA, będziemy rówineż brali udział w tym EVENT'cie, oczywiście gościnnie, jak pozwoli Dowódca Ksemka i nie stworzy Lobby tylko dla ALA, lecz otwarty :smileyhappy:

Życzę powodzenia, Klan LA stracił doskonałego Żołnierza, fantastyczną kobietę, jednak Forum zyskało wspaniały EVENT w Killzone 2!

Ksemkę proszę o przejęcie pałeczki i wypowiedzenie się tutaj...

Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Odmaszerować! :smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Witam serdecznie :smileyhappy:

Melduje się na rozkaz !

Od dnia dzisiejszego ruszyły zapisy do nowego klanu Akademia Lapsus Angelus [ALA], wielkim zaszczytem dla mnie jest poprowadzenie go :Peace:

Tak jak już VAMET napisał powyżej, EVENT będzie dla wszystkich – drzwi stoją otworem! Każdy z członków ALA po zdobyciu 10.000 punktów przejdzie weryfikacje do klanu Lapsus Angelus po uprzedniej mojej zgodzie, będzie to znaczyć że jesteście godni awansu.

Pierwsze spotkanie klanu odbędzie się we wtorek 4.08.09 o godzinie 21:00

Lobby: Akademia LA

Hasło do lobby: ALA

Na pierwsze spotkanie serdecznie zapraszam Klan Lapsus Angelus.

Jeśli termin komuś nie będzie pasował proszę o wypowiedzenie się, postaram się przełożyć pierwsze spotkanie na inny termin.

Pozdrawiam

Share

Pani Dowodco....melduje sie na ochotnika:smileyhappy: ciekaw jestem tej rywalizacji i coprawda naleze juz do jednego klanu ale tam niestety nie dzieje sie ostatnimi czasy nic...tak sobie ponarzekalem i pewnego razu ktos tego nie wytrzymal:smileytongue: i patrzac z pozalowaniem zaproponowal "zagraj z nami w LA":smileyhappy: pomyslalem fajna sprawa....przynajmniej sie cos dzieje...poznam noiwych towarzyszy broni...super:smileyhappy: tak oto zglaszam chec udzialu w tym Event'cie (czy jak to sie pisze:smileytongue:) i mam nadzieje sie wykazac dokladajac wszelkich staran by team byl dumny ze swojego zolnierza... Co prawda 10.000 pkt juz uzbieralem i moglbym startowac do LA ale sadze ze jeszcze musze podszlifowac swoje umiejetnosci ( i poznac Ksemke:smileyvery-happy::smileyvery-happy:) wiec prosze o rozpatrzenie checi mojego uczestnictwa:smileyhappy: Pozdrawiam.... (...tu stopien w K2 ale nie pamietam) spiderszczebl
Share

Witam

Spiderszczebl zaproszenie do Klanu zostało wysłane, czeka na potwierdzenie :smileyhappy:

Pozdrawiam

Share

Dotyczy: Re: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Witam uprzejmie

Powinniśmy się zjawić na Waszym treningu we wtorek o 21.00 :smileyhappy:

Dziękujemy za zaproszenie :smileyhappy:

Pozdrawiam serdecznie.

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

Tak jest! Dziekuje za zproszenie w wasze (teraz juz NASZE:smileyvery-happy:) skromne (poki co) progi:smileywink:
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 7 z 346 (4,340 Obejrzane)

Witam!

x-e_M_K_a-x dziękuję za zaproszenie i życzę powodzenia:smileywink: w nowej roli:Cool:

Wygląda na to, że długa droga przed nami:smileywink:, z niecierpliwością czekam na nowych współtowarzyszy broni:smileywink:

PS. Betka :smileywink: mam nadzieje, że się zdecydujesz:smileywink:

Pozdrawiam,

Cassiopaea

Share

Dotyczy: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Witam uprzejmie

Akademia Lapsus Angelus [ALA] - Wasza strona Klanu :smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 9 z 346 (4,335 Obejrzane)

Nie mielibyście nic przeciwko, gdyby jutro w ALA zagrała z Wami moja dziewczyna? :smileywink: Sama nie posiada PS3, więc to byłaby jednorazowa zabawa. Z FPSami nie ma do czynienia, także prosiłbym o wyrozumiałość. Ale gdyby K2 można było obsługiwać mikrofonami od SingStara, to nie mielibyście z nią szans :smileytongue: Nic jej jeszcze o tym nie mówiłem, więc nie wiem, czy się zgodzi wcisnąć jej pada i odpalić Killzone'a :smileywink:
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 10 z 346 (4,323 Obejrzane)

Witam!

Jak dla mnie BOMBKA:smileywink:

Lecz jeśli nie jest fanką tego typu gier, polecam wyciszenie dźwięku w TV :Music:, z doświadczenia wiem, że trzeba się oswoić:smileywink:

No ale każdy ma swoje "metody":smileywink:

Pozdrawiam,

Cassiopaea

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.