Odpowiedz

EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Zaproszeń na czat nie wysyłam.....Było nie usuwać czata:/ Albo powiedzieć że to zrobiłeś to bym ponownie wysłał. Fajnie jakbyś się w poniedziałek pojawił na Killzone:smileyhappy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
malenki
Wiadomość 342 z 346 (1,125 Obejrzane)

Re: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Moj poscik kieruje głównie do członków ALA i LA panowie i panie nie rozumiem was calkowicie piszecie na forum, że nikt was o niczym nie informuje, że ktoś nie wysłał do was zaproszenia, że.......

No NIE tak to bawic sie moga dzieci w piaskownicy ... ludzie mamy forum Killzona nie poto by ono tylko było ale by wszystkie najważniejsze informacje dla naszego wspolnego hobby nie przepadały ot tak sobie gdzies w tonie innych postow. A Wy co nawet nie chce sie wam zajrzec na foru by zobaczyc co nowego sie dzieje a potem piszecie posty w stylu "spider dlaczego ja o tym nie wiem". Traktujmy gre jako zabawe ale jesli interesuje gra w klanie to wypadało by sie czasem zainteresowac co sie wokół niego sie dzieje. Czy jak trudno zajrzec raz dziennie na forum? Cieżko odebrac poczte  jak ktos do Was napisze? Prosze was tylko  o odrobine powagi. Pozdrawiam

PS. bierzmy przykład z innych- POL na prawde potrafia grac zespołowo uczmy sie od innych a bedzie dobrze......

Share

Re: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Witam

Na forum zagladam codziennie i NIC tu sie nie dzieje, wszyscy tylko tu glupoty pisza. Niech kazdy napisz echociaz glupie DZIENDOBRY to juz bedzie cos...  Juz obiecuje ze nawet jednego pytania nie zadam na tym forum:/ Co sie tak przyczepiliscie do wiadomosci ktore i tak zawsze odbieram i odpisuje no chyba ze leze zarzygany to juz nic na to nie poradze ze odpisze na nastepny dzien:smileyhappy:  Obiecuje Spider ze bede w poniedzialek, tylko godzine mi wyslij na ps3 bo tu juz chyba nie mozna sie zapytac ?!...

Pozdrawiam

PS. To moj ostatni post :smileytongue:

Share

Dotyczy: Re: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Psycho tu sie nie dzieje bo bedzie nowy watek zrobiony do tych "pierdolek":smileyhappy: ALA nie ma wiec i nie ma kto pisac:smileyhappy: I nikt sie nie czepia konkretnie Ciebie...malenki to golnie napisal bo sie ludzie obijaja a takie wielkie niby checi do gry mieli:/ Jak nie odpiszesz mi na tego posta to obiecuje Ci ze sie pofatyguje do szczecina zeby Cie kopnac w zad:smileytongue:
Share

Re: Dotyczy: Re: EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Spider...

Lubie Cie .....,  bo ty sumienia nie masz :smileyhappy:

Share

EVENT - Killzone 2 - Akademia Lapsus Angelus [ALA]

Jezeli zastanawiacie sie co tu ostatnio tak cicho, dlaczego tak pusto, co ze spotkaniami na Killzone 2 online...Moze zadajecie sobie pytanie "Co sie stalo z ALA?" te oraz inne informacje znajdziecie w tym watku http://community.eu.playstation.com/playstationeu/board/message?board.id=bPL_Community_clans&thread.... zapraszam do wspolnej zabawy:smileyhappy: Pozdrawiam.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.