Odpowiedz
Member
seven275
Wiadomość 71 z 346 (1,475 Obejrzane)

Witam Akademię Lapsus Angeles ! Przeczytałem przed chwilą...

Witam Akademię Lapsus Angeles ! 

Przeczytałem przed chwilą całe forum i muszę stwierdzić że całkiem sympatyczne ludziska są tutaj. Szukałem już od pewnego czasu polskiego klanu gdzie oprócz rywalizacji można się miło zabawić. Od wczoraj dzięki  Ksemce ( dziękuję za zaproszenie) jestem w waszym gronie i miałem możliwość z kilkoma z Was poprzecierać wojenne szlaki. Zaskoczeniem dla mnie jest to że tak wiele jest tutaj pań (z dowódcą na czele) co zresztą w ogóle mi nie przeszkadza a wręcz dodaje uroku do całości. Dobrze mieć za plecami np. sanitariuszkę która w odpowiednim momencie podleczy twoje zdrowie hahaha .Przypomina mi się teraz słynny film Czterej pancerni i pies gdzie Marusia (sanitariuszka), Lidka (radiotelegrafistka), Honorata (miłość Gustlika) walczyły dzielnie przy boku towarzyszy. Skoro tamci wygrali wojnę to i my jako zgrana paczka musimy odeprzeć atak innych klanów i dać im nieźle popalić. 

Więc cóż na barykady panowie i panie póki ostatni nabój  w komorze ostanie.

Pozdrawiam Seven275

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Namrehcs
Wiadomość 72 z 346 (1,464 Obejrzane)

Re: Witam Akademię Lapsus Angeles ! Przeczytałem przed chwilą...

seven275 wrote:

Witam Akademię Lapsus Angeles ! 

dzięki  Ksemce ( dziękuję za zaproszenie) 

Córce podziękowałeś... Pamiętaj o tacie :smileywink: - VAMET 

                                
Share
Member
seven275
Wiadomość 73 z 346 (1,458 Obejrzane)

Re: Witam Akademię Lapsus Angeles ! Przeczytałem przed chwilą...

No proszę w każdym kalnie ktoś z rodziny ......

Dobra to niech już będzie dzięki córce, dzięki tacie a nawet tej z filmu Honoracie...:Smile:

Share

Dotyczy: Re: Witam Akademię Lapsus Angeles ! Przeczytałem przed chwilą...

Witam uprzejmie

I w taki sposób, zostałem 3 raz ojcem :smileyvery-happy: ...dobrze chociaż mam córeczkę tym razem, bo mam dwóch synów.

Tylko fajnie by było, jakby moja córeczka nowonarodzona :smileyvery-happy: ...nie miała jeszcze tak dorodnych :smileyvery-happy: ...hmm... :smileyhappy: ...umiejętności :smileytongue: ...w KZ2 :smileyhappy: ...i była chociaż o kilkanaście lat młodsza ode mnie :smileyvery-happy: :smileytongue:

Pampersy dla dziecka możecie już słać :smileytongue:

PS. Tatuś jest dumny ze swojej córci, wymiata lepiej od tatusia :smileytongue: Tatusia krew :smileytongue:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

Re: Dotyczy: Re: Witam Akademię Lapsus Angeles ! Przeczytałem przed chwilą...

Witam :smileyhappy:

Seven275 super że zawitałeś na forum :smileyhappy:

Tato hehe jak fajnie to brzmi :smileyhappy: Tatusiu zawsze twoja kochana córunia może udzielić lekcji :smileyhappy:

Hmmm może tata by zabrał LA i byśmy razem zagrali w przyszłym tygodniu?

Pozdrawiam

Share

Re: Dotyczy: Re: Witam Akademię Lapsus Angeles ! Przeczytałem przed chwilą...

Hej:smileyhappy: Ja to sie dziwie ze Ty jeszcze szlabanu na konsole nie dostalas:smileytongue:
Share
Member
rychu130
Wiadomość 77 z 346 (1,408 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Witam Akademię Lapsus Angeles ! Przeczytałem przed chwilą...

Dokładnie. Niech Tatuś lepiej założy kłódkę na pada dla dziecka, a samemu się szkoli :smileyvery-happy:  W najlepszym wypadku pozwoli zagrać w LBP, albo we Flower :smileyhappy:
Share
Member
seven275
Wiadomość 78 z 346 (1,370 Obejrzane)

Re:

Fajnie mi się wczoraj z Wami grało.Trzeba przyznać że w pojedynkę niewiele bym zdziałał bo starcia 1v1 kończyły się najczęściej na moją niekorzyść.Wymiatacie nieźle i wiele przede mną szlifowania by większości dorównać.Na celownik Ksemki wpadłem kilka razy i finał był jednoznaczny zaliczałem glebę.Lepiej mieć ją po swojej stronie i na moje szczęście byłem później w jej drużynie.Co do starć z innymi bywało całkiem podobie i często widząć plecy przeciwnika zamiast spokojnie celować waliłem na oślep po ścianach jak zupełny nowicjusz.Na dzień dzisiejszy najlepszą moją bronią są chyba moje miny które ktoś okreslił dość zabawnie "znowu wpadłem na rzygi sevena" a myślę że wczoraj nie jeden z was poczuł ich smaczek hahaha.

W niektórych mapach nie bardzo się jeszcze orientuję i biegałem czasami jak ślepy niewiele pomagając innym choć finalnie  nie było tak  źle bo większość starć drużyna w której byłem wygrywała.To tyle moich komentarzy i dzięki wszystkim za walkę.

Pozdrawiam

Share

Dotyczy: Re:

Witam uprzejmie

Ustaw sobie strzelbę LS :smileyhappy: ...jako spec od wieżyczek :smileyhappy: Na pewno mocno Ci ułatwi grę, pamiętaj tylko, by dostatecznie blisko podejść przeciwnika. Daj znać, jak Ci poszło :smileyhappy:

Pozdrawiam serdecznie.

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
seven275
Wiadomość 80 z 346 (1,360 Obejrzane)

Re: strzelba

Mogę spróbować ze strzelbą choć to nie jest moja ulubiona broń.Zastanawiam się jak to jest możliwe kiedy ktoś mając właśnie taką pukawkę strzela do mnie z ładnych kilu metrów i od razu zaliczam glebę.Wiem że można włączyć tam niby przyblizanie choć efektem jest tylko dodatkowy snop światła.Czy to pomaga w celności? Rozumiem z bardzo bliska przywalić z czegoś takiego ale z kilku metrów jeden strzał i po mnie?

Jeszcze jedno pytania z innej beczki zdarza się czasami że widzę gościa jak porusza się tak zwanymi skokami w czasie jak to ja nazywam.Jest w jednym miejscu a za chwile za ułamek sekundy w drugim itd bez żadnej płynności przechodzenia są to takie skoki jakby teleportował sie.Trafić go wtedy to juz mistrzostwo świata.Czy to są błędy w grze a może w transmisji danych czy też jakaś funkcja dla wtajemniczonych?:Smile:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.