z 01-08-2011 06:41 PM
Zapytacie co kryje się pod tym terminem? Jest nim chęć wyłonienia największego zabijaki w OFPS. Na jego cześć w przyszłości będą pisane pieśni a starcy będą opowiadali o nim historie swoim wnukom.
Jeżeli jesteś już znudzony ciągłym zamykaniem zielonych w ich bazie. Nie boisz się wyzwań i stawiasz sobie za cel rywalizację oraz zdobywanie
nowych umiejętności strzeleckich?
Dobrze trafiłeś!!!
Co to jest "Klanowa PARTY-zantka"?
Jest to mecz klanowy tak więc by nie było za łatwo w nabijaniu punktów gra prowadzona będzie z
mniej lub bardziej zorganizowanym przeciwnikiem. Przeciwnik jest losowy więc jak z pudełkiem czekoladek nigdy nie będziemy wiedzieli co nam się trafi.
Poniżej szybkie FAQ:
1.Terminy gier:
W zależności od tego czy będzie pełny skład. Może być nawet codziennie. To zależy od chętnych danego dnia.
Nie chcę niczego narzucać. Terminy same się wyklarują.
2.Ilość miejsc:
7+1(Bob) nie mniej nie więcej.
3.Dołączanie do gry:
Do klanowej PARTY-zantki może dołączyć każdy członek OFPS który pojawi się na czacie OFPS PART-zantka. Kto pierwszy na czacie zgłosi chęć grania poprzez wpis jest w grze. Po dołaczeniu ośmiu graczy rozpoczynamy poszukiwanie przeciwnika. Jeżeli takowego nie znajdziemy robimy rozformowanie pododdziału i gramy tradycyjne spotkanie z zielonymi. Jeśli przyjdzie wena próbujemy ponownie.
4.Jak otrzymać zaproszenie do czatu:
Jeżeli chcesz zagrać pierwszy raz napisz post w tym temacie o chęci przyłaczenia się do "Klanowej PARTY-zantki". Dostaniesz zaproszenie. Jeżeli nie jesteś na mojej liście znajomych wyślij do mnie zaproszenie. Zaproszeniami do czatu można i należy się dzielić z braćmi z OFPS. Oczywiście dzisiaj bonusowo wysyłam czat Wszystkim z OFPS których mam w znajomych. Czatu nie usuwamy by służył nam w kolejnych grach.
5.Podstawowe wymagania:
Obecność na czacie i włączony HS. Minimum to odsłuch. Odsłuch w rozumieniu: ktoś Cię wyciszył bo miał dość Boba lub pingwinów z Madagaskaru
. Z informacją w eter, że Cię wycisza
tak aby było wiadomo kto kogo słyszy itd.
6.Po co nam komunikacja przez HS?:
Bo to jednak rodzaj gry zespołowej. Idziemy tam wygrywać a nie smęcić, że to się nie uda.
7.Ranking:
Po każdym meczu wklejane będzie foto z wynikami. Suma wyników dla poszczególnych graczy
będzie podawana raz w tygodniu wraz z niedzielnym podsumowaniem imprezy. Prowadzony będzie również ranking miesięczny. W rankingu brana będzie pod uwagę ilość zabić/śmierci/różnica/ilość meczy/wygrany mecz/przegrany mecz.
Głównym wyznacznikiem zabijaki będzie jego K/D jak również dodatkowe punkty za wynik meczu. Bo prócz indywidualnych umiejętnościami premiujemy współpracę gdyż na niej nam również zależy.
8.Zasady podczas gry:
Nie opuszczamy współgraczy podczas meczu. Opuszczenie gry może grozić karnym k*****m za C*****e zachowanie.
Staramy się nie rzucać mięsem aczkolwiek niektóre jednostki to motywuje
.
9.Co z rankingami na killzone.com jak będziemy dostawali baty w każdym meczu?
Jeżeli nie ruszymy z koksem to za chwile wyjdzie Killzone 4 i tak czy siak nie będziemy najlepszym klanem ever.
Kończymy z zachowawczym graniem meczy klanowych od wielkiego dzwonu.
10.Czy będziemy grali klanowe strefy wojny bo tam czuję się pewniej?
Nie wszystko na raz. Najpierw zacznijmy od czegoś małego. Sprawdźmy czy nam to przynosi radość i chęć do kolejnych potyczek w innej formie.
11.Ty będziesz brał udział w każdym meczu więc masz większe szanse na wygranie niż inni?
To zrób tak aby być lepszym
. A tak poważnie mogę nie być brany pod uwagę podczas rankingu. Będę tam tylko symbolicznie.
Jeżeli czegoś nie ująłem w FAQ proszę o zapytania w postach.
z 02-08-2011 09:23 AM
@ Rympał - powtórze co napisalem na w ogólnym temacie Klanu OFPS
Super inicjatywa - bardzo mi się podoba - no i jeszcze ten termin wstawienia tego tematu nawet blisko 17 było - fajnie się to zeszło z ważną datą w naszej histori - gratuluje i kudos leci .
Mam nadzieje ,że wyjdzie i chętni będą ja jestem chętny , pogramy to zobaczymy jak to bedzie.
z 07-08-2011 11:16 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]