z 13-09-2009 09:20 PM
z 13-09-2009 09:28 PM
w 13-09-2009 11:26 PM - last edited on 13-09-2009 11:28 PM
Witam,
Ja też zawaliłem z organizacją bo o treningu wspomniałem dopiero dzień przed lub dla nie których godzinę przed treningiem
więc następnym razem postaram się tego uniknąć ogólnie fajnie mi się grało Anglicy później zaprosili mnie do swojego Text Chat i chwalili nas komentarzami typu " well done poland " , " nice match " " I LOVE U POLAND !!! " z tym ostatnim trochę przesadziłem
ale to oznacza że gdyby było nas więcej i wszyscy byli byśmy obecni na treningach wygrali byśmy 6 : 1 ten jeden bo pewnie ktoś by nas zdjął na zamachu to jest nieuniknione
Ogółem chcę podziękować wszystkim graczom za swój udział w meczu a szczególnie Emeraldar i Neq za pomoc w organizowaniu tego meczu mam nadzieje że to nie był ostatni raz i że jeszcze będzie parę fajnych eventów tego typu ![]()
Pozdrawiam,![]()

z 13-09-2009 11:27 PM
z 14-09-2009 10:43 AM
A więc tak... Właściwie większość napisał już Em, a w kolejce jest jeszcze Neq
Więc ja napiszę tylko tyle, że osoby, które się zapisały a nie przyszły, nieźle nawaliły - wystarczyło wcześniej napisać, to by się znalazło kogoś na ich miejsce. Czarna lista (Neq zapewne chętnie taką stworzy
) i kropka!
Odnośnie samej bitwy - nie było źle, ale brakowało wyznaczenia funkcji, przez co podczas "Search and Retrive" nie wiedziałem, czy mam pilnować naszej bazy czy może biec oczyszczać teren? ![]()
W każdym razie mogliśmy wygrać, tylko w ostatniej rundzie zabrakło u nas kilku osób...
z 14-09-2009 12:36 PM
Powiem tylko, że jak na zbieraninę to super organizacja, niezłe zgranie i ostatnia misja jednak w mniejszości i to było widać. Wydaje mi się, że niepotrzebnie pchaliśmy się na most, na otwartym terenie nie mieliśmy szans. Przy mniel liczebnym składzie chyba łatwiej było by bronić/zdobywać terem zabudowany. Prośba do dowódców: nie bać się wydawać rozkazów! Ja dopiero w ostatnim zadaniu usłyszałem "... mój oddział (A) do środkowego mostu .." Było nas tylko 3 więc marne szanse na przejęcie ale jak rozkaz to rozkaz. Dodatkowo dowódcy mają większe doswiadczenie więc jakieś wskazówki np. postawić bota tu i tu, wezwać wsparcie, szturmować, chować się, cokolwiek. Faktem jest, że na treningach powinno się tzw. stałe fragnmenty poczwiczyć. Jednak tak jak już było napisane nie jesteśmy z jednego klanu więc było jak było.
Generalnie było fajnie, obrona ładunku na treningu była nieźle ustawiona a w grze to jednak zagraliśmy inaczej i nas "zadusili". Chyba za dużo osób było na górze, zamiast trzymać na dystans przeciwników. Podkładanie ładunków, można mały oddział wysłać do km-ów w budynku prz przawym moście i ładnie ostrzeliwać platform.
Nie było źle, zabrakło tylko graczy na treningu i w ostatniej misji. Dzięki za fajną zabawę i za waleczność, przynajmniej do "0" nie przegraliśmy.
z 14-09-2009 02:38 PM
z 14-09-2009 04:08 PM
Zależy o której. Najlepiej dla mnie byłoby o 21, bo wcześniej mnie nie ma, więc jeżeli o tej lub później to mozna mnie dopisać, a jeżeli nie no to trudno.
A co do meczu z UK to zgranie było, ale nie było taktyki. Oddziały trzymały sie razem, ale przy zmianie misji nie wiadomo było gdzie iść. Następnym razem trzeba ustalić dokładnie żeby każdy oddział, w każdym trybie miał przydzielone zadanie.
z 14-09-2009 06:52 PM
z 14-09-2009 07:32 PM
Wiecej szczegółów odnośnie jutrzejszej strzelanki towarzyskiej![]()
Dzień: 15 września, godzina: 21:00
Lobby: espvspol
Hasło: seot95
Drużyny: Esp (ISA), Poland (Helghast)
Mapa: Salamun Market
...reszta detali zgadza się z tym co wyżej przedstawił spierszczebl ![]()
Czasu zostało niewiele ale chyba rozgrzewka z anglikami okaże się pomocna
Pozdrawiam,
Cassiopaea
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]