Odpowiedz
Member
rychu130
Wiadomość 81 z 230 (1,340 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Euro-Killzone - Dziś 20:00 (GMT+1)

Polska 4 : 3 UK , z wyraźną przewagą liczebną przeciwnika . Mogło być gorzej.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 82 z 230 (1,336 Obejrzane)

Euro-Killzone (4:3 dla nich)

No więc tak... Kto się zapisał do składu "na pewno grający" i nie przyszedł - wystąp. Co, nikt nie wystąpił? No ładnie :smileyembarrassed: Musieliśmy naprędce znajdować kogoś na Wasze miejsce. A wystarczyło napisać, nawet jeszcze dziś rano, że nie możecie zagrać. Nieładnie. I się ludzie dziwią, że mało eventów u nas. Czasami można zagrać w coś także wtedy, kiedy nie ma nagród rzeczowych. Więcej nie będę na ten temat pisał, bo zabiorę całą przyjemność Neqowi :smileywink:

A jeśli chodzi o grę, to było całkiem dobrze. Dużo lepiej, niż w meczu z Hiszpanią. Gdybyśmy nie grali w osłabionym składzie, to myślę, że byśmy wygrali, skoro i tak miejscami ich cisnęliśmy. Jak zwykle część z nas była nieprzygotowana, nie zjawiła się na treningach, nie wiedziała co ma robić, no ale to już wspominałem, że to niby nie klanówka i można się tego spodziewać. Zwalmy to na brak zgrania i znajomości pozostałych graczy :smileytongue: Normalnie jak polska reprezentacja w piłkę nożną :smileywink:
Share
Member
Kamil12l
Wiadomość 83 z 230 (1,313 Obejrzane)

Euro-Killzone (4:3 dla nich)

[ Edytowany ]

Witam,

Ja też zawaliłem z organizacją bo o treningu wspomniałem dopiero dzień przed lub dla nie których godzinę przed treningiem :Shame: więc następnym razem postaram się tego uniknąć ogólnie fajnie mi się grało Anglicy później zaprosili mnie do swojego Text Chat i chwalili nas komentarzami typu " well done poland " , " nice match " " I LOVE U POLAND !!! " z tym ostatnim trochę przesadziłem :smileyvery-happy: ale to oznacza że gdyby było nas więcej i wszyscy byli byśmy obecni na treningach wygrali byśmy 6 : 1 ten jeden bo pewnie ktoś by nas zdjął na zamachu to jest nieuniknione :Sniper: Ogółem chcę podziękować wszystkim graczom za swój udział w meczu a szczególnie Emeraldar i Neq za pomoc w organizowaniu tego meczu mam nadzieje że to nie był ostatni raz i że jeszcze będzie parę fajnych eventów tego typu :Wink:

Pozdrawiam,:smileyhappy:

Message Edited by Kamil12l on 14-09-2009 12:28 AM
http://www.youtube.com/user/Kamilk12l

Follow Kamil12l on Twitter
Share
Member
hideprime
Wiadomość 84 z 230 (1,311 Obejrzane)

Re: Euro-Killzone (4:3 dla nich)

Musiałem urwać się wcześniej, ale nie było tragicznie. Dzięki za grę. Przepraszam dla wszystkich, którzy ponieśli nerwowe skutki tego, iż musiałem się wylogować.
Share

A więc tak... Właściwie większość napisał już Em, a w kolejce jest jeszcze Neq :smileyvery-happy: Więc ja napiszę tylko tyle, że osoby, które się zapisały a nie przyszły, nieźle nawaliły - wystarczyło wcześniej napisać, to by się znalazło kogoś na ich miejsce. Czarna lista (Neq zapewne chętnie taką stworzy :smileytongue:) i kropka!
Odnośnie samej bitwy - nie było źle, ale brakowało wyznaczenia funkcji, przez co podczas "Search and Retrive" nie wiedziałem, czy mam pilnować naszej bazy czy może biec oczyszczać teren? :smileyhappy:
W każdym razie mogliśmy wygrać, tylko w ostatniej rundzie zabrakło u nas kilku osób...

Share

Powiem tylko, że jak na zbieraninę to super organizacja, niezłe zgranie i ostatnia misja jednak w mniejszości i to było widać. Wydaje mi się, że niepotrzebnie pchaliśmy się na most, na otwartym terenie nie mieliśmy szans. Przy mniel liczebnym składzie chyba łatwiej było by bronić/zdobywać terem zabudowany. Prośba do dowódców: nie bać się wydawać rozkazów! Ja dopiero w ostatnim zadaniu usłyszałem "... mój oddział (A) do środkowego mostu .." Było nas tylko 3 więc marne szanse na przejęcie ale jak rozkaz to rozkaz. Dodatkowo dowódcy mają większe doswiadczenie więc jakieś wskazówki np. postawić bota tu i tu, wezwać wsparcie, szturmować, chować się, cokolwiek. Faktem jest, że na treningach powinno się tzw. stałe fragnmenty poczwiczyć. Jednak tak jak już było napisane nie jesteśmy z jednego klanu więc było jak było.

Generalnie było fajnie, obrona ładunku na treningu była nieźle ustawiona a w grze to jednak zagraliśmy inaczej i nas "zadusili". Chyba za dużo osób było na górze, zamiast trzymać na dystans przeciwników. Podkładanie ładunków, można mały oddział wysłać do km-ów w budynku prz przawym moście i ładnie ostrzeliwać platform.

Nie było źle, zabrakło tylko graczy na treningu i w ostatniej misji. Dzięki za fajną zabawę i za waleczność, przynajmniej do "0" nie przegraliśmy.

Share

Dotyczy: Re: Euro-Killzone (4:3 dla nich)

Witam:smileyhappy: Doszly mnie sluchy ze Hiszpanie chcieliby jutro zagrac z nami meczyk towarzyski:smileyhappy: i jako ze czesc z nas juz jest rozgrzana mysle ze nie bedzie problemow z uzbieraniem skladu na szybko:smileytongue: Co Wy na to? Niedlugo pojawi sie o tym info na forum ale juz Wam moge przedstawic czesc informacji na ten temat Teams: Esp (ISA), Poland (Helghast) Match details: Map: Salamun MarketBadges: All except assaultWeapons:All except Rocket launcher VC9 y M80, and Granade laucnher M327MissionsBody counts: 100 deadsAsesination: Protect for 1 minuteSearch and retrieve: 4 returnsCapture and holr: 15 seconds/100Search and destroy: 30 seconds Friendly fire: OFFTime per mode: 10 minutes Ktos chetny?
Share
Member
rychu130
Wiadomość 88 z 230 (1,249 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Euro-Killzone (4:3 dla nich)

Zależy o której. Najlepiej dla mnie byłoby o 21, bo wcześniej mnie nie ma, więc jeżeli o tej lub później to mozna mnie dopisać, a jeżeli nie no to trudno.

A co do meczu z UK to zgranie było, ale nie było taktyki. Oddziały trzymały sie razem, ale przy zmianie misji nie wiadomo było gdzie iść. Następnym razem trzeba ustalić dokładnie żeby każdy oddział, w każdym trybie miał przydzielone zadanie.

Share
Member
Rydzio
Wiadomość 89 z 230 (1,225 Obejrzane)

Re: Euro-Killzone 2

Yo :smileyvery-happy: 

W sumie meczyk był spoko, gdyby nie osłabienie w postaci liczby osób grających w naszej ekipie to byśmy na pewno wygrali.
No i było paru strzelców którzy ratowali sytuacje w momentach "krytycznych"   :smileytongue:
W skali od 1-10 oceniam mecz na 8 bo jednak były pewne zgrzyty, wyszło naprawde fajnie :smileyvery-happy:

Pozdro 
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 90 z 230 (1,215 Obejrzane)

Euro-Killzone czas na Hiszpanie;)

Wiecej szczegółów odnośnie jutrzejszej strzelanki towarzyskiej:smileywink:

Dzień: 15 września, godzina: 21:00
Lobby: espvspol
Hasło: seot95
Drużyny: Esp (ISA), Poland (Helghast)
Mapa: Salamun Market

...reszta detali zgadza się z tym co wyżej przedstawił spierszczebl :smileywink:

Czasu zostało niewiele ale chyba rozgrzewka z anglikami okaże się pomocna:smileywink:

Pozdrawiam,

Cassiopaea:smileywink:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.