Odpowiedz
Member
slomka
Wiadomość 71 z 86 (930 Obejrzane)

Dotyczy: Euro-Killzone2: Polska vs UK

[ Edytowany ]
Meczyk, meczyk i po meczyku... No cóż.... lipa. Walczyliśmy mężnie, odważnie czasami głupio :smileyhappy:. Tak czy siak Wszystkim bardzo dziękuję za stawienie się na meczyku. Wracamy na tarczy ale łatwo się nie poddaliśmy :smileyhappy: i za to Wam chwała :smileyhappy: Mam nadzieję że dojdzie do rewanżu a wtedy zemścimy się jak przystało na Polski ród. P.S. Psychopath-PL - is the best !!!! panatha1975 - dzięki za ściągnięcie Klanu Starszych Panów :smileyhappy: Soul jak mogłeś !!!!???? Tak zdradzić.... :smileysad: Cass co to za dezercja w połowie meczu :smileysad::smileysad::smileysad: ??????????
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
siwy100
Wiadomość 72 z 86 (924 Obejrzane)

Re: Euro-Killzone2: Polska vs UK

nie było tak zle

PS3 Trophies
Share

Hehehe.. zabawa była uprzednia :smileywink: W pierwszej mapie daliśmy totalnie du.... :smileywink: Zero zgrania itd ale fajnie się latało :smileytongue: Na drugiej planszy daliśmy czadu i gdyby nie ostatnia misja czyli ja i cel to może by się udało :smileyhappy: Sorry wiele osób mi mówiło schowaj się tu, ktoś gadał idź za mną inny bym wszedł między jakieś beczki i tak dużo osób mówiło że nie wiedziałem w końcu gdzie mam się schować :smileywink: Może gdyby medyk był obok mnie to i by jeszcze było ok ale cóż... odwaliłem dlatego stawiam kolejkę piwa w Łodzi :smileywink: hehe... Ostatnie niby wygraliśmy ale to już nie ten skład był :smileysad: Tak czy siak zabawa fajna :smileyhappy:

PS
Nie wiem czy tylko ja byłem takim szczęśliwcem ale w drugiej mapie raz zaliczyłem big laga że mnie totalnie wysypało i ciężko było mi się podłaczyć a potem lekkie minimalne :smileysad:
I na koniec....
Soul to zdrajca !! :smileytongue:

Share
Member
SoulCipher
Wiadomość 74 z 86 (902 Obejrzane)

[ Edytowany ]

E tam. Obudziła sie wczoraj we mnie dusza volksdeutcha :Wink: A tak naprawde to w drugim meczu jak bylo nie rowno graczy w obu ekipach to przy starcie samo mnie przerzucilo do anglikow i widzialem ze u was w kapeli grali tez anglicy. Jakis balancing poszedl na druzyny. Tak czy inaczej zupelnie niechcacy odegralem w tym meczu role Hansa Klossa bo miałem -22 punkty za team kille ;-) Także cieszcie się, ze nie bylem z wami. Tak czy inaczej naprawde dawno nie gralem w KZ i wczoraj przekonalem sie ze ta gra okres swietnosci ma juz raczej za soba ;-) Nie bylo u nas zgrania, cwiczenia czy cos. Wszyscy sprawe olali, no moze poza kilkoma starymi wyjadaczami (spider, unholy) którzy jak zawsze windowali wyniki. Gralo sie przyjemnie calkiem ale wydaje mi sie ze organizacja takich meczy "miedzynarodowych" i robienie wokol tego takiego szumu, napinki itp. nie ma sensu dopoki nie ma zorganizowanej ekipy. My jako przypadkowi ludzi mozemy sie umowic kiedykolwiek i z kimkolwiek zeby sobie pograc, a do reprezentacji raczej powinnismy miec bardziej ogarniety i zgrany zespol. Ale to tylko moje zdanie. Byc moze z wyjsciem MAG'a wyklaruje sie grupa osób którzy grają ze soba wiecej i bedziemy mogli wtedy sie pojedynkowac. Tak czy inaczej bylo milo.

PS. Possdraviam fszystkich polakóf :xLol:

Masz jakieś pytanie, a nikt nie jest w stanie udzielić Ci odpowiedzi? :Help:
Napisz e-mail soul@kombos.org a na pewno postaram się pomóc :Wink:
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 75 z 86 (883 Obejrzane)

Euro-Killzone2: Polska vs UK

No popis z mojej strony był żaden :smileywink:

Ale przyznam, że bardzo podobało mi się Wasze podejście do sprawy. Choć wojownik ze mnie mizerny znacznie mniej nerwów zjadłam tym razem :smileywink:.

Co do rewanżu, każdy jest świadomy że bez praktyki on nie nastąpi:smileywink:

Dlatego możemy spróbopwać z innymi niekoniecznie jednymi z lepszych.

Wiem, że italino na wszystko reagują śmiechem więc może z nimi być wesoło jeśli będą zainteresowani:smileywink:

Z mojej strony nie było dezercji ładnie się pożegnałam, pozbierałam swoje manatki wzmacniając tym samym drużynę:smileywink:

Oprócz moich "umiejętności" i pomimo wyniku było świetnie, chyba że nie słyszałam wszystkiego:smileywink:

Dziękuję:smileyvery-happy:

Share

Ja miałem tragedię z netem i szkoda bardzo... Na pierwszej mapie widziałem chłopaki mieli łądną taktykę co do obejścia, widać że ćwiczyli, w porównaniu do nas...

Jak w/w było brak organizacji ale i tak było spoko :smileyhappy:

Ja mam przyzwyczajenie w KZ2, że jeśli brakuje takich wojowników jak Cloudwoj, Unholy... to jakoś dziwnie się gra... :smileysad:

Tak czy siak dzięki wszystkim za grę... :smileyhappy: Jeśli by nie było jakiejkolwiek mobilizacji to nawet nie było takiego wyniku w drugiej mapie...

Share

Co do postu Cass... ja tam mogę się na takie imprezki zapisywać. Nawet bez ćwiczenia zabawa jest uprzedania :smileyhappy: Poza tym jak na taką bandę ludzi z różnymi nawykami doprowadzić na drugiej mapie wynik do takiego jaki był.... jesteśmy po prostu debeściakami i nic tego nie zmieni :smileywink::smileytongue:

Share
Member
k_kill89
Wiadomość 78 z 86 (686 Obejrzane)

Siema wiadomo coś już o następnym meczu  z uk?Chwilowo nie mam ps3 ale już w środę wrócę do gry:Evil: wreszcie po 2 miesiącach :smileyvery-happy: więc trochę potrenuję przypomnę sobię killzon .Ale jak jeszcze grałem to całkiem nie źle mi szło:smileytongue: więc takie pytanko jak do was dołączyć i grać w takim meczu?pozdro

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 79 z 86 (640 Obejrzane)

Euro-Killzone2

A czy to musi być UK?

Nie mam nic przeciwko ale jest więcej krajów skłonnych do rozegrania meczu :smileywink:

Share
Member
k_kill89
Wiadomość 80 z 86 (633 Obejrzane)

Re: Euro-Killzone2

no pewnie że nie musi być UK:smileywink: czyli mógłbym do was dołączyć:xCool:?

jak tak to odrazu po dostaniu ps3 w ręce wznawiam grę w killzone! a czasu do gry przez najbliższy okres będę miał sporo:smileywink: 

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.