w 03-02-2010 10:28 PM - last edited on 03-02-2010 10:36 PM
z 03-02-2010 11:06 PM
z 04-02-2010 07:11 AM
w 04-02-2010 09:34 AM - last edited on 04-02-2010 09:37 AM
E tam. Obudziła sie wczoraj we mnie dusza volksdeutcha
A tak naprawde to w drugim meczu jak bylo nie rowno graczy w obu ekipach to przy starcie samo mnie przerzucilo do anglikow i widzialem ze u was w kapeli grali tez anglicy. Jakis balancing poszedl na druzyny. Tak czy inaczej zupelnie niechcacy odegralem w tym meczu role Hansa Klossa bo miałem -22 punkty za team kille ;-) Także cieszcie się, ze nie bylem z wami. Tak czy inaczej naprawde dawno nie gralem w KZ i wczoraj przekonalem sie ze ta gra okres swietnosci ma juz raczej za soba ;-) Nie bylo u nas zgrania, cwiczenia czy cos. Wszyscy sprawe olali, no moze poza kilkoma starymi wyjadaczami (spider, unholy) którzy jak zawsze windowali wyniki. Gralo sie przyjemnie calkiem ale wydaje mi sie ze organizacja takich meczy "miedzynarodowych" i robienie wokol tego takiego szumu, napinki itp. nie ma sensu dopoki nie ma zorganizowanej ekipy. My jako przypadkowi ludzi mozemy sie umowic kiedykolwiek i z kimkolwiek zeby sobie pograc, a do reprezentacji raczej powinnismy miec bardziej ogarniety i zgrany zespol. Ale to tylko moje zdanie. Byc moze z wyjsciem MAG'a wyklaruje sie grupa osób którzy grają ze soba wiecej i bedziemy mogli wtedy sie pojedynkowac. Tak czy inaczej bylo milo.
PS. Possdraviam fszystkich polakóf ![]()
z 04-02-2010 01:24 PM
No popis z mojej strony był żaden ![]()
Ale przyznam, że bardzo podobało mi się Wasze podejście do sprawy. Choć wojownik ze mnie mizerny znacznie mniej nerwów zjadłam tym razem
.
Co do rewanżu, każdy jest świadomy że bez praktyki on nie nastąpi![]()
Dlatego możemy spróbopwać z innymi niekoniecznie jednymi z lepszych.
Wiem, że italino na wszystko reagują śmiechem więc może z nimi być wesoło jeśli będą zainteresowani![]()
Z mojej strony nie było dezercji ładnie się pożegnałam, pozbierałam swoje manatki wzmacniając tym samym drużynę![]()
Oprócz moich "umiejętności" i pomimo wyniku było świetnie, chyba że nie słyszałam wszystkiego![]()
Dziękuję![]()
z 04-02-2010 01:59 PM
Ja miałem tragedię z netem i szkoda bardzo... Na pierwszej mapie widziałem chłopaki mieli łądną taktykę co do obejścia, widać że ćwiczyli, w porównaniu do nas...
Jak w/w było brak organizacji ale i tak było spoko ![]()
Ja mam przyzwyczajenie w KZ2, że jeśli brakuje takich wojowników jak Cloudwoj, Unholy... to jakoś dziwnie się gra... ![]()
Tak czy siak dzięki wszystkim za grę...
Jeśli by nie było jakiejkolwiek mobilizacji to nawet nie było takiego wyniku w drugiej mapie...
z 04-02-2010 02:44 PM
z 06-03-2010 05:39 PM
Siema wiadomo coś już o następnym meczu z uk?Chwilowo nie mam ps3 ale już w środę wrócę do gry
wreszcie po 2 miesiącach
więc trochę potrenuję przypomnę sobię killzon .Ale jak jeszcze grałem to całkiem nie źle mi szło
więc takie pytanko jak do was dołączyć i grać w takim meczu?pozdro
z 08-03-2010 02:06 PM
A czy to musi być UK?
Nie mam nic przeciwko ale jest więcej krajów skłonnych do rozegrania meczu ![]()
z 08-03-2010 05:47 PM
no pewnie że nie musi być UK
czyli mógłbym do was dołączyć
?
jak tak to odrazu po dostaniu ps3 w ręce wznawiam grę w killzone! a czasu do gry przez najbliższy okres będę miał sporo
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]