w 27-02-2011 10:57 AM - last edited on 27-02-2011 11:06 AM
No i zaczeło sie dzisiaj w nocy ok.2:30...a grałem od 23:00
Najpierw komunikat "mistrz gry jest niedostępny" , a potem błąd nr.8013 lub 8001 i oczywiście wywalenie z gry.
Tak za każdym razem po kilku sekundach jak wchodziłem do gry,a czasem jak logowało do multi.
Od środy gram codziennie po kilka godz. i teraz pierwszy raz takie numery.
Ciekawe czy net wariował/ale PSN działał bez zarzutu/,czy coś robili na serwerach,bo nie sądzę,żeby o tej godzinie były przeciążone...
Ktoś miewał podobne numery z multi??
z 27-02-2011 12:04 PM
z 27-02-2011 02:12 PM
z 27-02-2011 04:35 PM
w 27-02-2011 07:06 PM - last edited on 27-02-2011 07:07 PM
Tak po tym komunikacie mnie wywaliło. Nie pamiętam czy restartowałem grę by się ponownie połączyć bo za dużo wypiłem oranżady
. A potem jak się podłączyłem to było baaardzo mało osób.
Dzisiaj grałem tylko story mode i też miałem niezłego buga. Podczas powrotu do bazy w dżungli tam gdzie się wchodzi pod górę by wejść do obozu. Nie odpaliła się cut scena i tak stałem tam i waliłem do gości bo po dwóch wychodzili. Stałem jak pałka przez 15 min czekając na rozwój wydarzeń. Stwierdziłem, że jednak jest coś nie tak i dałem się zabić. Ponowna próba odpaliła cut scene.
z 28-02-2011 08:22 AM
z 28-02-2011 01:30 PM
z 01-03-2011 12:55 AM
mi sie to zdaza notorycznie nie wiem co mam robic nie ma znaczenia czy gram w dzien czy w nocy co dziwniejesz najczesciej wyskakuje mi to przy strefie wojny jak gram w partyzantke czy operacje zdaza sie to ale bardzo zadko.. kupilem go juz na 3 dni przed premiera ale to chyba nie to ..?gdzies czytalem ze to moze byc zle wytloczona plyta ale sam nie wiem.. a net mam 10MB/s czyli chyba nie wina lacza sprawdzalem na kablu i na routerze nie wiem co robic bo zaczynam sie pomalu wkurw.. myslame ze to wina serwow ale kumple graja i nikt az takie problemu nie ma..
z 01-03-2011 11:09 AM
z 07-03-2011 06:32 PM
hello.
Powiem wam że ostatnio non stop mnie wywala bład 8001, 8013 na zmiane,
tak to wkr że aż się grać odechciewa. Na początku tak nie było sporadycznie ale teraz 2-3 min grania
i mistrz gry się ulotnił i błąd, porażka. Szukam po necie co jest ale nic konkretnego jak na razie nie znalazłem.
Jak ktos cos wymysli to niech da znać.
Pozdro... IIImiszaIII
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]