Odpowiedz
Member
Tadzik87
Wiadomość 21 z 26 (141 Obejrzane)

Re: KILLZONE 3:błąd nr....

tak mogę grać to dokładnie ten komunikat: "kod błędu 20004 (758) Nie można przetworzyć twojego wyniku tej gry. Chcesz z niej wyjść?" mam do wyboru tak lub nie. mogę grac ale brak zapisywania wyniku. Grałem chwile wcześniej i tego błędu nie było...
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
kozik_k2
Wiadomość 22 z 26 (127 Obejrzane)

Mi ostatnio też się pojawiał ten błąd i wyjście z multi, ponowne wejście lub restart konsoli pomaga, jest to raczej problem po stronie serwerów killzone niż po Twojej.

BF3 Stats
Share
Member
Tadzik87
Wiadomość 23 z 26 (120 Obejrzane)

rozumiem tylko w trakcie gry wyłączać i włączać z powrotem konsole to problematyczne i czasochłonne... na pewno nie da się tego jakoś inaczej rozwiązać?
Share
Member
kozik_k2
Wiadomość 24 z 26 (115 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Masz tak zawsze po odpaleniu multi?? Taki błąd się zdarza ale, nie spotkałem nikogo kto miałby go za każdym razem.

BF3 Stats
Share
Member
Tadzik87
Wiadomość 25 z 26 (107 Obejrzane)

No właśnie w tym rzecz że nie siedze dzień w dzien ale jak czasem usiąde to mniej wiecej na 10 parti to7 razy wyskakuje, to dzieje się co zmiana mapy, np. włączam gre jest ok 1 i 2 mapa a przy 3 wyskoczy to często jest do końca lub przez kilka kolejnych... :/

Share

Ten błąd - według założeń GG - ma się pojawiać, gdy wyjdziesz z gry i po chwili wejdziesz do tej samej.

U Ciebie musi być jakiś błąd, który sprawia, że serwery nie rozpoznają, że jesteś już w innej grze. Spróbuj w takiej sytuacji wyjść z multiplayera (do ekranu początkowego) i ponownie wejść w multi.

Lo, gjør der jeg ser min far. Lo, gjør der jeg ser min mor, mine søstre og mine brødre. Lo, gjør der jeg ser ledningen av mitt folk tilbake til å begynne. Lo, de kaller til meg. De byr meg tar mitt sted på Asgard i hallene av Valhalla, hvor den modige kan leve for evig.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.