z 26-08-2011 09:46 AM
Witam,
Szukalem na kilku forach ale nie widze podobnego tematu a moze ktos jednak ma taki problem jak ja. Chodzi o rozmowy podczas gry multi, testowalem juz dwie sluchawki BT i na kazdej znajomi z ktorymi jestem w druzynie przez 80% czasu gry slysza mnie jak zepsue radio, czyli szumy trzaski itp. - czasem zdarza sie ze na chwile wszystko jest OK po czym znowu kaszanka. Nie ejstem w stanie okreslic kiedy problem sie zaczal ale dawniej moglem bez problemu rozmawiac pod czas gry. Ja slysze wszystkich bardzo dobrze i wyraznie, zadne dodatkowe urzadzenie nie obciaza mi podczas gry sieci na tyle zebym mial problem z wysylem dzwieku od siebie (tak mysle). Problem potrafi zniknac calkowicie przy rozmowie w menu choc rowniez nie zawsze. Co ciekawe wystepuje tylko w KZ3, nie ma tego zjawiska w MS:A czy np. MoH. Konfiguracja audio w samej konsoli jest poprawna, zarowno czulosc jak i modulacja nic nie maja do rzeczy.Lacze jakie posiadam to neo 6 mb wiec spokojnie powinno sie wyrabiac ze swoim 640kb na uploadzie. Moze ktos ma podobna sytuacje...
Przy okazji moze ktos mi wyjasni co moze byc powodem tego ze gdy przestawie w opcjach audio slyszalnosc tylko na oddzial to wtedy w ogole nie moge sie dogadac z kumplami w druzynie, natomiast zmiana na frakcje usuwa problem ?.
z 28-08-2011 03:34 PM
z 28-08-2011 03:56 PM
z 30-08-2011 05:56 AM
z 30-08-2011 11:55 AM
z 30-08-2011 03:41 PM
z 30-08-2011 04:21 PM
z 30-08-2011 06:28 PM
z 09-10-2011 07:16 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]