Odpowiedz

Killzone 2 - La Klan

[ Edytowany ]

Witam.

Panie i Panowie... :smileytongue:

Nie wszyscy lecz większość z nas dobrze radzą sobie w Killzonie... Ale... Nie raz pewnie od swoich żon (nie swoich, pożyczonych), dziewczyn słyszeliście "wziąłbyś się do pracy, pranie rozwiesić, posprzątać, dziećmi się zająć, z rybką na spacer wyjść, psu wodę w akwarium zmienić, a nie tylko grasz, baranie jeden!!!... :smileyvery-happy:" - lub podobne takie... :smileytongue:

Więc razem z Cloudwoj'em doszliśmy do wniosku, że zorganizujemy wieczór gdzie w treningu zamiast nas, oddamy nasze pady...

NASZYM KOBIETOM :smileyvery-happy:

Niech zobaczą jak to wszystko wygląda:smileytongue:

Teraz tylko czekamy na zgłoszenie się większej liczby kobiet, wtedy ustalimy dokładny dzień i godzinkę :smileyhappy:

Jak na razie zgłosiły się Panie od:

1. Cloudwoj

2. VAMET

3. yoshimitshu77

Czekamy na więcej propozycji :smileyhappy:

PS. Ja już swoją troszkę trenuję, fakt że chodzi i piasek zwiedza, zamiast patrzeć przed siebie :smileyvery-happy: Pani Moderator też będzie mile widziana z żoną lub bez :smileywink: - żart, żeby focha zaraz nie było :smileytongue: 

A dla nas kilka browarów i zapas melisy, co by niektórych nerwy nie zjadły :smileyvery-happy: (ale będzie ubaw :smileyvery-happy: )

Message Edited by Cassiopaea on 05-06-2009 03:11 PM
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 2 z 73 (2,738 Obejrzane)

Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam!

Pomysł jak dla mnie bomba!

Mam również przez to rozumieć, że w tym czasie Wy przejmujecie obowiązki Waszych Pań:smileywink:?

A co zrobicie jeśli się wszystkie jednogłośnie przekonają do tej gry?

My kobiety lubimy rywalizację :smileyhappy: nieważne w jakiej sytuacji i gdzie ma ona miejsce :smileywink:

Co do mojej 'żony' ja się swoim padem nie dzielę:smileywink: a od strzelania fochów na forum są MVPs :smileyvery-happy: :smileywink:

Pozdrawiam,

Cassiopaea:smileywink:

Share

Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

[ Edytowany ]

A jeśli się wam spodoba... cyt. Cloudwoj'a " trzeba im będzie nowy serial brazylijski wymyśleć... " :smileyvery-happy: :smileywink:

Więc tak:

1. Cloudwoj

2. VAMET

3. yoshimitshu77

4. Cassiopaea - w osobie własnej

Mam nadzieję, że będzie więcej zainteresowanych :smileyhappy:

Wiadomość edytowana przez yoshimitshu77, 05-06-2009 11:38 AM
Share

[ Edytowany ]

Witam uprzejmie

Chętnie przejmę obowiązki żony :smileyhappy: ...poproszę kasę i idę do fryzjera :smileytongue: ...na zakupy :smileytongue:

Ehehehehehehehehehe... :smileyhappy:

Gorzej będzie z karmieniem niemowlaka :smileyvery-happy: ...ale chętnie sprzęt do karmienia mogę dostać w swoje ręce :smileytongue: :smileytongue: :smileytongue: :smileytongue: :smileytongue: :smileytongue: :smileytongue: Pobawię się nim :smileytongue: Znaczy się, nakarmię małego :smileytongue:

Żartuję :smileytongue: - to jakby żona przeczytała :smileytongue: Kochanie tylko żartowałem :smileyvery-happy: :smileytongue: :smileywink:

Kurczę obiad i kolacje mam pewnie już ugotowany na tydzień, danie główne: Nic :smileytongue:

Z poważaniem

Wiadomość edytowana przez VAMET, 05.06.2009 12:39 PM

VAMET
Lapsus Angelus
Share

A na następny tydzień sobie to "NIC" odgrzejesz :smileyvery-happy:
Share

Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Pomysł fajny, swego czasu żona próbowała gry ale była kompletna klapa. Zapiszcie i mnie jakoś przekonam, że warto próbować a nie tylko patrzeć :-)

Share

Killzone 2 - La Klan

[ Edytowany ]

Ołrajt :smileytongue:

1. Cloudwoj

2. VAMET

3. yoshimitshu77

4. Cassiopaea - w osobie własnej

5. MrozoM

6.

7.

...

Message Edited by Cassiopaea on 05-06-2009 04:05 PM
Share

Dotyczy: Killzone 2 - La Klan

Witam uprzejmie

Termin proszę :smileyhappy: My jesteśmy przygotowani, żona z padem, a ja psychicznie :smileyvery-happy: Mam już browarek, żeby na trzeźwo tego nie przyjmować :smileytongue: Najlepiej zróbmy to w weekend albo w przyszłą środę :smileyhappy: Jak wypali, to zrobimy co tydzień :smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

VAMET nie ma sprawy, tylko brakuje jeszcze chociaż jednej kobiety, chyba że dopuszczalna jest walka 2.5 vs 2.5 :smileyvery-happy: :smileywink:
Share

Oto 3 sytuacje, które mogą zaistnieć w czasie Damskiej walki w Killzona :smileyvery-happy: :smileywink:

#$&^$%&$% - cenzura niedopuszczalna na forum :smileyvery-happy: :smileywink:

Pierwsza sytuacja :smileytongue:

Druga sytuacja... :smileytongue:

Trzecia sytuacja :smileyvery-happy:

Która z sytuacji będzie do was pasować ??

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.