w 15-07-2009 06:42 PM - last edited on 15-07-2009 06:43 PM
Witam!
Klanowicze, możliwe że w chwili obecnej spotkacie się z trudnościami w dostępie do usługi online!
Spowodowane utrudnienie wynika z nieplanowanych prac konserwacyjnych, które maja właśnie miejsce.
W niedługim czasie sytuacja powinna się wyjaśnić.
W razie potrzeby odstąpię swoją dawkę cierpliwości![]()
Pozdrawiam,
Cassiopaea
z 15-07-2009 06:54 PM
z 15-07-2009 09:45 PM
z 15-07-2009 10:57 PM
Witam uprzejmie
Stresująca jest ta rozgrywka!
Miałem więcej szczęścia niż rozumu! I to w obu pojedynkach...
Z Rydziem zremisowałem przez swoją głupotę, a z evelan_pl miałem farta niesamowitego! ![]()
Jutro spodziewajcie się aktualizacji tabeli, dzisiaj już nie mam sił, to był wyczerpujący wieczór...
Dziękuję wszystkim za przybycie, prawie
I jak się WIDZuje? ![]()
Pozdrawiam serdecznie.
Z poważaniem
z 15-07-2009 11:05 PM
a ja mialem jakies plamy na ekranie...
ale milo sie strzelalo w te plamy (dzieki Vamet za podpowiedzi ze te plamy to wrog)
pozatym kazdy pojedynek byl ustawiony
zadam powolania komisji sledczej
![]()
PS. piwo wypilem tylko jedno ale za to duze
wiec to nie przez nie mialem zwidy
a tak na powaznie... dawno nie mialem takiego stresa... zwlaszcza podczas pojedynku z adasiem...
no ale jakos takos wyszlo i poszlo ![]()
szczegolnie ze ledwo co wszedlem po 12h w pracy do domu i pierwsze co zrobilem to.... tak tak.... MKLA
zobaczymy co przyniesie przyszla sroda
z 16-07-2009 01:55 AM
gdybym grał tak jak zwykle byś nie żył vamecie po 3 sekundach wbiegłbym na twoje ciało i dobiłbym cię z kolby ![]()
ale poszło inaczej i strzeliłem parę razy i zacząłem biec jak głupi znów strzeliłem i próbowałem z kolby ale nie wyszło... ehhh
no ale chyba na treningu wcześniej dobrze sobie radziłem
to był pierwszy mecz od dłuższego czasu a wcześniej grałem w BF1943 i myliłem przyciski :/
z 15-07-2009 11:08 AM
Witam!
Rany! Cóż za napięcie![]()
Nie omieszkam, skorzystać z szansy i Wam dopingować![]()
No cóż nagroda czeka....![]()
Niech wygra najlepszy ( Tylko proszę postarajcie się żeby to nie był mój faworyt VAMET
)
Powodzenia,
Cassiopaea ![]()
w 15-07-2009 11:26 AM - last edited on 15-07-2009 11:28 AM
z 15-07-2009 11:31 AM
z 15-07-2009 11:53 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]