Odpowiedz
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 34 z 237 (1,319 Obejrzane)

Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Tym, którzy ostatnio nie uruchamiali K2, a grają dziś w turnieju, proponuję włączyć grę wcześniej i ściągnąć patcha, żeby później nie wylecieć za niestawienie się do gry na czas :smileywink:
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
fear121
Wiadomość 35 z 237 (1,316 Obejrzane)

Witam!

Emeraldar, słuszna uwaga. Właśnie wczoraj o tym pomyślałem jak zapuściłem Killzona i ściągał mi się patch, tez nie grałem przez parę dni, a na sciągnięcie potrzeba 10-15 minut...

Pozdrawiam i do usłyszenia wieczorem.

Share

Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

Od 21.30 będę zapraszał obecnych, jeżeli mają swoją parę, także cierpliwości na pewno w przedziale 21.30 - 23.30 otrzymacie informacje, że właśnie Wasza kolej... W sumie najlepiej jak dołączycie wszyscy do Lobby: MKLA jako Widzowie i popatrzycie sobie jedząc popcorn i pijąc zimne piwko, jak radzą sobie inni... Pamiętajcie, że jako Widzowie jesteście jak duchy, nikt Was nie słyszy, nikt nie widzi i możecie oglądać pojedynek z kilkunastu ujęć :smileyhappy: Jak Wam się nie chce, to możecie sobie powalczyć w treningach :smileyhappy:

Pamiętajcie 5 minut od wysłania PW, brak stawienia się, to przegrana. I nie klikamy w Lobby przed walką, by zaczęła się gra, klikam tylko ja i czekacie te piękne 30 sekund, po tym czasie, dopiero wtedy przyłączacie się do gry, daje mi to troszkę czasu, na schowanie się.

Emka :smileyhappy: ...nie przeklinaj podczas swoich zgonów, będę bezwzględnie dyskwalifikował podczas rzucania mięsem :smileyhappy:

To ma być przede wszystkim zabawa :smileyhappy: Inni też niech nie przeklinają :smileytongue: ...ale zwłaszcza nasza Rodzynka :smileyvery-happy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
fear121
Wiadomość 37 z 237 (1,311 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

[ Edytowany ]

Witam!

VAMET, 5 minut od wysłania wiadomości na PW dyskwalifikacja - i właśnie tu pojawia sie problem. W naszym wspaniałym PS3 nie ma ikonki nowej wiadomości... A jeśli wyjdę do lodówki po następne piwo (tudzież popcorn) i wtedy otrzymam wiadomość? :smileyvery-happy:

PS. Emka dziś nie będzie przeklinała podczas swoich zgonów bo takowych nie będzie - w końcu gra ze mną :smileywink:

Pozdrawiam.

Message Edited by fear121 on 15-07-2009 01:54 PM
Share

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

Będę w ciągu tych 5 minut wysyłał kilka wiadomości, na pewno musicie sobie od czasu do czasu zajrzeć :smileyhappy:

Dacie radę :smileyvery-happy: Ehehehehehehehehehehe... :smileyvery-happy:

Dlatego najlpiej, żeby wejść jako Widz, ja po każdym pojedynku w Lobby będę mówił do Widzów, że teraz zaproszę tego i tego, mimo iż nie będę Was słyszał, bo Widzów nie słychać, ale Wy mnie słyszeć będziecie :smileywink:

Jednym słowem musisz dbać o swoje interesy :smileytongue: :smileywink:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam

A ja radzę po zakończonym obserwowanym pojedynku przełączyć się na " widok znad ramienia vameta "  tylko wtedy usłyszycie co mówi. To tak jak w grze słyszycie tego co jest blisko :smileywink:. Oczywiście po zakończeniu i przed rozpoczęciem gry słychać wszystkich normalnie . Przypominam dołączenie jako widz : wyszukujemy grę i zamiast X (dołącz do gry) wybieramy kwadrat i tam pojawi się opcja " dołącz jako widz"

pozdrawiam 

tomek

Share
Member
Rydzio
Wiadomość 44 z 237 (1,247 Obejrzane)

[ Edytowany ]
Yo

Chciałem oficjalnie wszystkich pszeprosić, a w szególności Emeraldar'a i tomswia. Przez moją głupote zakłóciłem ich pojedynek, myśląc że to rozgrzewka :smileysad: :smileysad:
I chyba zrezygnuje z MKLA bo i tak nie wygram. Zanim zaczołem sie pojedynkować miałem już -2pkt. Po co mam komuś utrudniać droge po nagrode. W sumie dobrze by było jakby pojedynki moje zostały uznane za walkower z mojej strony.
Pszepraszam WSZYSTKICH jeszcze raz :smileysad: :smileysad:

Pełen skruchy pozdrawiam 
Message Edited by Rydzio on 15-07-2009 10:23 PM
Share
Member
Namrehcs
Wiadomość 45 z 237 (1,338 Obejrzane)

Rydzio wrote:
I chyba zrezygnuje z MKLA bo i tak nie wygram. 

Jak ja ci nie wpie...zyna to Vamet ot zrobi...
Oficer i moj przelozony w teamie takie glupoty pisze?? no nie wierze...
mam nadzieje ze to kolejne omamy po piwie tak jak pojawiajacy sie znikad adas :smileywink:

jak zrezygnujesz to.... to nie wiem co...   uprzejmie doniose do Cass.... o .... to bedzie gorsza kara niz ja i VAMET :smileywink: 

                                
Share

[ Edytowany ]

Witam

Rydzio  mała pomyłka nic nie znaczy ! Zabawa przede wszystkim :smileyhappy:   Ja nawet nie zauważyłem, że wszedłeś :smileyhappy: . Ale wszechwidzące oko vameta to wychwyciło hehe . Ale naprostujemy to "oko" aby potraktowało to z przymrużeniem oka :smileywink:.  (Nareszcie mogłem trochę posztrzelać na treningu  :smileyhappy: ! )

pozdrawiam 

tomek

Message Edited by tomswia on 16-07-2009 12:00 AM
Share

Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

Wszechwidzące oko VAMETa to moi WIDZ'owie, którzy mnie poinformowali, że coś nie tak :smileywink:

Nie powiem kto... Dziękuję Wam! :smileyhappy:

Rydzio :smileyhappy: ...buahahahahahahahaha... :smileyhappy: Skrucha przyjęta, mimo wszystko kara musi być, masz +2 zgony doliczone do całości.

W sumie żadna to kara, bo najpierw liczą się WIELKIE punkty za wygrane, remisy, przegrane, a w przypadku remisu w WIELKICH punktach, dopiero stosunek zgonów do zabić... Także nie będzie tak źle i nie marudź! :smileyhappy:

Powiem Wam, że się zestresowałem tymi pojedynkami, grałem ostrożnie jak rozmnażające się jeże, masakra...

Z Rydziem dałem ciała zupełnie przez swoją głupotę... A z evelan_pl to był fart nad farty, uffffffffffffffffffffffffffff... :smileyvery-happy:

Jeden nabój więcej i byłoby pozamiatane! :smileyvery-happy:

Dziękuję raz jeszcze wszystkim za obserwacje i przekazywanie swoich cennych uwag, czy to PW, SMS, czy telefonicznie :smileyhappy:

Wybaczcie, że nie odpisywałem na wszystko, ale trzeba było patrzeć i spisywać :smileywink:

Ciekawa sytuacja w Grupie D, strusix nie stawił się, musi teraz być pędziwiatrem :smileyhappy:

Proszę o pisanie, czy możecie czy nie, zawsze, jak się da termin przesunę, niestety strusix nie napisał, a MrozoM czekał ponad 2h na swój pojedynek, nie byłoby fair w stosunku do niego...

Graliście bardzo dobrze... Poziom niektórych z Was mnie przeraża albo ja się cofam! :smileytongue:

Rodzynka piękny popis możliwości kobiecych :smileytongue: ...ciekawe co by było, jakbyś była facetem :smileytongue: :smileytongue: :smileytongue: :smileytongue: :smileytongue: :smileytongue: :smileytongue: Ehehehehehehehehehe... :smileyhappy: Zaraz odezwą się Feministki :smileytongue: Ehehehehehehehehehe... :smileyhappy:

Za tydzień II Faza rozgrywek grupowych... Zapoznać się proszę z terminami, w razie czego zgłaszać swoje nieobecności i prośby o przeniesienie pojedynków.

Ci którzy czują się poszkodowani, niech piszą do mnie na PW. Zobaczymy, co da się zrobić...

Mam nadzieję, że nikt nie był poszkodowany :smileywink:

Pozdrawiam serdecznie.

PS. Poinformuję o aktualizacji tabel :smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.