z 15-07-2009 01:22 PM
z 15-07-2009 01:29 PM
z 15-07-2009 01:39 PM
Witam uprzejmie
Od 21.30 będę zapraszał obecnych, jeżeli mają swoją parę, także cierpliwości na pewno w przedziale 21.30 - 23.30 otrzymacie informacje, że właśnie Wasza kolej... W sumie najlepiej jak dołączycie wszyscy do Lobby: MKLA jako Widzowie i popatrzycie sobie jedząc popcorn i pijąc zimne piwko, jak radzą sobie inni... Pamiętajcie, że jako Widzowie jesteście jak duchy, nikt Was nie słyszy, nikt nie widzi i możecie oglądać pojedynek z kilkunastu ujęć
Jak Wam się nie chce, to możecie sobie powalczyć w treningach ![]()
Pamiętajcie 5 minut od wysłania PW, brak stawienia się, to przegrana. I nie klikamy w Lobby przed walką, by zaczęła się gra, klikam tylko ja i czekacie te piękne 30 sekund, po tym czasie, dopiero wtedy przyłączacie się do gry, daje mi to troszkę czasu, na schowanie się.
Emka
...nie przeklinaj podczas swoich zgonów, będę bezwzględnie dyskwalifikował podczas rzucania mięsem ![]()
To ma być przede wszystkim zabawa
Inni też niech nie przeklinają
...ale zwłaszcza nasza Rodzynka ![]()
Z poważaniem
w 15-07-2009 01:48 PM - last edited on 15-07-2009 01:54 PM
Witam!
VAMET, 5 minut od wysłania wiadomości na PW dyskwalifikacja - i właśnie tu pojawia sie problem. W naszym wspaniałym PS3 nie ma ikonki nowej wiadomości... A jeśli wyjdę do lodówki po następne piwo (tudzież popcorn) i wtedy otrzymam wiadomość? ![]()
PS. Emka dziś nie będzie przeklinała podczas swoich zgonów bo takowych nie będzie - w końcu gra ze mną ![]()
Pozdrawiam.
z 15-07-2009 01:56 PM
Witam uprzejmie
Będę w ciągu tych 5 minut wysyłał kilka wiadomości, na pewno musicie sobie od czasu do czasu zajrzeć ![]()
Dacie radę
Ehehehehehehehehehehe... ![]()
Dlatego najlpiej, żeby wejść jako Widz, ja po każdym pojedynku w Lobby będę mówił do Widzów, że teraz zaproszę tego i tego, mimo iż nie będę Was słyszał, bo Widzów nie słychać, ale Wy mnie słyszeć będziecie ![]()
Jednym słowem musisz dbać o swoje interesy
![]()
Z poważaniem
z 15-07-2009 07:37 PM
A ja radzę po zakończonym obserwowanym pojedynku przełączyć się na " widok znad ramienia vameta " tylko wtedy usłyszycie co mówi. To tak jak w grze słyszycie tego co jest blisko
. Oczywiście po zakończeniu i przed rozpoczęciem gry słychać wszystkich normalnie . Przypominam dołączenie jako widz : wyszukujemy grę i zamiast X (dołącz do gry) wybieramy kwadrat i tam pojawi się opcja " dołącz jako widz"
pozdrawiam
tomek
w 15-07-2009 10:22 PM - last edited on 15-07-2009 10:23 PM
z 15-07-2009 10:35 PM
Rydzio wrote:
I chyba zrezygnuje z MKLA bo i tak nie wygram.
Jak ja ci nie wpie...zyna to Vamet ot zrobi...
Oficer i moj przelozony w teamie takie glupoty pisze?? no nie wierze...
mam nadzieje ze to kolejne omamy po piwie tak jak pojawiajacy sie znikad adas
jak zrezygnujesz to.... to nie wiem co... uprzejmie doniose do Cass.... o .... to bedzie gorsza kara niz ja i VAMET![]()
w 15-07-2009 10:59 PM - last edited on 15-07-2009 11:00 PM
Witam
Rydzio mała pomyłka nic nie znaczy ! Zabawa przede wszystkim
Ja nawet nie zauważyłem, że wszedłeś
. Ale wszechwidzące oko vameta to wychwyciło hehe . Ale naprostujemy to "oko" aby potraktowało to z przymrużeniem oka
. (Nareszcie mogłem trochę posztrzelać na treningu
! )
pozdrawiam
tomek
z 15-07-2009 11:12 PM
Witam uprzejmie
Wszechwidzące oko VAMETa to moi WIDZ'owie, którzy mnie poinformowali, że coś nie tak ![]()
Nie powiem kto... Dziękuję Wam! ![]()
Rydzio
...buahahahahahahahaha...
Skrucha przyjęta, mimo wszystko kara musi być, masz +2 zgony doliczone do całości.
W sumie żadna to kara, bo najpierw liczą się WIELKIE punkty za wygrane, remisy, przegrane, a w przypadku remisu w WIELKICH punktach, dopiero stosunek zgonów do zabić... Także nie będzie tak źle i nie marudź! ![]()
Powiem Wam, że się zestresowałem tymi pojedynkami, grałem ostrożnie jak rozmnażające się jeże, masakra...
Z Rydziem dałem ciała zupełnie przez swoją głupotę... A z evelan_pl to był fart nad farty, uffffffffffffffffffffffffffff... ![]()
Jeden nabój więcej i byłoby pozamiatane! ![]()
Dziękuję raz jeszcze wszystkim za obserwacje i przekazywanie swoich cennych uwag, czy to PW, SMS, czy telefonicznie ![]()
Wybaczcie, że nie odpisywałem na wszystko, ale trzeba było patrzeć i spisywać ![]()
Ciekawa sytuacja w Grupie D, strusix nie stawił się, musi teraz być pędziwiatrem ![]()
Proszę o pisanie, czy możecie czy nie, zawsze, jak się da termin przesunę, niestety strusix nie napisał, a MrozoM czekał ponad 2h na swój pojedynek, nie byłoby fair w stosunku do niego...
Graliście bardzo dobrze... Poziom niektórych z Was mnie przeraża albo ja się cofam! ![]()
Rodzynka piękny popis możliwości kobiecych
...ciekawe co by było, jakbyś była facetem
Ehehehehehehehehehe...
Zaraz odezwą się Feministki
Ehehehehehehehehehe... ![]()
Za tydzień II Faza rozgrywek grupowych... Zapoznać się proszę z terminami, w razie czego zgłaszać swoje nieobecności i prośby o przeniesienie pojedynków.
Ci którzy czują się poszkodowani, niech piszą do mnie na PW. Zobaczymy, co da się zrobić...
Mam nadzieję, że nikt nie był poszkodowany ![]()
Pozdrawiam serdecznie.
PS. Poinformuję o aktualizacji tabel ![]()
Z poważaniem
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]