z 23-07-2009 02:30 PM
helo wszystkim
zasmucilem sie strasznie ze tomswia nie mogl sie zjawic i wygralem warkowerem, a tak czekalem na ten pojedynek ![]()
widze ze nastapily zmiany jesli chodzi o pojedynki i za tydzien mam 2... dziwnym zbiegiem okolicznosci w pracy zmienili mi dzisiaj zmiany wiec bede na nich (no chyba ze mi znowusz cos pogmatwaja, ale to sie okaze w poniedzialek) takze prosze Yoshiego i Emeraldar zeby byli w szczytowiej formie bo nie bedzie latwo
heheheheheheheh bede walczyl jak lew no chyba ze na dzien dobry dostane kulke ![]()
Pozdrawiam
z 23-07-2009 03:54 PM
z 23-07-2009 09:23 PM
z 24-07-2009 08:31 AM
Razem miałem na myśli koło siebie. Fakt, że po mimo grania w tym samym czasie nie wpadaliśmy na siebie, to mam na myśli. Jest kilka osób, na które po prostu się wpada w czasie gry bo chodzą tymi samymi ścieżkami. Nie ma co się rozwodzić nad wynikiem, IMHO twoja taktyka walki ze mną się sprawdziła a moja nie. Zgadzam się, że nie ma co sie licytować kto ma większe doświadczenie ale rozpoznanie przeciwnika (jak i towarzysza broni) to podstawa, bez tego wynik pozostawiamy często przypadkowi.
Pozdro
z 26-07-2009 01:11 AM
z 26-07-2009 10:01 PM
Witam
Mam wrażenie Rydzio, że podczas wszystkich środowych gier jak Cię zobaczyłem po drugiej stronie to mój ekranowy żywot szybko się kończył
Również wielkie dzięki za grę i faktycznie mogło być inaczej ale cóż było jak było. Najważniejsze żeby uczyć się na błędach a najlepiej przeciwnika
Wielkie dzięki również za pozostałe pojedynki.
Przy okazji ostatniego pojedynku z evelan_pl proszę o przełożenie na następną środę lub na weekend. Sorki za kolejne zamieszanie.
Pozdrawiam
z 27-07-2009 08:00 AM
Witam uprzejmie
Nie ukrywam, że jest to troszkę kłopotliwe, chciałem, żeby 05.08.2009 odbyły się już pojedynki 1/8 Finału, weekend odpada.
Niech będzie, że 05.08.2009 stoczysz walkę z evelan_pl. Jeżeli ktoś chciałby jeszcze przenieść środowe pojedynki, to pamiętajcie, macie czas do jutra do 23.59, po tym terminie nie będzie możliwości przeniesienia.
szarkan_PL : evelan_pl walczycie 05.08.2009
Z poważaniem
z 28-07-2009 02:47 PM
z 28-07-2009 03:15 PM
z 28-07-2009 03:30 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]