Odpowiedz
Member
red110983
Wiadomość 121 z 237 (1,217 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

helo wszystkim

zasmucilem sie strasznie ze tomswia nie mogl sie zjawic i wygralem warkowerem, a tak czekalem na ten pojedynek :smileysad:

widze ze nastapily zmiany jesli chodzi o pojedynki i za tydzien mam 2... dziwnym zbiegiem okolicznosci w pracy zmienili mi dzisiaj zmiany wiec bede na nich (no chyba ze mi znowusz cos pogmatwaja, ale to sie okaze w poniedzialek) takze prosze Yoshiego i Emeraldar zeby byli w szczytowiej formie bo nie bedzie latwo :Evil: heheheheheheheh bede walczyl jak lew no chyba ze na dzien dobry dostane kulke :smileyvery-happy:

Pozdrawiam 

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

Moje 3 pojedynki wypadły dość przewidywalnie z eMKą nawet lepiej niż myślałem, na szczęście zmieniła taktykę i udało się 2 razy ustrzelić. Z johny'm trenowaliśmy razem więc mogło być różnie miałem trochę szczęścia i trafiłem na plecy. Największą niewiadomą był fear jakoś nie mieliśmy okazji pograć razem więc był dla mnie zagadką. Większe opanowanie i doświadczenie oraz przemyślana taktyka oczekiwania na zwierzynę przyniosła zasłużone zwycięstwo po mimo obiecującego początku. Niema tego złego jestem w dalszym etapie.
Share
Member
fear121
Wiadomość 123 z 237 (1,169 Obejrzane)

Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

Witam!

No bez jaj MrozoM :smileyvery-happy:. Jakoś nie mieliśmy okazji pograć razem? A co środę (parę razy oprócz środy) to nie gramy razem? :smileywink:. Poza tym bez przesady z tym doświadczeniem - uważam, że to Ty masz większe, a że wygrałem - no cóż, tak wyszło...

Pozdrawiam.

Share

Razem miałem na myśli koło siebie. Fakt, że po mimo grania w tym samym czasie nie wpadaliśmy na siebie, to mam na myśli. Jest kilka osób, na które po prostu się wpada w czasie gry bo chodzą tymi samymi ścieżkami. Nie ma co się rozwodzić nad wynikiem, IMHO twoja taktyka walki ze mną się sprawdziła a moja nie. Zgadzam się, że nie ma co sie licytować kto ma większe doświadczenie ale rozpoznanie przeciwnika (jak i towarzysza broni) to podstawa, bez tego wynik pozostawiamy często przypadkowi.

Pozdro

Share
Member
Rydzio
Wiadomość 125 z 237 (1,095 Obejrzane)

Chciałem bardzo podziękować szarkan_PL za pojedynek. Musze przyznać, że podczas starcia nie straciłeś zimnej krwi i pomyślałeś zanim podjołeś jakiekolwiek kroki. Wynik okazał sie w sumie zupełnie przypadkowy, ponieważ niefortunnie sam nadziałeś mi sie na celownik. Widze spore postępy, oby tak dalej !! :smileyvery-happy:
Share

Witam

Mam wrażenie Rydzio, że podczas wszystkich środowych gier jak Cię zobaczyłem po drugiej stronie to mój ekranowy żywot szybko się kończył:smileyhappy: Również wielkie dzięki za grę i faktycznie mogło być inaczej ale cóż było jak było. Najważniejsze żeby uczyć się na błędach a najlepiej przeciwnika :smileyhappy: 

Wielkie dzięki również za pozostałe pojedynki.

Przy okazji ostatniego pojedynku z evelan_pl proszę o przełożenie na następną środę lub na weekend. Sorki za kolejne zamieszanie.

Pozdrawiam

Share

Dotyczy: Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

Witam uprzejmie

Nie ukrywam, że jest to troszkę kłopotliwe, chciałem, żeby 05.08.2009 odbyły się już pojedynki 1/8 Finału, weekend odpada.

Niech będzie, że 05.08.2009 stoczysz walkę z evelan_pl. Jeżeli ktoś chciałby jeszcze przenieść środowe pojedynki, to pamiętajcie, macie czas do jutra do 23.59, po tym terminie nie będzie możliwości przeniesienia.

szarkan_PL : evelan_pl walczycie 05.08.2009

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

Z przykrością przypominam, że będę mógł rozgrywać dalsze pojedynki dopiero od 19.08 więc jeśli jest taka możliwość to będę wdzięczny, jeśli nie to proszę aby zastapił mnie johnydh jesli to możliwe.

Pozdro

Share

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

Witam uprzejmie

Zobaczymy, co da się zrobić. Nie ma żadnej możliwości zastępowania :smileyhappy:

Ustalimy terminy pojedynków 1/8 Finałów, żeby każdy mógł grać, bez oddania walkover'a :smileyhappy:

Pozdrawiam serdecznie.

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
Namrehcs
Wiadomość 130 z 237 (1,002 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

Witam

Ja standardowo w środę pracuję, więc moja obecność dopiero od 22:30.

Mam nadzieję, iż po raz kolejny dowództwo i regulamin okażą się dla mnie łaskawe. 

Pozdrawiam 

                                
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.