Odpowiedz
Member
red110983
Wiadomość 141 z 237 (1,427 Obejrzane)

Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

Po pierwsze chciałem podziekowac Vametowi za to że pozwolił mi na wczesniejsze rozegranie pojedynków "dziekowac, dziekować" :smileyvery-happy:

co do walki z Yoshim to za cholere nie mogłem Cie znalezć (obejżałem powtórke i kilka razy bylismy na tym samym korytażu ale jednoczesnie skrecilismy i dla tego Cie nie zauważyłem)

Emeraldar GRATULUJE 

naprawde dobra walka (moge sie tylko usprawiedliwic ze bylem niewyspany i dla tego te ostatnie 3 zgony zaliczylem w jakies 15 sek :smileyhappy: ) ale najwazniejsza jest zabawa nawet jesli sie przegrywa

gratuluje rowniez mojemu oficerowi ( Rydzio pełen szacun:smileyvery-happy: ) z ktorym od czasu do czasu pykamy 1vs1, to chyba dzieki niemu robie postepy bo trzeba sie naprawde nameczyc zeby go ustrzelic zanim on to zrobi :smileyhappy:

Vamet to z badaniem moczu to do mnie czy do Adas007 ?? :smileyhappy: :smileyhappy: bo wciagałem ostatnio sterydy przez nos wiec wynik moze byc pozytywny :smileyhappy: :smileyhappy: :smileyhappy:

pozdrawiam

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Dotyczy: Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

Witam uprzejmie

Badanie moczu tyczy się Ciebie i jeszcze na dokładkę za Vameta, przymusowe badanie wzroku :smileytongue: :smileywink:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
red110983
Wiadomość 143 z 237 (1,412 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

znaczy sie ze nie drukowanymi? :smileyhappy: rypslo mi sie. VAMET prosze o wybaczenie :smileyhappy:
Share

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

Witam uprzejmie

No jak się spotkamy w MKLA gdzieś tam w drzewku :smileyhappy: ...to wtedy sobie przypomnę :smileytongue: ...i odpokutujesz :smileyvery-happy:

Ehehehehehehehehehe... :smileyhappy: Nic się nie stało :smileytongue: :smileywink:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
red110983
Wiadomość 145 z 237 (1,402 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

no dobrze by bylo gdy bysmy przeszli do nastepnych rozgrywek :smileyvery-happy: czego Ci zycze. Chyba bede musial poprosic Rydzia o jakies dodatkowe treningi 1vs1 mam nadzieje ze znajdzie na to czas
Share
Member
Rydzio
Wiadomość 146 z 237 (1,382 Obejrzane)

Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

[ Edytowany ]
No baa !! Jak coś to pisz na PW, pewnie znajde jakiś wolny termin i możemy troche poćwiczyć 1vs1. Z resztą jak ktoś z klanu chce potrenować ze mną to zapraszam !! W sumie też chciałbym jak najlepiej wypaść na MKLA i poszlifować swoje strategie :smileyvery-happy:

P.S. Mój nick sie odmienia :smileyvery-happy:
Message Edited by Rydzio on 31-07-2009 12:40 AM
Share

Red nie martw się... Też miałem problem ze znalezieniem Ciebie :smileyvery-happy: Ale wyszło jak wyszło, szkoda tylko że żaden strzał konkretny nie padł :/ Tylko się nabiegałem
Share

Witam uprzejmie

Przypominam, że dzisiaj ostatni pojedynek:

szarkan_PL : evelan_pl

Ze względu, że to jeden pojedynek, a czasu jest od 21.30 - 23.30, proszę o stawienie się na pojedynek o 22.00.

Jeżeli komuś nie pasuje, proszę o napisanie. O 22.00 wysyłam zaproszenie tym, co są i liczę 5 minut dla drugiego.

Jutro powinny być znane terminy rozgrywek 1/8 Finałów.

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

[ Edytowany ]

Witam uprzejmie

Grupa C zakończyła wszystkie pojedynki - szarkan_PL remisując z evelan_pl wywalczył sobie awans do 1/8 Finału z czwartego miejsca w grupie. Pojedynek mimo iż ostatni, był emocjonujący! :smileyhappy: Niestety evelan_pl jest czwartą osobą, która musi pogodzić się z odpadnięciem z MKLA. Mam nadzieję, że w następnych MKLA będzie lepiej, dziękuję za grę! :smileyhappy:

Hmm, zastanawiacie się co dalej? :smileyhappy: To proste, nie przychodzicie na żadne spotkanie i wygrywam Poradnik walkover'ami :smileyvery-happy: Ehehehehehehehehehehe... :smileytongue: Pewnie nie zrobicie mi takiego prezentu :smileytongue: Jesteście okropni :smileytongue: Hmm, no nie wiem, może chociaż Ksemkę zdyskwalifikować za dezercję do jakiegoś Klanu ALA? :smileytongue: Ehehehehehehehehehe... :smileyhappy: No dobra do rzeczy :smileyhappy:

Ze względu na Wasze urlopy, postanowiłem pomajstrować przy terminach, proszę zapoznać się z poniższymi tabelkami i wnosić prośby o przeniesienie terminu, jeżeli Wam nie pasuje. Mam nadzieję, że będzie pasował...

Także pierwsze cztery pojedynki 1/8 Finałów odbędą się 19.08.2009, cztery kolejne 26.09.2009, później co tydzień 1/4, 1/2 i 16.09.2009 będziemy mieli FINAŁ MKLA.

Niebawem zostaną dodane 2 nowe punkty do Regulaminu, oczywiście przed 19.08.2009 tak, żeby miały moc od 1/8 Finału.

Tabela osiągnięć Uczestników 1/8 Finału, Ćwierćfinału, Półfinału i Finału

Tabela terminarzu pojedynków Uczestników 1/8 Finału, Ćwierćfinału, Półfinału i Finału

Jak mi się coś jeszcze przypomni dam znać, a! Przeczytajcie Regulamin :smileyhappy: ...jeszcze punktów nie dodałem, ale dla przypomnienia walczymy teraz nie na Akademii Radeca, tylko na Przeprawa przez Korynt, oczywiście jeszcze po 5 minut. Reszta zasad bez zmian :smileyhappy: ...tylko tyle, że nie może być remisu i będzie powtórka do pierwszego zgonu.

Regulamin i zasady uczestnictwa

Na dzisiaj to tyle, dobrej nocki życzę! :smileyhappy:

Z poważaniem

Wiadomość edytowana przez VAMET, 05.08.2009 11:46 PM

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
red110983
Wiadomość 150 z 237 (1,162 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

Hija:smileyhappy: VAMET jest maly problemik gdyz dnia 26.08.2009 mam nocki w zwiazku z tym prosil bym o przyspieszenie tego spotkania na dzien 19.08.2009r kiedy to mam 1 zmiany Moge nawet walczyc o 24.00 i pojsc do pracy nie wyspany niz przegrac walkowerem :smileyhappy:))
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.