z 30-07-2009 05:01 PM
Po pierwsze chciałem podziekowac Vametowi za to że pozwolił mi na wczesniejsze rozegranie pojedynków "dziekowac, dziekować" ![]()
co do walki z Yoshim to za cholere nie mogłem Cie znalezć (obejżałem powtórke i kilka razy bylismy na tym samym korytażu ale jednoczesnie skrecilismy i dla tego Cie nie zauważyłem)
Emeraldar GRATULUJE
naprawde dobra walka (moge sie tylko usprawiedliwic ze bylem niewyspany i dla tego te ostatnie 3 zgony zaliczylem w jakies 15 sek
) ale najwazniejsza jest zabawa nawet jesli sie przegrywa
gratuluje rowniez mojemu oficerowi ( Rydzio pełen szacun
) z ktorym od czasu do czasu pykamy 1vs1, to chyba dzieki niemu robie postepy bo trzeba sie naprawde nameczyc zeby go ustrzelic zanim on to zrobi ![]()
Vamet to z badaniem moczu to do mnie czy do Adas007 ??
bo wciagałem ostatnio sterydy przez nos wiec wynik moze byc pozytywny
![]()
pozdrawiam
z 30-07-2009 06:20 PM
z 30-07-2009 06:48 PM
z 30-07-2009 07:08 PM
z 30-07-2009 07:15 PM
w 31-07-2009 12:37 AM - last edited on 31-07-2009 12:40 AM
z 31-07-2009 07:35 AM
z 05-08-2009 07:49 AM
Witam uprzejmie
Przypominam, że dzisiaj ostatni pojedynek:
szarkan_PL : evelan_pl
Ze względu, że to jeden pojedynek, a czasu jest od 21.30 - 23.30, proszę o stawienie się na pojedynek o 22.00.
Jeżeli komuś nie pasuje, proszę o napisanie. O 22.00 wysyłam zaproszenie tym, co są i liczę 5 minut dla drugiego.
Jutro powinny być znane terminy rozgrywek 1/8 Finałów.
Z poważaniem
w 05-08-2009 10:45 PM - last edited on 05-08-2009 10:46 PM
Witam uprzejmie
Grupa C zakończyła wszystkie pojedynki - szarkan_PL remisując z evelan_pl wywalczył sobie awans do 1/8 Finału z czwartego miejsca w grupie. Pojedynek mimo iż ostatni, był emocjonujący!
Niestety evelan_pl jest czwartą osobą, która musi pogodzić się z odpadnięciem z MKLA. Mam nadzieję, że w następnych MKLA będzie lepiej, dziękuję za grę! ![]()
Hmm, zastanawiacie się co dalej?
To proste, nie przychodzicie na żadne spotkanie i wygrywam Poradnik walkover'ami
Ehehehehehehehehehehe...
Pewnie nie zrobicie mi takiego prezentu
Jesteście okropni
Hmm, no nie wiem, może chociaż Ksemkę zdyskwalifikować za dezercję do jakiegoś Klanu ALA?
Ehehehehehehehehehe...
No dobra do rzeczy ![]()
Ze względu na Wasze urlopy, postanowiłem pomajstrować przy terminach, proszę zapoznać się z poniższymi tabelkami i wnosić prośby o przeniesienie terminu, jeżeli Wam nie pasuje. Mam nadzieję, że będzie pasował...
Także pierwsze cztery pojedynki 1/8 Finałów odbędą się 19.08.2009, cztery kolejne 26.09.2009, później co tydzień 1/4, 1/2 i 16.09.2009 będziemy mieli FINAŁ MKLA.
Niebawem zostaną dodane 2 nowe punkty do Regulaminu, oczywiście przed 19.08.2009 tak, żeby miały moc od 1/8 Finału.
Tabela osiągnięć Uczestników 1/8 Finału, Ćwierćfinału, Półfinału i Finału
Tabela terminarzu pojedynków Uczestników 1/8 Finału, Ćwierćfinału, Półfinału i Finału
Jak mi się coś jeszcze przypomni dam znać, a! Przeczytajcie Regulamin
...jeszcze punktów nie dodałem, ale dla przypomnienia walczymy teraz nie na Akademii Radeca, tylko na Przeprawa przez Korynt, oczywiście jeszcze po 5 minut. Reszta zasad bez zmian
...tylko tyle, że nie może być remisu i będzie powtórka do pierwszego zgonu.
Regulamin i zasady uczestnictwa
Na dzisiaj to tyle, dobrej nocki życzę! ![]()
Z poważaniem
z 06-08-2009 06:19 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]