Odpowiedz

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

Witam uprzejmie

Wasz pojedynek rozegra się jeszcze innego dnia, coś wymyślimy, ponieważ MrozoM jest również na urlopie akurat do 19.08.2009.

Pewnego razu będzie na necie, to Was zapytam, czy chcecie pykać :smileytongue: :smileyhappy:

Pozdrawiam serdecznie.

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
red110983
Wiadomość 152 z 237 (1,022 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

Hi

moze mial by ktos ochote dzisiaj na maly trening? :smileyhappy: jak cos to wieczorem mozemy poszpilac :smileyvery-happy:

Ther are no weak soldiers under a valiant commander
Share
Member
Rydzio
Wiadomość 153 z 237 (1,010 Obejrzane)

Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

Dziś ok. 18 mam troche wolnego to z godzinke, półtorej możemy pograć :smileyvery-happy:
Share

Dotyczy: Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

Weźcie się kurde... :smileytongue:

Urlopy wszyscy podostawaliście czy co??:smileyindifferent: Cisza jak nie wiem :/

Share

Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus - 1/8 Finału

[ Edytowany ]

Witam uprzejmie

Zostały wprowadzone kolejne zmiany do Regulaminu z dnia 17.08.2009:

Regulamin i zasady uczestnictwa

Change Log:

B17.    Dopuszczalna jest możliwość nie stawienia się tylko jeden raz na zaplanowany pojedynek bez potrzeby uzasadnienia ze strony nieobecnego Uczestnika.

B18.    W przypadku braku pojawienia się określonego w punkcie B17, zostanie ustalony nowy termin pojedynku podany przez Organizatora.

B19.    W przypadku braku pojawienia się w terminie określonym w punkcie A1, A3 i B18 traktowane jest tak, jakby Uczestnik nie stawił się na pojedynek.

1/8 Finału Mistrzostw Klanu Lapsus Angelus

19.08.2009, 21.30 - 23.30

pemmax : szarkan_PL

Rydzio : yoshimitshu77

Namrehcs : Cloudwoj (walka po 22.30)

VAMET : MarCCel_

Proszę o zapoznanie się, dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Z poważaniem

Wiadomość edytowana przez VAMET, 17.08.2009 10:26 AM

VAMET
Lapsus Angelus
Share

Dotyczy: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus - 1/8 Finału

Bryyyy albo wieczór :smileytongue:

Ja odpadam z tej rozgrywki, jak na razie zawieszam większe działania na PSN, poraz kolejny mnie wywaliło z dużą ilością punktów na KZ :smileysad: pier.... taki interes :smileytongue:

Dla Rydzia będzie wygrana walkowerem...

Share

Re: Killzone 2 - Mistrzostwa Klanu Lapsus Angelus

Witam

19.08 jestem gotowy do pojedynku i nie trzeba czekać do 24.00. Będę pewnie od 20.00. Przyjechałem już w niedzielę ale w poniedziałek kupiłem ampli więc cały wieczór podłączałem i jeszcze pilota muszę doprogramować, że nie wspomnę o opanowaniu nowego klocka w zestawie. Nie mogę się doczekać na miód jaki popłynie w czasie gry w KZ.

Share

Witam uprzejmie

MrozoM wszystko zależy od reda :smileyhappy: ...red proszę wypowiedź się, czy jutro możesz walczyć.

yoshi, raz możesz nie być bez podawania przyczyny, nie chcę, żeby były Walkovery, to bez sensu na tym poziomie MKLA.

Bądź jutro i nie marudź...

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

[ Edytowany ]
Co z tego że będę, jeśli walka się rozpocznie i w połowie np dalej PSN zacznie szaleć, to na to samo wyjdzie jak walkower... i szkoda tylko sobie nerwów szarpać... i tak już ok 1000 pkt tak straciłem :smileysad:
Wiadomość edytowana przez yoshimitshu77, 18-08-2009 08:00 AM
Share

Witam uprzejmie

Nie marudź Żołnierzu i staw się jak mężczyzna na walkę i nie zasłaniaj się PSN :smileyhappy: Co ma być, to będzie...

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.