z 15-07-2009 11:30 PM
To ja słówko o pojedynku. Bajtek, to było stresujące doświadczenie. Ciężko mi powiedzieć kto był lepszy. Tutaj zarządziło szczęście. Przyznam, że jesteś precyzyjniejszy. Tak więc szacuneczek.
Dzisiejszy trening dobrze zapamiętają ziomkowie z mojej frakcji prawda:-) Nie pamiętam już ilu Was powaliłem. Nowe doświadczenie, ale to chyba ten turniej tak wpływa na mnie stresująco.
PS. Vamet, czy to normalne, że jednego dnia mam dwa mecze. Nie będę mógł spać;-)

z 16-07-2009 12:02 AM
Witam uprzejmie
Bardzo normalne!
Ehehehehehehehehe...
Wiecie, nie mogłem jednak iść spać, zrobiłem podsumowanie... ![]()
Trudno najwyżej w pracy zasnę ![]()
Tabela osiągnięć Uczestników Grupy A, B, C i D
Tabela terminarzu pojedynków Uczestników Grupy A, B, C i D
Zmykam spać, zanim żona zauważy, że sama śpi ![]()
Liczą się najpierw WIELKIE PUNKTY, a potem ILOŚĆ ZABIĆ, a potem ILOŚĆ ZGONÓW.
Pozdrawiam serdecznie.
Z poważaniem
z 16-07-2009 12:02 AM
z 16-07-2009 01:23 AM
Witam
Powiem szczerze że tez byłam bardzo zestresowana pojedynkami ponieważ mało w nie grywam. Ale wzięłam się w garść i pokazałam na co mnie stać podejrzewam ze tak dobrze mi poszlo bo faceta wysłałam na piwo z kolegami hihihi wiec miałam spokój w domku
VAMET hehe pytasz się co by było jak bym była facetem hmmm to dosyć trudne pytanie… ale póki co dobrze mi w obliczu płci pięknej ![]()
P.S. troszkę pomogłam VAMETowi w utrzymaniu porządku na polu walki
Pozdrawiam wszystkich
Całuski hehe
z 16-07-2009 07:29 AM
Witam ![]()
Ja to z początku strzeliłem gapę i od razu wlazłem na czyjś pojdynek
Ale eMKa zaraz mnie pogoniła ![]()
Poza małą awarią na samym początku, do pojedynku podszedłem na luzie, bo byłem za bardzo zmęczony po pracy i nie miałem siły na jakieś tam stresy...
Spodziewałem się wyniku negatywnego dla mnie w ostateczności remisik, a tu popatrz ![]()
Pozdrawiam ![]()
w 16-07-2009 08:50 AM - last edited on 16-07-2009 08:53 AM
Witam uprzejmie
Do Rydzia:
Rydzio jakbył miał moją ukochaną strzelbę, to z balkonu spadłyby Twoje zwłoki bez głowy
...ale jakby babcia miała wąsy ![]()
Mam niedosyt po swoich pojedynkach, wygrane fartem i remis, masakra
Fakt faktem trzeba wygrać jeszcze raz, żeby wyjść z grupy
Co do Twojego systemu, patrzyłem na powtórkę naszego spotkania, chodziliśmy albo bardzo daleko od siebie albo mijaliśmy się 2 metry i nie widzieliśmy
Ehehehehehehehe...
Nie zmieniaj systemu, bo ze mną już nie walczysz, chyba, że z grupy wyjdziemy, to mamy szanse ponownie się spotkać ![]()
Za organizowaniem treningów dla Oddziałów jestem jak najbardziej za... Tak czy siak, każdy Oficer będzie miał przyjemność w 1 dzień w tygodniu zorganizować dla wszystkich trening na swoich własnych zasadach ![]()
Bądź zły ![]()
Do Spódniczki: ![]()
Rodzynko Ty nam tutaj nie kokietuj
...grasz zajefanie z precyzją niesamowitą, no i ta gra tylko na placu i strzelanie do kaczek
Dobry z Ciebie przeciwnik
Trzeba Ci skrzydełką przyciąć w 1/8, 1/4, 1/2 lub w finale
Ehehehehehehehehe... ![]()
Tylko pozazdrościć umiejętności
Dziękuję za informacje podczas pojedynków ![]()
Yoshi vs MarCCel_ - PILNE
Yoshi Yoshi Yoshi, tak do końca Twój pojedynek jest dla mnie takim znakiem zapytania, po Twoim Quit Game, poinformowałem MarcCel_, że wygrał Walkover'em, ponieważ napisane w Regulaminie, że wyjście jako Quit Game jest zakończeniem walki i traktowane, jakbyś nie przyszedł, ale wróciłeś do pojedynku i poszedłem Ci na rękę. Obecnie zapis w Regulaminie jest, że jeżeli jest Quit Game, a Uczestnik wróci przed końcem czasu, to walka trwa nadal...
Teraz rozstrzygną się Twoje losy... Jeżeli MarCCel_ do końca dnia dzisiejszego do 23.59 nie złoży zażalenia o ten pojedynek, nie zakwestionuje mojej decyzji w sprawie Quit Game i dalszego grania po Twoim powrocie, to wynik zostaje bez zmian. Jak zakwestionuje, to przychylę się do zażalenia i przegrasz Walkover'em.
Czekamy na informacje do 23.59. Yoshi mimo Twojego dobrego serca, Twojego zażalenia nie uznaje nawet na korzyść MarCCel_, tylko on może zakwestionować albo zaakceptować. Zmieni to diametralnie sytuacje w Waszej grupie.
O Regulaminie
Regulamin zostaje zmieniony dla sytuacji z Quit Game, jak wrócicie do czasu końca pojedynku, to walka dalej trwa bez Walkover'a, jak nie wrócicie, a nawet wygrywaliście, to i tak jest Walkover 6:0.
Zostanie wprowadzony bardziej jasny punkt o kolejności i wadze punktów, mianowicie (według ważności i brania pod uwagę punktów):
- najpierw PUNKTY
- w przypadku remisu w punktach WYGRANE
- w przypadku remisu w wygranych REMISY
- w przypadku remisu w remisach PRZEGRANE
- w przypadku remisu w przegranych ZABICIA
- w przypadku remisu w zabiciach ZGONY
- w przypadku remisu w zgonach BEZPOŚREDNIE POJEDYNKI
Dodatkowo wprowadzam system kar +2 do ZGONÓW za wejście na nie swój pojedynek (nawet jeśli tylko pojawi się na Lobby).
Jeżeli zrobi to raz jeszcze w tym samym dniu rozgrywek, to -1 PUNKT (wielki PUNKT).
Póki co tyle... ![]()
Z poważaniem
z 16-07-2009 10:24 AM
z 16-07-2009 10:28 AM
Witam!
Ja tam o swoim pojedynku nie mam za wiele co pisać...
Tłumaczę sobie tym, że walczyłem w stresie, bo jak wróciłem po półgodzinnej przerwie do PS3, zaglądnąłem do skrzynki a tam 3 wiadomości od VAMET'a - "Pojedynek!". Zaznaczam, że była 21:20
.
A tak na poważnie to chyba nie czuję się dobrze w pojedynkach 1 na 1, wychodzi mi bardziej w "kupie" hehehehe.
Pozdrawiam.
z 16-07-2009 11:12 AM
Co do strusix'a to przesłał do mnie wiadomość, że go nie będzie. Moje szanse na wyjście z grupy są teraz realne. Po obserwacji walki naszej Rodzynki nabrałem pewności, że to będzie nasz mistrz. Wcześniej miałem okazję kilka razy pograć w roli medyka jako wsparcie ale ustawienie się na placu i odstrzeliwanie przeciwników czających się w przejściach lub na balkonie to szczena mi opadła. Taka celność i precyzja tylko pozazdrościć. Po pierwszych spotkaniach jeszcze nie wszystko stracone ale daje do myślenia, szczególnie, że to nie przypadkowe zwycięstwa. Kolejne walki też będę oglądał, a tak na marginesie to zgadzam się z Przywódcą, że w lobby mogli by widzowie mieć głos ale jest jak jest.
Mini trening super, zaczyna nam się kleić gra drużynowa, proponuję tylko abyśmy grali (jeśli to możliwe) w swoich drużynach.
Powodzenia w pojedynkach.
w 16-07-2009 11:15 AM - last edited on 16-07-2009 11:17 AM
Witam!!!
Więc wynik z Naszą klanową damą taki jak się spodziewałem
miałem nadzieję chociaż na honorowy punkt /raz było blisko/
x-e_M_K_a-x jeszcze raz dzięki za walkę
pełen szacun
mów mi kaczka![]()
Yoshi co Ty robiłeś wczoraj na minitreningu???
Łaziłes po ścianach jak SpiderYoshi ![]()
W zamachu jak byłeś nad schodami to Ci tylko kawałek buta wystawał i tak Cię ustrzeliłem![]()
Pozdrawiam
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]