Odpowiedz

Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

To ja słówko o pojedynku. Bajtek, to było stresujące doświadczenie. Ciężko mi powiedzieć kto był lepszy. Tutaj zarządziło szczęście. Przyznam, że jesteś precyzyjniejszy. Tak więc szacuneczek.

Dzisiejszy trening dobrze zapamiętają ziomkowie z mojej frakcji prawda:-) Nie pamiętam już ilu Was powaliłem. Nowe doświadczenie, ale to chyba ten turniej tak wpływa na mnie stresująco.

PS. Vamet, czy to normalne, że jednego dnia mam dwa mecze. Nie będę mógł spać;-) 

Pozdrawiam
Pemmax
------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie tylko PS3 człowiek żyje ;-) - Mój Mac
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Witam uprzejmie

Bardzo normalne! :smileyhappy: Ehehehehehehehehe... :smileyhappy: Wiecie, nie mogłem jednak iść spać, zrobiłem podsumowanie... :smileyhappy:

Trudno najwyżej w pracy zasnę :smileytongue:

Tabela osiągnięć Uczestników Grupy A, B, C i D

Tabela terminarzu pojedynków Uczestników Grupy A, B, C i D

Zmykam spać, zanim żona zauważy, że sama śpi :smileytongue:

Liczą się najpierw WIELKIE PUNKTY, a potem ILOŚĆ ZABIĆ, a potem ILOŚĆ ZGONÓW.

Pozdrawiam serdecznie.

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
Rydzio
Wiadomość 52 z 237 (1,428 Obejrzane)

Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam

No tak zapomniałem, że jako Oficer LA musze dawać przykład. Dzieki za lekcje oraz wyrozumiałość. Nie zrezygnuje z konkursu. Szkoda że nie ma ze mna mojej Pysi podczas MKLA (model VC9 :smileyvery-happy: ) Ale w takim razie musze sporo zmienić. 
Po pierwsze musze zmienić sposób gry bo został on już rozpracowany przez Głównodowodzącego.
Po drugie zamierzam organizować treningi dla mojego oddziału. Mianowicie tworzyć pokoj 4x4. Po jednej stronie ja i mój oddział, a po drógiej kto tylko sie nawinie :smileyvery-happy: albo walki pomiedzy oddziałami.
Ale musze to jeszcze przemyslec i obgadać.
Po trzecie koniec z miłym i uprzejmym Rydziem, sa wakacje i bede grać cześciej oraz uleprzać swoje umiejętności. Nie bedzie zmiłuj. Szykować sie !!

Serdecznie pozdrawiam :smileyvery-happy: :smileyvery-happy:

Share

Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam 

Powiem szczerze że tez byłam bardzo zestresowana pojedynkami ponieważ mało w nie grywam. Ale wzięłam się w garść i pokazałam na co mnie stać  podejrzewam ze tak dobrze mi poszlo bo faceta wysłałam na piwo z kolegami hihihi  wiec miałam spokój w domku  

VAMET hehe pytasz się co by było jak bym była facetem hmmm to dosyć trudne pytanie… ale póki co dobrze mi w obliczu płci pięknej :smileytongue:

P.S. troszkę pomogłam VAMETowi w utrzymaniu porządku na polu walki 

Pozdrawiam wszystkich 

Całuski  hehe

Share

Witam :smileyhappy:

Ja to z początku strzeliłem gapę i od razu wlazłem na czyjś pojdynek :smileyindifferent: Ale eMKa zaraz mnie pogoniła :smileywink:

Poza małą awarią na samym początku, do pojedynku podszedłem na luzie, bo byłem za bardzo zmęczony po pracy  i nie miałem siły na jakieś tam stresy... :smileytongue: :smileywink: Spodziewałem się wyniku negatywnego dla mnie w ostateczności remisik, a tu popatrz :smileysurprised:

Pozdrawiam :smileyhappy:

Share

[ Edytowany ]

Witam uprzejmie

Do Rydzia:

Rydzio jakbył miał moją ukochaną strzelbę, to z balkonu spadłyby Twoje zwłoki bez głowy :smileytongue: ...ale jakby babcia miała wąsy :smileytongue:

Mam niedosyt po swoich pojedynkach, wygrane fartem i remis, masakra :smileyhappy: Fakt faktem trzeba wygrać jeszcze raz, żeby wyjść z grupy :smileyhappy: :smileytongue: Co do Twojego systemu, patrzyłem na powtórkę naszego spotkania, chodziliśmy albo bardzo daleko od siebie albo mijaliśmy się 2 metry i nie widzieliśmy :smileytongue: Ehehehehehehehe... :smileyhappy: Nie zmieniaj systemu, bo ze mną już nie walczysz, chyba, że z grupy wyjdziemy, to mamy szanse ponownie się spotkać :smileytongue:

Za organizowaniem treningów dla Oddziałów jestem jak najbardziej za... Tak czy siak, każdy Oficer będzie miał przyjemność w 1 dzień w tygodniu zorganizować dla wszystkich trening na swoich własnych zasadach :smileyhappy:

:smileyvery-happy: Bądź zły :smileytongue:

Do Spódniczki: :smileytongue:

Rodzynko Ty nam tutaj nie kokietuj :smileytongue: ...grasz zajefanie z precyzją niesamowitą, no i ta gra tylko na placu i strzelanie do kaczek :smileytongue: Dobry z Ciebie przeciwnik :smileyhappy: Trzeba Ci skrzydełką przyciąć w 1/8, 1/4, 1/2 lub w finale :smileytongue: Ehehehehehehehehe... :smileyvery-happy:

Tylko pozazdrościć umiejętności :smileyhappy: Dziękuję za informacje podczas pojedynków :smileyhappy:

Yoshi vs MarCCel_ - PILNE

Yoshi Yoshi Yoshi, tak do końca Twój pojedynek jest dla mnie takim znakiem zapytania, po Twoim Quit Game, poinformowałem MarcCel_, że wygrał Walkover'em, ponieważ napisane w Regulaminie, że wyjście jako Quit Game jest zakończeniem walki i traktowane, jakbyś nie przyszedł, ale wróciłeś do pojedynku i poszedłem Ci na rękę. Obecnie zapis w Regulaminie jest, że jeżeli jest Quit Game, a Uczestnik wróci przed końcem czasu, to walka trwa nadal...

Teraz rozstrzygną się Twoje losy... Jeżeli MarCCel_ do końca dnia dzisiejszego do 23.59 nie złoży zażalenia o ten pojedynek, nie zakwestionuje mojej decyzji w sprawie Quit Game i dalszego grania po Twoim powrocie, to wynik zostaje bez zmian. Jak zakwestionuje, to przychylę się do zażalenia i przegrasz Walkover'em.

Czekamy na informacje do 23.59. Yoshi mimo Twojego dobrego serca, Twojego zażalenia nie uznaje nawet na korzyść MarCCel_, tylko on może zakwestionować albo zaakceptować. Zmieni to diametralnie sytuacje w Waszej grupie.

O Regulaminie

Regulamin zostaje zmieniony dla sytuacji z Quit Game, jak wrócicie do czasu końca pojedynku, to walka dalej trwa bez Walkover'a, jak nie wrócicie, a nawet wygrywaliście, to i tak jest Walkover 6:0.

Zostanie wprowadzony bardziej jasny punkt o kolejności i wadze punktów, mianowicie (według ważności i brania pod uwagę punktów):

- najpierw PUNKTY

- w przypadku remisu w punktach WYGRANE

- w przypadku remisu w wygranych REMISY

- w przypadku remisu w remisach PRZEGRANE

- w przypadku remisu w przegranych ZABICIA

- w przypadku remisu w zabiciach ZGONY

- w przypadku remisu w zgonach BEZPOŚREDNIE POJEDYNKI

Dodatkowo wprowadzam system kar +2 do ZGONÓW za wejście na nie swój pojedynek (nawet jeśli tylko pojawi się na Lobby).

Jeżeli zrobi to raz jeszcze w tym samym dniu rozgrywek, to -1 PUNKT (wielki PUNKT).

Póki co tyle... :smileyhappy:

Z poważaniem

Wiadomość edytowana przez VAMET, 16.07.2009 09:53 AM

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
red110983
Wiadomość 57 z 237 (1,353 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

WITAM:smileyhappy: Yoshi wszedles na moj pojedynek z MarCCel :smileyhappy: jeszcze sie pytalem Vameta czy moge Cie ustrzelic bo tak na mnie wyleciales:smileyhappy: ale mi nie odpowiedzial wiec skupilem sie ponownie na moim celu :smileyhappy: [MarC jeszcze raz dzieki za dobry pojedynek] Pozdro :smileyhappy:))
Share
Member
fear121
Wiadomość 58 z 237 (1,347 Obejrzane)

Witam!

Ja tam o swoim pojedynku nie mam za wiele co pisać...:smileyhappy: Tłumaczę sobie tym, że walczyłem w stresie, bo jak wróciłem po półgodzinnej przerwie do PS3, zaglądnąłem do skrzynki a tam 3 wiadomości od VAMET'a - "Pojedynek!". Zaznaczam, że była 21:20 :smileywink:.

A tak na poważnie to chyba nie czuję się dobrze w pojedynkach 1 na 1, wychodzi mi bardziej w "kupie" hehehehe.

Pozdrawiam.

Share

Co do strusix'a to przesłał do mnie wiadomość, że go nie będzie. Moje szanse na wyjście z grupy są teraz realne. Po obserwacji walki naszej Rodzynki nabrałem pewności, że to będzie nasz mistrz. Wcześniej miałem okazję kilka razy pograć w roli medyka jako wsparcie ale ustawienie się na placu i odstrzeliwanie przeciwników czających się w przejściach lub na balkonie to szczena mi opadła. Taka celność i precyzja tylko pozazdrościć. Po pierwszych spotkaniach jeszcze nie wszystko stracone ale daje do myślenia, szczególnie, że to nie przypadkowe zwycięstwa. Kolejne walki też będę oglądał, a tak na marginesie to zgadzam się z Przywódcą, że w lobby mogli by widzowie mieć głos ale jest jak jest.

Mini trening super, zaczyna nam się kleić gra drużynowa, proponuję tylko abyśmy grali (jeśli to możliwe) w swoich drużynach.

Powodzenia w pojedynkach.

Share
Member
johnydh
Wiadomość 60 z 237 (1,330 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Witam!!!

Więc wynik z Naszą klanową damą taki jak się spodziewałem :xCry:miałem nadzieję chociaż na honorowy punkt /raz było blisko/

x-e_M_K_a-x  jeszcze raz dzięki za walkę:Thumbs:pełen szacun :Winner: mów mi kaczka:Stupid:

Yoshi co Ty robiłeś wczoraj na minitreningu???

Łaziłes po ścianach jak SpiderYoshi :smileyvery-happy:

W zamachu jak byłeś nad schodami to Ci tylko kawałek buta wystawał i tak Cię ustrzeliłem:Sniper:

Pozdrawiam

Message Edited by johnydh on 16-07-2009 12:17 PM
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.