z 11-09-2011 11:37 AM
Witam![]()
Nie wiem co się z wami wczoraj stało. Rosjanie są ogromnie zawiedzeni (Ja najbardziej). Server pękał w szwach, tylko po nas ani śladu.
Frekwencja:
RUS - 29
PL - 3
Myślę, że nie możemy tego tak zostawić i musimy pokazać Rosjanom na co nas stać. Jednak, aby nie doszło do takiej sytuacji jak wczoraj podaje datę z 2-tygodniowym wyprzedzeniem.
Sprawdźcie swoje terminarze, jeżeli macie czas wpisujcie się na listę. Jeśli nie jesteście pewni, że dacie radę przybyć w tym dniu, upewnijcie się bo obecność jest OBOWIĄZKOWA. Chyba nie chcemy mieć kolejny raz powodu do wstydu.
Planowana data:
25.09.2011 NIEDZIELA 18:00 (czas moskiewski 20:00)
Macie 2 tygodnie na zastanowienie się, 22.09.2011 (piątek) zapada ostateczna decyzja czy w niedzielę zagramy ten mecz. Oczywiście będzie to zależne od frekwencji.
Liczę na was chłopaki i dziewczyny!!!
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce...
z 11-09-2011 07:27 PM
Chętnych proszę o wpisywanie sie na listę:
1. Psychopath-PL
z 11-09-2011 09:29 PM
29 ruskich OMFG
psycho ustaw z nimi 4v4 czy 5v5 na nastepny weekend ..?
z 11-09-2011 10:42 PM
Też byłem zaskoczony, ponieważ przez kilka dni u nich na forum była cisza (przed burzą), a wciągu 1 dnia zebrali armię
Po pierwsze, to zacznijcie się wpisywać na listę, a później przejdziemy do następnego etapu![]()
z 12-09-2011 08:13 PM
z 13-09-2011 08:24 AM
Psychopath, jeśli macie jeszcze miejsce, to chętnie dołączę.
Pozdrawiam.
z 13-09-2011 08:22 PM
Miejsce się zawsze znajdzie![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]