Odpowiedz

Dotyczy: Killzone 2 PL vs RUS - rewanż

Witam:smileysad:

Nie wiem co się z wami wczoraj stało. Rosjanie są ogromnie zawiedzeni (Ja najbardziej). Server pękał w szwach, tylko po nas ani śladu.

Frekwencja:

RUS - 29

PL - 3

Myślę, że nie możemy tego tak zostawić i musimy pokazać Rosjanom na co nas stać. Jednak, aby nie doszło do takiej sytuacji jak wczoraj podaje datę z 2-tygodniowym wyprzedzeniem.

Sprawdźcie swoje terminarze, jeżeli macie czas wpisujcie się na listę. Jeśli nie jesteście pewni, że dacie radę przybyć w tym dniu, upewnijcie się bo obecność jest OBOWIĄZKOWA. Chyba nie chcemy mieć kolejny raz powodu do wstydu.

Planowana data:

25.09.2011 NIEDZIELA 18:00 (czas moskiewski 20:00)

Macie 2 tygodnie na zastanowienie się, 22.09.2011 (piątek) zapada ostateczna decyzja czy w niedzielę zagramy ten mecz. Oczywiście będzie to zależne od frekwencji.

Liczę na was chłopaki i dziewczyny!!!

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce...

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Chętnych proszę o wpisywanie sie na listę:

1. Psychopath-PL

Share
Member
c12acK13
Wiadomość 23 z 27 (117 Obejrzane)

29 ruskich OMFG :Stupid: psycho ustaw z nimi 4v4 czy 5v5 na nastepny weekend ..?

Share

Też byłem zaskoczony, ponieważ przez kilka dni u nich na forum była cisza (przed burzą), a wciągu 1 dnia zebrali armię:smileysurprised: Po pierwsze, to zacznijcie się wpisywać na listę, a później przejdziemy do następnego etapu:smileywink:

Share

Ja nie wiem czy będę ale jak coś to możesz mi wysłać hasło do serwera :smileywink:

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share

Psychopath, jeśli macie jeszcze miejsce, to chętnie dołączę.

Pozdrawiam.

Lo, gjør der jeg ser min far. Lo, gjør der jeg ser min mor, mine søstre og mine brødre. Lo, gjør der jeg ser ledningen av mitt folk tilbake til å begynne. Lo, de kaller til meg. De byr meg tar mitt sted på Asgard i hallene av Valhalla, hvor den modige kan leve for evig.
Share

Miejsce się zawsze znajdzie:Thumbs:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.