Odpowiedz

Re: Killzone 2 PL vs UK - Kolejne starcie

original.jpg

Sobota 03.09.2011 21:00

Server: UK vs PL

Hasło: ukpl

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
robson76pl
Wiadomość 32 z 39 (120 Obejrzane)

Niestety  dzisiaj  będe  w  domu  po  23   więc    ok 23.30  będe  dopiero online , wcześniej  nie dam  rady :mansad:

Share

Ja postaram się wpaść ale nie wiem czy siostra znów mnie nie będzie męczyć... Ostatecznie popatrzy jak mnie zabijają :smileyvery-happy:

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share

@xWisnia_PL

Ciebie nie może zabraknąć wiadomo z jakiego powodu:smileyvery-happy:

Probably the best lager in the world:Stupid:

Share

Obeszło się bez lagów... Martwi mnie tylko że twoja wiedź... dziewczyna nas zdradziła i przeszła na stronę anglików :smileytongue:

Share

Liczyłem na jakichś wymagających przeciwników, a z Drospem doszliśmy do wniosku, że oni w Kz2 grają od trzech dni:smileywink: No nic było śmiesznie i można było sobie pogadać z ludźmi. Miejmy nadzieję, że odbędzie się "Kolejne, kolejne starcie" tylko z jakimiś ogarniętymi przeciwnikami, bo gdyby nasi rodacy nie przeszli do przeciwnej drużyny to byłoby krucho z nimi. 

Share

Dokładnie :smileyvery-happy: Nasi jednak wymiatają :smileytongue:

Share

[ Edytowany ]

Akademia Radeca

PL 7 : 0 UK

03-09-11_2126.jpg    03-09-11_2125.jpg

Zakłady Helghan

PL 7 : 0 UK

03-09-11_2156.jpg    03-09-11_2155.jpg

Dziękuję wszystkim za przybycie:smileyhappy:

To nie są "maniacy", którzy codziennie grają tak jak my w K2:Stupid: (Oni są w czymś innym lepsi od nas) Ogólnie, to każdy był na swoim miejscu i wiedział co ma robić. Zgranie było prawie perfekcyjne. Najważniejsze, że wszyscy się dobrze bawili:smileywink: Może uda mi się coś jeszcze zorganizować (czekam na odzew ze strony Niemieckiej i Rosyjskiej).

Po meczu TheNarrator wysłał mi wiadomość. Za każdym razem kiedy sobie ją przypominam, pojawia mi się uśmiech na twarzy:smileyvery-happy:

PS. Treść tej wiadomości pozostanie w tajemnicy:Thumbs:

:Winner: G:smileytongue::smileytongue:D GAME :Winner

Share

No nie wiem jak ja pasowałem do tego zgrania ale starałem się robić co w mojej mocy :smileytongue:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.