w 06-10-2011 07:33 PM - last edited on 06-10-2011 07:34 PM
@Cubeline
Killzone3 a Killzone2 nie są takie same (pograj dłużej w obie części a zobaczysz diametralne zmiany). W Kz2 masz rozbudowany system klanówkowy (jeden z lepszych), możliwość założenia swojego serwera z wybranymi broniami i klasami postaci. Masz więcej HP, dłuższy sprint oraz rozrzut z broni i właśnie przez te czynniki lagi w tej grze tak niedoskwierają jak w innych. Killzone3 to moim zdaniem fail roku ale da się grać.
A jeżeli ty nie zauważasz różnic to widocznie mało grałeś w Kz2 lub Kz3.
P.S.
Co do gry na Move to nie daje ci to aż takiej przewagi bo wnioskując z twojego posta uważasz, że grając na nim nikt ciebie zabić nie może. TOTALNA BZDURA
z 06-10-2011 11:40 PM
cubeline82 napisał/a:burzak zaczynałem od bf2, ostatnio grałem w bad company 2 na pc,
pod względem grywalności i efektów moim zdaniem killzone cała seria
nie ma dużysz szans na taką popularność jak seria Batllefield 2 bd 1 i bd2, bf3
napisałem co moim zdaniem chciałbym zobaczyć w killzone 4,
gra padem w battlefielda i killzone 1,2,3 to całkowita pomyłka,
kupiłem killzone 3 ze względu na to że można grać move'm i daje to dużą, o wiele wiekszą frajdę i przyjemność gry na ps3 w FPS.
czekam na to aż BF3 albo kolejna część bedzie pod move i wtedy całkowicie przestane grać w killzone.
teraz grając movem w killzone3 co rundę łapie najmniej po 3 tyś punktów, najwięcej prawie 9 tyś.
więc taka gra dla mnie nie daje mi dużej frajdy, tym bardziej to się szybko nudzi.
osoba z padem przeciwko osobie z movem...
LokoCzoko
powiedz mi co jest takiego super w killzone 3, czym się różnie isa od helgast poza wyglądem,
bronie takie są same, umiejętności też, grałem w killzone 2 i killzone 3, poza grafiką lepszą, nie widzę żadnej różnicy pomiedzy tymi grami, pomijąjąc wygląd map, broni...
W 100% się z Tobą ..... nie zgodze
, :
Po pierwsze nie porównuj BF na kompa z grą Killzone na PS , bo to dwie różne sprawy .
Po drugie gra padem w KZ 2 to nie pomyłka ale wyzwanie
, kupując konsole decydujesz się na pewien rodzaj gry - wg. mnie bardzo fajny i wygodny .
Po trzecie KZ2 I KZ 3 różnią się od siebie i to bardzo , np sterowaniem ale nie tylko cała rozgrywka taktyczna w KZ 3 wygląda inaczej niż w Kz 2 .
Po czwarte grając mov'em i wiedząc ,że mam przewage nad tymi którzy grają padami nie sprawiało by mi to absolutnie żadnej frajdy , ale odwrotnie - czyli jak ja (grając padem ) zabije kogoś grającego na mov'ie to satysfakcja jest większa , ale szczerze mov'..iąc
od jakiegoś czasu nie widze takiej różnicy jeśli ktoś gra przeciw mne na mov'ie .
Szanuje oczywiście Twoje zdanie , każdy ma prawo mieć inne , a wracając do tematu to w KZ4 napewno chciałbym powrotu z KZ2 gier klanowych , tworzenia własnego serwera z wybranymi przez siebie zmianami bo to między innymi powodowało że multi było tak atrakcyjne - czyli możliwość wyboru co , jak i na jakiej mapie mogło się dziać podczas rozgrywki , a z KZ 3 to np . zabijane nożem , które bardzo mi przypadło do gustu .
Pozdrawiam.
w 07-10-2011 10:40 AM - last edited on 07-10-2011 10:43 AM
LokoCzoko na pewno więcej zabije osób movem niż osobą grająca padem.
robson myślę że gra padem nie jest przeznaczona na FPS ale bardziej na bijatyki, zręcznościówki i wyścigi.
grałem wczoraj w bf3 beta mapa metro... ta gra nie jest przeznaczona na ps3... patrząc na jej grafikę.
z 27-11-2011 11:32 AM
Ja gram padem i mam 0,98 Z/Ś, więc kichy nie ma. Ale zgadzam się że pad jest za wolny do gry w multi, bo jeżeli gracze mają myszkę i podkładkę do porusznia się a mozna takie ciekawostki kupic (jakieś 350 zeta), to jeżeli grają w klanie to przeciwnicy nawet movem sznas nie mają.
w 29-11-2011 08:41 AM - last edited on 29-11-2011 08:42 AM
z 29-11-2011 05:16 PM
z 26-04-2012 03:22 PM
z 26-04-2012 08:53 PM
Ciekawe czy coś na E3 powiedzą ![]()
z 09-05-2012 11:46 PM
w 10-05-2012 07:08 PM - last edited on 10-05-2012 07:12 PM
Zapowiedza zapowiedza... Killzone na PS VITA ![]()
SONY zaprezentuje na E3 ponad 20 tytulow. Tylko sie boje, ze wiekszosc z nich bedzie na PS VITA.
Guerrilla Games dawno nic nie wypuscila wiec...
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]