Odpowiedz

Re: Killzone 4

[ Edytowany ]

@Cubeline

Killzone3 a Killzone2 nie są takie same (pograj dłużej w obie części a zobaczysz diametralne zmiany). W Kz2 masz rozbudowany system klanówkowy (jeden z lepszych), możliwość założenia swojego serwera z wybranymi broniami i klasami postaci. Masz więcej HP, dłuższy sprint oraz rozrzut z broni i właśnie przez te czynniki lagi w tej grze tak niedoskwierają jak w innych. Killzone3 to moim zdaniem fail roku ale da się grać.

A jeżeli ty nie zauważasz różnic to widocznie mało grałeś w Kz2 lub Kz3.

P.S.

Co do gry na Move  to nie daje ci to aż takiej przewagi bo wnioskując z twojego posta uważasz, że grając na nim nikt ciebie zabić nie może. TOTALNA BZDURA

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
robson76pl
Wiadomość 12 z 20 (245 Obejrzane)

cubeline82 napisał/a:

burzak zaczynałem od bf2, ostatnio grałem w bad company 2 na pc,

pod względem grywalności i efektów moim zdaniem killzone cała seria

nie ma dużysz szans na taką popularność jak seria Batllefield 2 bd 1 i bd2, bf3

napisałem co moim zdaniem chciałbym zobaczyć w killzone 4,

gra padem w battlefielda i killzone 1,2,3 to całkowita pomyłka,

kupiłem killzone 3 ze względu na to że można grać move'm i daje to dużą, o wiele wiekszą frajdę i przyjemność gry na ps3 w FPS.

czekam na to aż BF3 albo kolejna część bedzie pod move i wtedy całkowicie przestane grać w killzone.

teraz grając movem w killzone3 co rundę łapie najmniej po 3 tyś punktów, najwięcej prawie 9 tyś.

więc taka gra dla mnie nie daje mi dużej frajdy, tym bardziej to się szybko nudzi.

osoba z padem przeciwko osobie z movem...

LokoCzoko

powiedz mi co jest takiego super w killzone 3, czym się różnie isa od helgast poza wyglądem,

bronie takie są same, umiejętności też, grałem w killzone 2 i killzone 3, poza grafiką lepszą, nie widzę żadnej różnicy pomiedzy tymi grami, pomijąjąc wygląd map, broni...

W   100%   się   z  Tobą  ..... nie  zgodze  :manvery-happy:  ,   : 

Po   pierwsze  nie  porównuj   BF  na  kompa  z  grą  Killzone  na  PS  , bo  to  dwie  różne  sprawy .

Po  drugie  gra  padem  w  KZ 2  to  nie  pomyłka  ale  wyzwanie  :smileywink:  , kupując  konsole  decydujesz  się  na  pewien  rodzaj  gry   -  wg. mnie  bardzo  fajny i  wygodny .

Po  trzecie  KZ2  I  KZ 3   różnią  się  od  siebie i  to  bardzo  ,  np  sterowaniem  ale  nie  tylko  cała  rozgrywka   taktyczna    w KZ 3     wygląda    inaczej   niż  w  Kz 2  .

Po  czwarte   grając  mov'em  i  wiedząc  ,że  mam  przewage  nad  tymi  którzy  grają  padami  nie  sprawiało  by  mi  to absolutnie  żadnej  frajdy  ,  ale  odwrotnie - czyli  jak  ja (grając  padem )  zabije  kogoś  grającego  na  mov'ie to  satysfakcja  jest  większa  ,  ale szczerze   mov'..iąc :smileytongue:   od  jakiegoś  czasu  nie  widze  takiej  różnicy  jeśli  ktoś  gra  przeciw  mne  na  mov'ie .

Szanuje   oczywiście   Twoje   zdanie  , każdy  ma  prawo  mieć  inne    ,  a  wracając  do  tematu  to  w  KZ4   napewno  chciałbym  powrotu z  KZ2   gier  klanowych , tworzenia  własnego  serwera z  wybranymi  przez  siebie  zmianami  bo  to  między  innymi  powodowało  że  multi  było  tak  atrakcyjne  - czyli  możliwość  wyboru  co   ,   jak   i   na  jakiej  mapie  mogło  się  dziać  podczas  rozgrywki ,  a  z  KZ  3  to  np .  zabijane  nożem  , które  bardzo  mi  przypadło  do  gustu .

Pozdrawiam.

Share
Member
cubeline82
Wiadomość 13 z 20 (235 Obejrzane)

[ Edytowany ]

LokoCzoko na pewno więcej zabije osób movem niż osobą grająca padem.

robson myślę że gra padem nie jest przeznaczona na FPS ale bardziej na bijatyki, zręcznościówki i wyścigi.

grałem wczoraj w bf3 beta mapa metro... ta gra nie jest przeznaczona na ps3... patrząc na jej grafikę.

Share
Member
rambomen76
Wiadomość 14 z 20 (155 Obejrzane)

Ja gram padem i mam 0,98 Z/Ś, więc kichy nie ma. Ale zgadzam się że pad jest za wolny do gry w multi, bo jeżeli gracze mają myszkę i podkładkę do porusznia się a mozna takie ciekawostki kupic (jakieś 350 zeta), to jeżeli grają w klanie to przeciwnicy nawet movem sznas nie mają.

Share
Member
kozik_k2
Wiadomość 15 z 20 (141 Obejrzane)

[ Edytowany ]
Share
Member
robson76pl
Wiadomość 16 z 20 (125 Obejrzane)

Kurcze  tylko  nie na  PS4   bo  za  krótko  mam  PS3  i jeszcze  się  tą  konsolą  nie  nacieszyłem :Confused:

Share

Nom mogliby juz zrobic to k4 co chłopaki zaczna grac anie tylko w to ZaS.... bf3  graja hehehe 

Share

Ciekawe czy coś na E3 powiedzą :Confused:

Share
Member
emilson_85
Wiadomość 19 z 20 (44 Obejrzane)

zapowiedza zapowiedza
Share

[ Edytowany ]

Zapowiedza zapowiedza... Killzone na PS VITA :smileyvery-happy:

SONY zaprezentuje na E3 ponad 20 tytulow. Tylko sie boje, ze wiekszosc z nich bedzie na PS VITA.

Guerrilla Games dawno nic nie wypuscila wiec... :smileysad: 

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.