Killzone

Odpowiedz

Dotyczy: [Klan] Oficjalne Forum PlayStation - Killzone 3

@Prelude:

Kurde, nie pomyślałem, masz rację choć w zasadzie mój nick to nazwisko :manvery-happy: 

Jeśli zaś o sytuację w OFPS, to chyba powoli zbliżamy się do momentu zwrotnego w naszym klanie. Z ponad 90 osób gra w porywach może kilkanaście (w tym samym czasie jeszcze mniej - pojedyncze osoby), reszta albo odpuściła całkowicie KZ3 i gra w coś innego, albo wpadają na Helghan bardzo rzadko (z naciskiem na bardzo). Albo wreszcie wiernym marce KZ3 puszczą nerwy i zawory i odejdą tworząc własny klan (z mojego punktu widzenia pomysł nie do zaakceptowania - zbyt wiele dobrych wspomnień), albo wreszczie zrobimy porządną czystkę i przewietrzymy szeregi. Kilka stron wcześniej (strona 339) był robiony "spis ludności" - wyszło na to że do tego wątku zagląda 6 (słownie: sześć) osób z OFPS. Trochę wstyd.

Schemat, powiedz coś... 

Prosimy używać zwykłego tekstu

OK, zarejestrowałem się na fejsie. Nie bolało nic a nic :Thumbs:

Prelud -Ja nie chce,ani bym niechciał byc liderem OFPS K3, bo bym 90% ludzi wywalił hehehe 

mysle że wujek schemat ma zbyt wiele na głowie aby sie tym zajac panowie gramy wspulnie teraz i jest fajnie poczekajmy na k4 to i OFPS sie obudzi z zimowego snu w który zapadł w zeszłym roku i cos obudzic sie nie chce heeh pozdro :-)

P5230048.JPGCoś sie kręci :-)

zaproście do klanu ludziki:smileyhappy:

DZIEKUJE

jutro wchodze na killzona i tak robie

http://www.youtube.com/watch?v=tIi-iW9ifcU

Beta Tester
Schemat
Zarejestrowane: ‎15-12-2008
Wiadomość 3417 z 3 886 (407 wyświetleń)

Siema wszystkim! Wbiłem na Helghan Hajna i pech chciał, że mają chyba miejsce prace konserwacyjne w trybie online. Wbiję jutro po pracy koło 21 i ponownie próbę zaproszenia.

Miałem też zamiar wyjątkowo pójść na kompromis i zaprosić wypisane osoby przez luc-zol'a, ale na obecną chwilę widzę, że się wycofał. Faktycznie, w obecnym czasie trzeba mieć do mnie cierpliwość :smileywink: Niestety praca i końcówka studiów (i inne) oddalają mnie od forum i w pełni sił, szczęśliwy, wrócę chyba dopiero w połowie czerwca.

Oddanie rangi Wodza - cóż, to prawda, korona mi z głowy nie spadnie. Ale z drugiej strony nie widzę diametralnej zmiany jaka by po tym nastała. Nagle powróciliby starsi bywalce? Pojawiłoby się grono nowych osób? W pierwsze niestety nie mogę uwierzyć, w drugim przypadku, jeżeli byłyby to osoby, które nie odwiedzałyby forum, idea tego klanu by się rozmyła. Pamiętajmy o tym, że jesteśmy klanem Oficjalnego Forum PlayStation i barwy tego forum reprezentujemy. Dlatego wybaczcie, ja czuję się odpowiedzialny za ową Społeczność oraz szacunek i porządek w niej panujący, i tylko z tego powody nie oddaję nikomu opcji zarządzania.

Jeżeli chodzi o czystkę. Wybacz Marcin, pozwól mi ją przeprowadzić osobiście, bardziej oficjalnie. Wystartuję z nią dokładnie 4 czerwca i potrwa ona do 18 czerwca. Muszę poinformować każdego z członków klanu o tej czystce. Nie możemy tego zrobić tak spontanicznie. Moim zdaniem byłoby to nie w porządku do osób, które udzielały się dla klanu. To one zdecydują czy chcą z nami pozostać czy nie, ale muszą być poinformowani o konieczności potwierdzenia swojej chęci bycia z nami dalej. Jeżeli będą chcieli pozostać (chociażby z sentymentu - nasi wielcy Dowódcy, stara gwardia - Nacje!), a nie będą już jednak grali, pozostaną, to będzie ich wybór.

Rzekłem :smileyhappy:

Środa - 21:00 :smileyhappy: Nie wiem czy będę, ponieważ w tym dniu osoba mi bliska obchodzi swoje święto, ale Wy być możecie (o ile możecie :smileywink: ).

Za OFPS!

Bez marudzenia :smileywink:

Uploaded with ImageShack.us

Level 1

Level 1
wodzu_ryuuza
Zarejestrowane: ‎06-03-2012
Wiadomość 3418 z 3 886 (386 wyświetleń)

Zmiana by byla taka, ze marcin ktory jest czesto na KZ mialby wieksza szanse efektywnego zarzadzania klanem tzn. zapraszania nowych graczy - opinia postronnego obserwatora.
My new account: Wo-Dzu

Marcin Nie chciec byc :smileywink:

Ja miec wodza i wodzu szchematu samu sie tym zajmu :BigGrin:

Level 1

Level 1
wodzu_ryuuza
Zarejestrowane: ‎06-03-2012
Wiadomość 3420 z 3 886 (379 wyświetleń)

hola hola, wodzu jest tylko jeden :smileyhappy:
My new account: Wo-Dzu
Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości