z 17-02-2010 06:30 PM
ej moze ma do tego cos tez ze "z powodu błędu nie mozna zalogować statystyk gry. Czy nadal chcesz rozpocząć grę. "
z 06-11-2010 11:40 AM
Witam znowu zaczynają się problemy z KZ-2. Mi tym razem co mecz wyskakuje błąd 5021. Nie moge dokoczyć ani jednego meczu. W innych grach nie sprawdzałem jeszcze tego ale mi się wydaje że to jest wina serwerów.
z 20-08-2011 02:23 PM
Od tygodnia znowu się pojawia błąd 20007
Wiem, że może K2 nie jest tak popularny jak kiedyś, ale jednak sporo osób nadal gra w multi. Pytałem wielu graczy zarówno z Polski jak i z zagranicy, wszyscy borykają się z tym problemem, nawet po kilkanaście razy dziennie co strasznie utrudnia granie. Czy to wina serverów K2![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]