Odpowiedz
Member
johnydh
Wiadomość 1 z 23 (4,033 Obejrzane)

Kody błędów w Killzone 2

Witam!!!

Od ok.tygodnia coś dziwnego dzieje się u mnie K2 w Strefie Wojny.

Gra zawisa na pobieraniu stastyk po grze lub przy rozpoczynaniu kolejnej gry i wyskakuje komunikat.

Killzone napotkał nienaprawialny błąd.Zostałeś rozłączony z siecią.Kod błedu:20007.

A raz miałem taki. Zostałeś rozłączony z siecią.Kod błędu:-2147308253.

Dzięki za jakąś pomoc,co jest grane.

Pozdrawiam

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
fear121
Wiadomość 2 z 23 (4,019 Obejrzane)

Re: Kody błędów w Killzone 2

Witam!

johnydh u mnie błędy jeszcze żadne sie nie pojawiły (może dlatego że przez ten tydzień nie Killzone'iłem) ale wczoraj jak grałem to muszę przyznać że gra sporo czasu się ładuje zanim wejdę na serwer, próbowałem na kilku serwerach i prawie na wszystkich trwało to za długo.

Pozdrawiam.

Share

Dotyczy: Re: Kody błędów w Killzone 2

johnydh ten 20007 u mnie występuje jak się net skończy, np przy dłuższych rozmyślaniach routera... :smileywink: :smileytongue:

Ale zagiąłem go teraz na ament, poszedłem do konkurencji routera (modemu) i podłączyłem kabelkiem...problem cudem się gdzieś zapodział :smileyhappy:

Tego drugiego błedu jeszcze nie miałem :/ Teraz jeśli mi coś wyskakuje. to tylko z winy serwerów kz... :smileywink: :smileytongue:

Share
Member
johnydh
Wiadomość 4 z 23 (3,994 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Kody błędów w Killzone 2

Witam!!

Na oficjalnym forum K2 jest dużo na ten temat.

Pozdro

Share
Member
Scalak
Wiadomość 8 z 23 (3,987 Obejrzane)

MEGA bug w Killzone 2

Witam! Dziś grałem na ofiarach wojny - mapa akademia radeca, 32 graczy do 200 zabitych. Koleś z mojej frakcji stał w naszym głównym obozie i strzelał w ścianę, pomyślałem że to jakiś świr, ale on dobrze wiedział co robi. On zabijał w ten sposób przeciwników!!! Na końcu meczu miał na swoim koncie ponad 100 killsów, co z bonusem *1.5 za wygraną dawało mu 400 pkt!!! Błąd ten musi mieć zwiazek z jego połączeniem internetowym, bo miał 15 metrowe przeskoki na mapie, i co jakiś czas giną od niczego. sprawdźcie ranking za najlepszych graczy ostatniego tygodnia, jest liderem. On w 3 godziny robi 6000 pkt!!! Co Wy na to?
Share

Dotyczy: MEGA bug w Killzone 2

[ Edytowany ]
Raz...  Problem z połączeniem internetu (lagi) i to wykorzystuje... lub ma inne haczyki tego typu podobne... ale skoro mówisz o 15 metrowych przeskokach to chyba raczej to...
Wiadomość edytowana przez yoshimitshu77, 21-08-2009 10:19 PM
Share
Member
Scalak
Wiadomość 10 z 23 (3,974 Obejrzane)

Re: MEGA bug w Killzone 2

Sorry, sprawdźcie ranking nie ostatniego tygodnia, tylko bieżącego. A ten gość to alefer_09.
Share

Dotyczy: Re: MEGA bug w Killzone 2

Weź sobie zrób tak żebyś miał neta konkretnie zamulonego, tylko do pewnego stopnia, żeby Ci połączenia nie zrywało, efekt prawie ten sam, a co do strzelania w ścianę, to niektórzy maniacy wynajdą Ci każdy błąd w grze dzięki któremu jest tak a nie inaczej :smileytongue: ew. ktoś za tą ścianą siedzi :smileyhappy: :smileywink:
Share
Member
Scalak
Wiadomość 12 z 23 (3,958 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: MEGA bug w Killzone 2

Za ścianą na pewno nikt nie siedział. Z resztą gość wykonywał czasami atak MELEE i też liczyło mu killsy!!
Share

Killzone 2 - błąd 4512

[ Edytowany ]
Gram w multi robię ribbony i wszystko dobrze idzię ciężkim trudem np. zabiłem 10x w walce wręcz a tu nagle "utracono połączenie z serwerem. Sprawdź swoje połączenie sieciowe. Kod błedu sieci 4512" i to zdarza się co mecz (prawie). Już mam ochotę nieraz pier****** padem o ściane bo tak jest co mecz jak pisałem a mam w multimedii i łącze przez router i nwet w virtual DMZ ustawiłem IP konsoli. Wie ktoś czy może być spowodowane tak częste i złośliwe rozłaczanie się :/ ?
Message Edited by Cassiopaea on 22-08-2009 08:26 PM
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.