z 30-05-2011 08:06 AM
Mam jakiegoś cholernego buga, który nie zalicza mi w statsach wstążek za Szybsze Przeładowanie. Mam już w sumie ponad 400 wstążek i ani jednej zaliczonej z tego typu. Przy tym jestem pewien, że zgarniam to wyróżnienie kilka razy dziennie, grając na różnych mapach.
Uniemożliwia mi to też zdobycia trofeum "Wielce udekorowany". ![]()
Ma ktoś podobny problem? Znacie rozwiązanie tego problemu? Może zacznie mi je zaliczać dopiero po zdobyciu jakiejś ich ilości (np. 200)?
z 29-07-2011 08:01 AM
Już rejestruje. Patch 1.11 poprawił ten błąd - od razu mi wyskoczyło 117 sztuk. ![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]