Odpowiedz

Nie zalicza mi wstążki "Szybsze przeładowanie" :/

Mam jakiegoś cholernego buga, który nie zalicza mi w statsach wstążek za Szybsze Przeładowanie. Mam już w sumie ponad 400 wstążek i ani jednej zaliczonej z tego typu. Przy tym jestem pewien, że zgarniam to wyróżnienie kilka razy dziennie, grając na różnych mapach.

Uniemożliwia mi to też zdobycia trofeum "Wielce udekorowany". :smileysad:

Ma ktoś podobny problem? Znacie rozwiązanie tego problemu? Może zacznie mi je zaliczać dopiero po zdobyciu jakiejś ich ilości (np. 200)?

Lo, gjør der jeg ser min far. Lo, gjør der jeg ser min mor, mine søstre og mine brødre. Lo, gjør der jeg ser ledningen av mitt folk tilbake til å begynne. Lo, de kaller til meg. De byr meg tar mitt sted på Asgard i hallene av Valhalla, hvor den modige kan leve for evig.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Nie zalicza mi wstążki "Szybsze przeładowanie" :/

Już rejestruje. Patch 1.11 poprawił ten błąd - od razu mi wyskoczyło 117 sztuk. :smileyhappy:

Lo, gjør der jeg ser min far. Lo, gjør der jeg ser min mor, mine søstre og mine brødre. Lo, gjør der jeg ser ledningen av mitt folk tilbake til å begynne. Lo, de kaller til meg. De byr meg tar mitt sted på Asgard i hallene av Valhalla, hvor den modige kan leve for evig.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.