z 25-01-2012 04:42 PM
Witam jak w temacie od paru dni grywam w Killzone 3 wczesniej pogrywalem troche w 2 czesc.
Mam zasadnicze pytania, czy wy jako gracze Ci bardziej i mniej doswiadczeni. Gracie na padach ? Czy uzywacie jakichs przejciowek do myszek i klawiatur, czy gracie moze za pomoca, move-a jak ogladalem demka na youtube to widzialem ze calkiem nienajgorzej przy tym ludzie celuja.
Jaka jest mozliwosc dolaczenia do jakiegos klanu by zagrac jakas zorganizowana wojne podzielona na druzyny co laczy sie z jakas frajda z gry.
Czy konto na ktorym gram obecnie, jest mozliwosc zmiany tej nazwy? Np. przy dolaczeniu do jakiegos klanu by tzw. tag miec przed nickiem.
Gra calkiem mi sie podoba, powoli ogarniam jej tajniki, grywam po 3-4 godziny dziennie, dostepny jestem w sumie caly czas.
Z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam
z 10-02-2012 07:30 PM
hej,
proponuje przejrzec forum
, ale jesli jestes leniwy, to przeczytaj dalej mojego posta ![]()
napisz podanie w watku tutaj lub na PSN do gracza o ID Schemat i dostaniesz zaproszenie do klanu OFPS
przed twoim nickiem w czasie grania na KZ3 bedziesz mial tzw. tag przed, czyli OFPS
gramy najczesciej w srody i piatki
pozdr.
z 27-02-2012 08:32 PM
WItaj w Społeczności! ![]()
Już odpowiadam na Twoje pytania, ale zacznę od końca. ![]()
Przede wszystkim zapraszamy Cię serdecznie do Klanu OFPS! Aby się do nas dostać, jedyną rzeczą którą trzeba zrobić, to poprosić personalnie naszego Wodza - Schemata. Możesz w głównym wątku Klanu, możesz przez prywatna wiadomość na Forum. Zobacz szczegóły na naszej stronie - www.ofps.pl - w dziale FAQ. ![]()
Nicka niestety nie możesz zmienić, ponieważ jest ono przypisane do Twojego konta PSN. Ale jeśli masz drugi adres email, możesz ewentualnie założyć drugie konto PSN na konsoli. Oczywiście będziesz musiał statystyki i trofea robić od nowa. Tag OFPS doda się automatycznie przed Twoim nickiem mw chwili gdy zostaniesz przyłączony do Klanu.
Jeśli chodzi o urządzenia sterujące, to 90% z nas gra na Dualshocku. Kilku z nas jest zagorzałymi Move'owcami.
I świetnie im idzie - choć przesiadka z DS na Move jest dość trudna i - według niektórych - trzeba na nowo uczyć się celować i poruszać. ![]()
Jest jeszcze opcja posiadania Sharpshootera - dodatku do Mova, karabinka specjalnie zaprojektowanego przez twórców Killzone'a. Ponoć dopiero to wnosi rozgrywke na wyższy poziom!
Jeśli chodzi o przejściówkę do myszki/klawiatury, aby grać w układzie znanym z PC, to u nas w klanie chyba tylko Warthread ma taki zestaw. Jeśli jestes przyzwyczajony do shooterów na PC, to może i warto Ci będzie w to zainwestować, choć sama przejściówka (taka która naprawde działa) nie jest tania - trzeba ja sprowadzać ze Stanów za ok. 100 $. Powiem CI jednak, że padem gra się naprawdę dobrze po przyzwyczajeniu się - gdy ja pierwszy raz trzymałem w rękach DSa, wydawało mi się, że w życiu go nie opanuję. Wrażenie jednak minęło bardzo szybko. Po paru dniach już zaczynasz śmigac padem zupełnie intuicyjnie. ![]()
Nie ma rozróżnienia, że Ci bardziej doświadczeni grają na innych urzadzeniach, niż nooby.
Każdy gra na tym, na czym mu wygodniej - pełna swoboda. ![]()
A np. nasi najlepsi Dowódcy są wierni Dualshockowi. I jakoś "daja radę" . ![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]