Killzone

Odpowiedz
Przyjęte rozwiązanie

OFPS K3 LIGA

OFPS K3 LIGA Dla odwaznych

Gramy o godz 21 wszyscy co moga robimy gry klanowe,treningi ,itd 

Pod moim dowództwem mam dostep do czatu klanowego i bede sie ustawiał na gry klanowe ze wszystkimi włacznie z A-K tak wiec 

-marcinoriginal.jpg

Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: OFPS K3 LIGA

to mamy sie wpisywac do listy?

Tak

-Marcinniuniek1

-Qbaaa_PL:Thumbs:

znaczy się na czym ta liga dokładnie ma polegać, bo może i się też skuszę

Chodzi o to jesli dostane zgode to utworze nowy klan OfPsL czyli ofps lige w ktorej beda tylko osoby ghrajace w k3 głownie w k3 

marcin napisales ze od 21 bo ja nie bede caly czas siedziec w kz3

nic sie praktycznie nie zmieni beda w lidze osoby poprostu bardzo udzielajace sie w k3 i bedzie inny mobilizacja i rygor

Marcinie, sprecyzuj co to znaczy "udzielające się w KZ" i "rygor".

Nie ukrywam, że bardzo lubię KZ3, myślę, że jeszcze długo będę w niego grał, spotykamy się podczas gry prawie codziennie i mam z tego duża radochę. Zaczynamy się zgrywać - widać to w statsach po meczu. Z Ligą masz fajny pomysł. Nie ukrywam, że mam wielką ochotę się wpisać na listę, jednak mam wątpliwości, czy podołam dostosować się do "rygoru". Jeśli ma to być coś na kształt OFPS z początków tego forum (zapaleńcy grający prawie codziennie, szlifujący skilla i taktykę) - to OK, wchodzę w to. Jeśli ma to być grupa utra-hardcore ("nie ma innego świata i innych gier poza KZ3"), to niestety odpadam i zostaję w OFPS. 

[ Edytowane ]

Aha, jeszcze jedna informacja a propos "ściągalnej" wersji multiplayer KZ3 (ma być jutro na PSS): mając wersję pełną (i save'y) na dysku nie trzeba będzie płacić tych 15$ (albo Euro) - jedynym minusem będzie brak dodatkowych trofeów (mają być 4); jednych to ruszy, innych nie. Ważna rzecz taka, że wersja z PSS będzie zawierać mapy DLC (czyli ci co dotychczas nie kupili a mają wersję pełną, dostają "w gratisie").

Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości