Odpowiedz

[OFPS] Killzone 2

Witam serdecznie,

zapraszam wszystkich Członków Klanu OFPS, którzy posiadają Killzone 2 i chcieliby dołączyć do oddziału!

Gramy co wtorek, o 21:00, na serwerze "www.ofps.pl".

Aby dołączyć do oddziału, wyślijcie, proszę, do mnie wiadomość przez PSN (ID: Macio_82) lub skontaktujcie się ze mną na maila: macio_82@ofps.pl .

Do zobaczenia u wrót Helghanu, Pól Wiecznej Chwały Klanu OFPS!

Lo, gjør der jeg ser min far. Lo, gjør der jeg ser min mor, mine søstre og mine brødre. Lo, gjør der jeg ser ledningen av mitt folk tilbake til å begynne. Lo, de kaller til meg. De byr meg tar mitt sted på Asgard i hallene av Valhalla, hvor den modige kan leve for evig.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Dotyczy: [OFPS] Killzone 2

Witam
W tym tygodniu próbuje zdobyc pucharek "Valor Grand Cross", na obecną chwile znajduje się w 2% najlepszych graczy. Brakuje mi około 1000PKT by dostać się do 1%, wynika to z braku czasu by móc nieustannie gryć, a i moja samiczka niebawem zbanuje mi konsole i tu pojawia się moja prośba do was. Czy jest może osoba która podłoży mi się, tak bym mógł zdobyć brakujące pkt ?? Chodzi konkretnie o rozegranie około dwuch meczy w ofiary wojny (100kills, 30min) i pozwolenie mi ustrzelić 100 headshot-ów (co w sumie da 400pkt x1.5 za wygrany mecz = 600pkt). W tym tygodniu będę po 23:00 dostępny więc dajcie znać co i jak.

PS. Dostałem propozycje gry klanowej w KZ2 (THE POWER MEXICAN VS. OFPS), niestety nasz klan liczy tylko 2 graczy więc... cóż sami wiecie. Jak macio się pojawi to może zagramy.

Pozdrawiam

Share

Właśnie przez takie podkładanie się robią ten denny matchmaking.

Share

@LokoCzoko

Zgadzam się z Tobą w 100% Teraz chociaż wiemy kto się do Tego przyczynił:smileyvery-happy:

Share

[ Edytowany ]

Na stos z nim, spalić go !! To nicpoń, jak on śmie robić coś takiego ?! :smileytongue:

Nie zauważyłem żeby ktoś czepiał się innych o to że proszą o pomoc w zdobyciu trofea (odsyłam do wątku z trofeami). A post spowodowany był notorycznym występowaniem błędu 20007, przez który straciłem już sporą liczbę pkt. Osobiście liczyłem bardziej na jakieś zmotywowanie z waszej strony np. „Dostałeś się do najlepszych 2%, to dasz rade dobić do tego 1% :smileywink: ”, niż faktyczną pomoc.

Co do matchmakingu, cóż nie zgodzę się z wami (a przynajmniej nie w 100%) z tym że takie działania miały tak ogromny wpływ na wprowadzenie tego rozwiązania. Wręcz przeciwnie, to przez graczy którzy nieustannie oblegają serwery i „koszą” nowo przybyłych, którzy bardzo szybko się zniechęcają i tym samym rezygnują z dalszej zabawy w Multi wprowadzono Matchmaiking i system rang. Daje to możliwość pogrania online, bez obaw że trafią na wyjadaczy z którymi nie mają szans.

Teraz Pan Józef który gra raz w miesiącu ma możliwość pograć w Multi i polepszenia swoich umiejętności, ba z czasem może sam stanie się wyjadaczem i zacznie kupować DLC. A o to chodzi właśnie developerom jak i korporacją (SONY, MS), by ich produkt trafił do jak największego grona odbiorców i żeby nie sprzedawali gry zaraz po przejściu kampanii dla pojedynczego gracza.

Czy jest to dobre rozwiązanie dla samych graczy, nie mnie to oceniać (osobiście nie jestem fanem braku dedykowanych serwerów w grach). Na zmianę tego trendu na razie się nie zanosi, więc albo godzimy się na warunki dyktowane przez SONY, albo... no właśnie, cóż na pozostaje ?

Pozdrawiam

Share
Member
robson76pl
Wiadomość 6 z 9 (205 Obejrzane)

Spoko  jak  będe  w  Kz2  to  pomoge , bo  akurat  z  tym  trofeum Cię    rozumiem  ,bo  ja  nigdy  nie  miałem  tyle czasu  żeby  być  w  1%  graczy w  tygodniu , pozdro   :smileyhappy:

Share

Wielkie dzięki. Dziś jak wróce z pracy koło 23:00 zasiąde do konsoli jak już moja samiczka zaśnie i podziałamy cosik w temacie. Ewentualnie jutro.

Pozdrawiam

Share
Member
robson76pl
Wiadomość 8 z 9 (193 Obejrzane)

@Dzbwu

Teraz  jestem   700 km  od  domu  i  dzisiaj  nie  wiem  czy  dam  rade   wrócić   i   pojawić  się  online  ,  ale od  poniedziałku  mam  czas  po 23   więc  podziałamy  w kz2 :smileywink:

Share

@robson

Dzięki robson, ale w przyszłym tygodniu już chyba tyle czasu na granie nie będę w satanie zagospodarować (a może się uda), piorytetem będzie zdobyćie pucharka "okiełznaj tygrysice" :smileywink: (jakieś kwiatki i błyskotki powinny ułatwić sprawe, ale najważniejszy będzie mój czas na który zasługuje).

Tak czy siak dobra informacja to ta, że udało mi się dostać do 1% (niewiem czy nadal w nim jestem bo serwery nie działają), ale postaram się to utrzymać ku chwale OFPS !!! :smileyvery-happy:

Raz jeszcze dzięki i pozdrawiam

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.