Odpowiedz

Powrót do korzeni. Czyli Killzone 2 jeszcze żyje.

Witam.

Nie wiem ile osób byłoby chętnych na rozegranie jakiegoś meczu na starych zasadach, mapach i klasach z Killzone 2. Jeśli zbierze się jakaś grupka to można sobie dla zabawy pograć i przypomnieć jak to było jeszcze nie tak dawno temu :smileywink: Osoby które wyrażą chęć aby takowy mecz rozegrać proszę o wpisanie tutaj. Przypominam że maksymalna ilość graczy na serwerze to 32 osoby :smileywink:

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Powrót do korzeni. Czyli Killzone 2 jeszcze żyje.

Ja się zapisuję w pierwszej kolejności! Dziwna sprawa: też wczoraj zatęskniłem za KZ2. :smileywink:

Lo, gjør der jeg ser min far. Lo, gjør der jeg ser min mor, mine søstre og mine brødre. Lo, gjør der jeg ser ledningen av mitt folk tilbake til å begynne. Lo, de kaller til meg. De byr meg tar mitt sted på Asgard i hallene av Valhalla, hvor den modige kan leve for evig.
Share

Wiśnia! Znam twoje miejscówki do kampienia w KZ! Już się szykuj na lanie.

Fajny pomysł: Ja jestem ZA!

Share
Member
robson76pl
Wiadomość 4 z 28 (292 Obejrzane)

Już  widze  serwer  OFPS  :smileyhappy: ,  kilku  moich  znajomych  gra  cały  czas  w KZ 2    proponuje  każdy  wtorek  od  20-tej   -będzie  fajna  odmiana  od KZ 3

Share

Robson - ja Ciebie jeszcze pamiętam z KZ2. :smileywink:

I ja również mam kilku znajomych, któych codziennie widzę online z opisem KZ2...

Ok, wtorek 20:00 wpisuję do terminarza na OFPS.pl jako dzień dla KZ2. :smileywink:

Lo, gjør der jeg ser min far. Lo, gjør der jeg ser min mor, mine søstre og mine brødre. Lo, gjør der jeg ser ledningen av mitt folk tilbake til å begynne. Lo, de kaller til meg. De byr meg tar mitt sted på Asgard i hallene av Valhalla, hvor den modige kan leve for evig.
Share

To ja też wbije popykać z wami, może chwile później ale i tak wejde.
Share

Zawsze i chętnie, tymbardziej że 90% moich znajomych zostawiła K3 i wróciła na K2:smileyvery-happy: Killzone 2 nadal żyje, a servery pełne jak za dobrych starych czasów:smileywink: Większość klanów ponownie ruszyła do walki w turniejach:smileyhappy:

PS. Wiedziałem, że tak się stanie prędzej czy później:Stupid:

Share
Member
turgin09
Wiadomość 8 z 28 (264 Obejrzane)

Bardzo chętnie-wtorki ok:smileyhappy:.

Share

Nie wiem jak wy ale można by stworzyć także w Killzone 2 klan OFPS. Ktoś chętny na założenie? :smileywink:

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
Member
robson76pl
Wiadomość 10 z 28 (246 Obejrzane)

Macio_82 napisał/a:

Robson - ja Ciebie jeszcze pamiętam z KZ2. :smileywink:

I ja również mam kilku znajomych, któych codziennie widzę online z opisem KZ2...

Ok, wtorek 20:00 wpisuję do terminarza na OFPS.pl jako dzień dla KZ2. :smileywink:

@  Macio 

Dzięki  za  wpisanie   terminu  do  kalendarza  na  naszej  stronie  OFPS   , będe  napewno  .  Nawet  nie  wiesz  jak   ta   strona , której  Jesteś  twórcą   staje  się  znana  .Ostatnio  grałem  przeciwko  wam i  słyszalem  jak dwóch  Niemców  mówiło   że  mamy  fajną  strone  internetową .Ciebie  to  dopiero  wszyscy  będą  pamiętać:Thumbs:

@ Wiśnia

Co  do klanu na  kz 2  to zobaczmy   najpierw   jak  będzie  z  frekwencją  we wtorek  bo  klanowicze  choć  jest  ich  tylu  to  nawet  nie  mogą   się  zebrać  na  klanową  PARTY-zantke   w  KZ3  - do  tej  pory  od  propozycji Rympała  mineło  kilka  dni  i  nic-  słaby odzew  , a każdy  niby chciał  grać  klanówki.

@ Psycho

Jak grałem  ostatni  turniej  1vs 1  na  KZ 2   to  na  koniec  napisałem  do Spidera   , że  nawet  jak  wejdzie  KZ3  można  by  dalej  w  jedenym dniu   tygodnia  organizować  ,,polskie  wieczory  z KZ2'',

to  napisał  mi  ,że   raczej  nic  z tego  nie  wyjdzie  bo  wszyscy  pójdą  na kz 3 i  nikt  już  nie  bedzie  miał  ochoty  grać  na  KZ 2 -  a  tu  prosze  ochota  wróciła  jak  ogórek  z  żołądka   po  trzeciej  flaszce :smileytongue:  -czyli  szybko  i  niespodziewanie :Lol::smileysurprised:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.