z 06-08-2011 11:34 AM
Witam.
Nie wiem ile osób byłoby chętnych na rozegranie jakiegoś meczu na starych zasadach, mapach i klasach z Killzone 2. Jeśli zbierze się jakaś grupka to można sobie dla zabawy pograć i przypomnieć jak to było jeszcze nie tak dawno temu
Osoby które wyrażą chęć aby takowy mecz rozegrać proszę o wpisanie tutaj. Przypominam że maksymalna ilość graczy na serwerze to 32 osoby ![]()
z 07-08-2011 11:13 AM
Ja się zapisuję w pierwszej kolejności! Dziwna sprawa: też wczoraj zatęskniłem za KZ2. ![]()
z 07-08-2011 11:31 AM
Wiśnia! Znam twoje miejscówki do kampienia w KZ! Już się szykuj na lanie.
Fajny pomysł: Ja jestem ZA!
z 07-08-2011 12:40 PM
z 07-08-2011 02:19 PM
Robson - ja Ciebie jeszcze pamiętam z KZ2. ![]()
I ja również mam kilku znajomych, któych codziennie widzę online z opisem KZ2...
Ok, wtorek 20:00 wpisuję do terminarza na OFPS.pl jako dzień dla KZ2. ![]()
z 07-08-2011 07:05 PM
z 07-08-2011 07:41 PM
Zawsze i chętnie, tymbardziej że 90% moich znajomych zostawiła K3 i wróciła na K2
Killzone 2 nadal żyje, a servery pełne jak za dobrych starych czasów
Większość klanów ponownie ruszyła do walki w turniejach![]()
PS. Wiedziałem, że tak się stanie prędzej czy później![]()
z 07-08-2011 10:01 PM
Bardzo chętnie-wtorki ok
.
z 07-08-2011 10:38 PM
z 08-08-2011 03:56 PM
Macio_82 napisał/a:Robson - ja Ciebie jeszcze pamiętam z KZ2.
I ja również mam kilku znajomych, któych codziennie widzę online z opisem KZ2...
Ok, wtorek 20:00 wpisuję do terminarza na OFPS.pl jako dzień dla KZ2.
@ Macio
Dzięki za wpisanie terminu do kalendarza na naszej stronie OFPS , będe napewno . Nawet nie wiesz jak ta strona , której Jesteś twórcą staje się znana .Ostatnio grałem przeciwko wam i słyszalem jak dwóch Niemców mówiło że mamy fajną strone internetową .Ciebie to dopiero wszyscy będą pamiętać![]()
@ Wiśnia
Co do klanu na kz 2 to zobaczmy najpierw jak będzie z frekwencją we wtorek bo klanowicze choć jest ich tylu to nawet nie mogą się zebrać na klanową PARTY-zantke w KZ3 - do tej pory od propozycji Rympała mineło kilka dni i nic- słaby odzew , a każdy niby chciał grać klanówki.
@ Psycho
Jak grałem ostatni turniej 1vs 1 na KZ 2 to na koniec napisałem do Spidera , że nawet jak wejdzie KZ3 można by dalej w jedenym dniu tygodnia organizować ,,polskie wieczory z KZ2'',
to napisał mi ,że raczej nic z tego nie wyjdzie bo wszyscy pójdą na kz 3 i nikt już nie bedzie miał ochoty grać na KZ 2 - a tu prosze ochota wróciła jak ogórek z żołądka po trzeciej flaszce
-czyli szybko i niespodziewanie ![]()
![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]