z 15-02-2012 10:45 AM
@Turgin: Muszę ci zmienić stanowisko w Ministerstwie na Duplomacje.
@Macio: Wyzwanie przyjęte, będzie bitka Ministerstwo vs Kefiry w skladach 5 na 5, Ministerstwo zobowiązuje się, w razie przegranje, zamieścić zdjecie Ministra Naczelnego z pysiem umorusanym w kefirze. (termin dogadamy, na pewno jakaś niedziela)
@Ministrowie, potwierdzić prosze obecnosć w środę 22.02.2012 godzina 21:00 na stracie finałowe Nacji z Dajmonami, na Turbinie.
z 15-02-2012 11:31 AM
z 15-02-2012 03:44 PM
Marcin:
Fajnie,zgadza się
.Opowiemy Ci,jak to jest,ze szczegółami
.
Turgin zgłasza gotowość.
z 15-02-2012 09:16 PM
Spoko, Turgin, dzięki - ale zagramy po Nacjach, 5 vs 5 albo nawet w większych składach.
Będzie jatka. ![]()
A ja zresztą uważam i tak, że zabrac Wam 3 punkty, to jak innemu klanowi wlepić 7-0. ![]()
A może następne nacje zrobimy z innymi dowódcami? Co Wy na to?
z 15-02-2012 09:32 PM
Popieram!
z 16-02-2012 11:33 AM
z 16-02-2012 07:24 PM
zakenzo80 wrote:tylko nie turbina
medal zrobisz
z 17-02-2012 07:59 AM
z 19-02-2012 12:20 PM
Również będę ![]()
w 19-02-2012 01:32 PM - last edited on 19-02-2012 01:33 PM
Sorry, za mój brak odzewu w tym wątku. Ja również po naszej bitwie musiałem dojść do siebie, ale nie ze smutku, a z napływu tej pozytywnej adrenaliny
Następnego dnia jeszcze z Michałem komentowaliśmy rozegraną bitwę. To było to! Syd pięknie ujął przebieg walki w swoim poście, stąd ode mnie kudos! Ach, ten cel
Wszystko tak szybko się działo
Teraz objąłbym chyba inną strategię ucieczki (ponieważ chciałem napastnika zaciukać nożykiem
), ale czy ona by odmieniła stan tej rundy? Jakbym trafił w nadbiegających naszych, którzy byli już bardzo blisko mnie, to kto wie
Oj, grało się kapitalnie. I co ważne, a o czym nie zdążyłem tutaj wspomnieć: to ja wziąłem na siebie podjęcie decyzji o rozegraniu gry. Ministrowie nie naciskali w żadnym wypadku, my jedynie sami nie byliśmy pewni, czy w niedzielę damy radę w końcu zagrać. Dlatego ostatecznie postanowiliśmy rozegrać pojedynek 4 na 4. Ale jest tego jeszcze jeden minimalny plus. Ano taki, że narodził mi się w głowie pomysł na Nacje vol. 2
(pomysłodawcą nazwy: Michał
). Troszkę inne zasady (w głowie mam już plan
), inny (mimo wszystko bardziej restrykcyjny
) terminarz i będziemy walczyć! O ile zechcecie oczywiście, bo jest to tworzone dla Was ![]()
Jeżeli pasuje Wam rozegrać finał w środę to proszę bardzo: zielone światło. Pojedynek o 3 msc. najwyżej na przekór (jak to chyba już w tej edycji Nacji stało się tradycją
) zagramy po finale
I niech to wstępnie będzie niedziela, jeżeli Maciowi tylko ten dzień odpowiada. Co Wy na to Scyzoryki?
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]