Odpowiedz

Znów problemy z serwerami KZ2?

Pytanko. Czy Wy też nie możecie zagrać w sieci? Najpierw miałem problemy z odszukaniem uniwersów. Teraz podczas logowania mam różne błędy od 933 do 10. Ciekaw jestem czy to mój wybiórczy przypadek.
Pozdrawiam
Pemmax
------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie tylko PS3 człowiek żyje ;-) - Mój Mac
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Dotyczy: Znów problemy z serwerami KZ2?

Witam uprzejmie

Dzisiaj nie grałem, to nie wypowiem się szczerze :smileywink: ...i wiarygodnie, ale ostatnio raz mi się przytrafiło, a raz nawet zawiesiło PS3 :smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 3 z 35 (2,818 Obejrzane)

Witam.

U mnie wszystko działa:smileyhappy: Kiedy ostatnio próbowałeś sie połączyć? Serwer dzisiaj przez jakiś czas nie działał z powodu wprowadzenia patcha:smileywink:

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share

Re: Znów problemy z serwerami KZ2?

Witam uprzejmie

O! Jest nowy patch? :smileyhappy: Coś wprowadza ciekawego? :smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 5 z 35 (2,813 Obejrzane)

Witam.

Oto poprawki:

• Stability issue regarding randomly named games resolved.
  • Stability fix when rapidly tapping (X) can cause crash on spawn-select.
  • Stability issue regarding Saboteur’s disguise ability resolved.
  • Stability fix on ‘Creating game’ with a blank name.
  • Stability fix for repeatedly entering exiting game.
  • The Ignore list functionality corrected.
  • Unlock of “Frontrunner” Medal now functioning correctly.
  • Fix for incorrect award of win to clan not showing for game resolved.
  • Battle Replay for Corinth Crossing not appearing correctly on www.killzone.com.
  • Issue with not being able to defuse the Search and Destroy objective resolved.
  • HUD issue correction during Assassination mode when playing as a Medic.
  • Controller input tweaks and modifications.
  • Fix for auto-lock on of shotgun exploit.
  • Fix for D-Charge issues in Campaign mode.

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Member
Kaiilus
Wiadomość 6 z 35 (2,808 Obejrzane)

Dotyczy: Znów problemy z serwerami KZ2?

jak to co poprawia? NIe ma laga w sterowaniu! :smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy: tzn. może jest, ale znacznie zmniejszony
Share

Re: Dotyczy: Znów problemy z serwerami KZ2?

Chciałem powalczyć coś około 16 i były problemy. Zobaczę dziś po 23. Może będzie lepiej.
Pozdrawiam
Pemmax
------------------------------------------------------------------------------------------------

Share
Krzyku
Wiadomość 8 z 35 (2,780 Obejrzane)

Powiem tylko, że miałem raz problem - kiedy wyniosłem PS3 do salonu, dalej od swojego odbiornika Wi-Fi. Kiedy był bliżej to żadnego problemu nigdy nie miałem. Dlatego wszelkie problemy wydają się być lokalne.

Zapraszam:

Userbars.pl

Share

Wczoraj w nocy/dziś wszystko działało bez problemów. Tylko logowanie trwało dłużej. Muszę przyznać, że nawet nie chce mi się uruchamiać części z fabułą. Dobrze jednak, że jest bo tak jak ostatnio gdy miałem problemy z siecią mogłem z niej skorzystać. 

Od jakiegoś czasu bawiłem się w SOCOMa. Powiem jedno... SOCOM jest na sprzedaż ;-) 

Pozdrawiam
Pemmax

Share

Coś jedna jest źle. Grałem od 16:00 i o 16:50 wyrzuciło mnie z serwera. Próby ponownego połączenia spełzły na niczym. Problem z logowaniem. Gdy za kolejną próbą się udało wyrzucało mnie z planszy. Na dodatek gdy byłem zalogowany na serwerze próba sprawdzenia wiadomości zakończyła się ponownym rozłączeniem. Czy to oznacza, że w KZ2 będę mógł grać tylko po 22;00 :-)
Pozdrawiam
Pemmax

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.