Odpowiedz
Member
marcin_89
Wiadomość 11 z 17 (1,015 Obejrzane)

Re: Witam, szukam Klanu w BC2   posiadam HeadSet   mam 20 lat...

siema .Ja mam 21 lat i gram dosyc czesto moze zalozymy swoj klan ,jak jestes zainteresiwany to pisz do mnie na PSN lub na gg 5747840 .dzieki

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Czy mi sie wydaje czy prowadzisz rozmowe sam ze soba?
Share

Zapraszam do polskiego klanu Team Grom , klan stworzyłem niedawno więcej informacji znajdziecie na stronie klanu www.tgpl.dbv.pl

Share
Member
gryzli2
Wiadomość 14 z 17 (788 Obejrzane)

szukam ludzi do wspólnej gry w BBC2  bo nie mam z kim gra...

szukam ludzi do wspólnej gry w BBC2  bo nie mam z kim grać:smileysad: 

moje ID to gryzli2 pisać i gramy posiadam headset-a

Share

Dotyczy: szukam ludzi do wspólnej gry w BBC2  bo nie mam z kim gra...

Zapraszam do mojego klanu Team Grom strona www.tgpl.dbv.pl
Share

Re: Battlefield Bad Company 2 - KLAN !!!!!

Witam.

Gram w Bad Company 2 od kilku miesięcy i wiem, ze gra w multi nie jest gra dla "singli" i wazna jest współpraca i pomyślałem, że warto założyć klan, bo to moze na pewno poprawić przyjemność z gry i jej efektywność. Osoby które są zainteresowane stworzeniem klanu proszę o kontakt na priv.

Mam też dwa warunki co do potencjalnych członków. Jeden z nich nie podlega dyskusji, czyli Headset, a drugi to wiek. Minimum 18 lat, ponieważ wiadomo, że jak to w życiu i w grze pojawiają się wulgaryzmy, a nie chciałbym, aby wyniku wyładowań frustracji mojej, czy kogoś innego słuchały osoby niepełnoletnie ;> Chociaż jeśli postanowimy sobie, ze ograniczymy przekleństwa do minimum to kategoria wiekowa może nie grać zbyt istotnej roli.

Pozdrawiam:

Melnikov

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 17 z 17 (250 Obejrzane)

Battlefield Bad Company 2 - KLAN !!!!!

Dla swojego dobra radziłabym wulgaryzmy zmiejszyć do ZERA, bądź wyłączyć HS, nie chciałbyś zapewne znaleźć się w towarzystwie moderatora podczas swoich wyładowań frustracji:smileywink:

Powodzenia:smileyhappy:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.