Odpowiedz

Re: !!! ELITARNY KLAN CZEKA NA CIEBIE !!! KiLLZONE 2

wyslij mi zaproszenie na PSN  i pogadamy nick Carny2324
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

[ Edytowany ]

ok np. po 16 skoncze prace to się napewno odezwe. Pozdro

EDIT:

no chyba, że masz teraz chwile to na skype możemy pogadać. Mój nick: stoned44

Message Edited by Cassiopaea on 27-05-2009 05:57 PM
Share
Member
Namrehcs
Wiadomość 13 z 16 (1,707 Obejrzane)

Carny2324 wrote:

Klan T.N.T ...

Hmmmm....Jezeli to T.N.T ma cos wspolnego z teamem TNT przemianowanym na Enclava (LOTRO) to juz sie boje o wasza przyszlosc bo niestety poznalem sama gore gory :smileywink:

Jezeli nie wiecie o czym napisalem to jest mi niezmiernie milo ze mamy kolejny duzy polski klan.

Mimo wszystko zycze powodzenia.

Do zobaczenia w strefie zabijania:smileywink:

                                
Share

Nie to nasza oryginalna nazwa a z tamtym klanem nie mamy nic wspólnego ale mimo wszystko dzieki za dobre chęci ...
Share
Member
PELE9214
Wiadomość 15 z 16 (1,624 Obejrzane)

Witam wszystkich ten klan to ostatnie..... WROC!!!! he he zartuje oczywiscie, bardzo polecam wszystkim ten klan :smileyhappy:  chlopaki dobrze graja, sa komunikatywni wiec zero problemow ze zgraniem :smileyhappy: niestety zostalem zdegradowany :smileytongue: he he ale wsumie sie nie dziwie (Koncowka SZKOLY=Brak Czasu) wszystkim ktorzy chca poznac fajnych ludzi i pograc z naprawde porzadnym skladem Polecam ten klan.T.N.T. 4EVER!!!!! :smileywink: he he

PS: nie staram sie wbic w laski czarnego he he :smileyhappy: zycze chlopakom duzo sukcesow :smileyhappy: ja poprostu nie nadaje sie do gry zespolowej :smileywink:
Share

Troszke offtopic no ale skoro z waszej stronki nie można tego zrobić...

POLISH DESTROYERS chcą wam rzucić wyzwanie (KZ2) napiszcie jaki tydzień Wam pasuje - wiadomo święta itp sylwestry... ale jak dało by rade to 20ego grudnia skrócili byśmy tę konopie wyrwali, wysuszyli i spalili ku chwale D_PL... pozdro 

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.