Odpowiedz
Member
weszka_1989
Wiadomość 31 z 35 (264 Obejrzane)

Re: Killzone 2 Klan "STARSI PANOWIE" ZAPRASZAJĄ DO KLANU

Przypuszczam, że większość panów więcej czasu spędza już przy Killzone3 :smileyhappy: ale czasem wieczorkiem zakładamy serwer HASŁO POLSKA :smileyhappy: możesz dodać mnie lub Psychopath-PL i napewno zagramy:smileyhappy:
Pozdrawiam!:smileyhappy:
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
SparXizna
Wiadomość 32 z 35 (254 Obejrzane)

-.- pies mi zezarl sluchawke bluetooth o.O chyba byla lekko przybita ze tyle siedze przy ps3 ;f ale juz jutro kupie nową :smileyvery-happy: a Ciebie weszka juz pare razy spotkalem na serwach killzone2, przynajmniej tak mi sie wydaje :smileywink:

Share

@weszka_1989
''Przypuszczam, że większość panów więcej czasu spędza już przy Killzone3 :smileyhappy: ale czasem wieczorkiem zakładamy serwer HASŁO POLSKA :smileyhappy: możesz dodać mnie lub Psychopath-PL i napewno zagramy:smileyhappy:
Pozdrawiam!:smileyhappy:''

Potwierdzam SPOL gra teraz w K3 więc raczej temat nie jest aktualny.
Share

Klany które chcą rzucić nam wyzwanie i z nami zagrać zapraszam na stronę www.SPOL.PUN.pl

"Starsi Panowie OnLine"

Share

Kiedy rewanż? :smileywink:

Lo, gjør der jeg ser min far. Lo, gjør der jeg ser min mor, mine søstre og mine brødre. Lo, gjør der jeg ser ledningen av mitt folk tilbake til å begynne. Lo, de kaller til meg. De byr meg tar mitt sted på Asgard i hallene av Valhalla, hvor den modige kan leve for evig.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.